Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 682
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Мерси Елфита - знам че може и с майл, но много се бавят,а като се отиде на място става бързичко- но ако не ги пуснат в четвъртък се мятам вече на едно такси и отивам лично , че то ние не живеем на въздух все пак. Туко що се направих на луда и им пуснах един маил да видим какво ще кажат.

mama@cvety - това ли търсиш http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9229&cat=26

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 16:04 от MAMA_SANCHO

# 136
  • Варна
Elpet, така мечтаното собствено жилище се каня да обзавеждам, ама пуста му България, вече 3 години се моля на Господ и на всички светии за акт 15.  ooooh! ooooh! ooooh! Ще си отгледам децата по квартири, вместо да си правя и така мечтаната детска стая.  Tired

Мира, само като си помисля какво проучване трябва и за фирми превозвачи от Франция ми се отщява. Ще оставя мерака за дрешките да отлежи малко.
Между другото и аз няма да купувам чаршафчета и обиколници и т.н. Имам от сина ми, почти не използвани, тъй като от рано започна да спи при нас. Комплектът обиколници и одеяло много си го харесвам, аз и само за това го купих, не че толкова от необходимост.
Скрит текст:

Мацки, потвърдете утре за кафенцето, че да знаем колко сме и дали ще се състои изобщо.

# 137
Аз и ти - Lady April , за сега ставаме 2 ентусиастки за кафето на Варненските мами Simple Smile Разбираме се 14ч. Гранд Мол, пред Техномаркет. Чакаме и другите момичета да пишат Wink А ще се познаем и още как.....

# 138
  • София
lady april много е кокетно легълцето, бравост   bouquet
браво и за жилището  Hug
за детски стаи тия дни наплакнах очи, има за момче много яка пиратска стая в айкото (http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=21&pid=70315, нещо леглото само ми е малко вповече сякаш ама става в общия дух, има с какво да се комбинират част от тази стая с неща от магазин явор и от комо, че и от икеата), сина ми се залепи като гербова марка милия, викам маме, не сега, че тия сандъци и секции просто не виждам къде ще си ги боднем в нас сега  Laughing направо завижд, сега ще ти е чуден периода да избираш и гласиш, дръж ни в течение  Hug

veryme не се шашкай, именно хедра преди дойде в нас, сега не знам дали го прави, жената си имаше по принцип друго занимание, това не й беше да кажем "професия" и само за няма и 30тина минути показа каквото е нужно, другото си е между теб и беб/с. хич не го мисли. и аз обяснявах на мъжа ми как много съм изкуфяла и забравила и как изобщо това е възможно ама на, така че всички сме в кюпа  Laughing Hug ще се справим, няма страшно!

# 139
  • Варна
направо завижд, сега ще ти е чуден периода да избираш и гласиш, дръж ни в течение  Hug
Аааа недей, ти не си ме разбрала - аз продължавам с молбите за акт 15. Няма да ме огрее и с това бебе явно да му правя детска стая. Що сълзи се проляха, особено сега като съм бременна и ми се "гнезди".  smile3518

Миглена, май ще има и още момичета, но да видим. Писах и във фейсбук.

# 140
Elpet, така мечтаното собствено жилище се каня да обзавеждам, ама пуста му България, вече 3 години се моля на Господ и на всички светии за акт 15.  ooooh! ooooh! ooooh! Ще си отгледам децата по квартири, вместо да си правя и така мечтаната детска стая.  Tired

Не бой се, ни се нанесохме 2009 на акт 14, едва септември 2013 взехме акт 16. /4 години/

# 141
  • София
lady april вярно не съм разбрала, съжалявам ако бръкнах с пръст в раната, но искам да ти пожелая молбите да дадат резултат и да си спретнеш гнезденце за чудо и приказ.

# 142
  • София
Само се записвам и отчитам, че вече се сдобих с количка 1stroller и съм супер доволна  Grinning и се връщам да чета, а после ще разказвам!

Честито! И аз в събота капарирах количка, сега тази седмица в събота ще си я вземем, че нямаха моя цвят. Ужасно съм щастлива! Ето я:
http://www.baby-market.net/index.php?route=product/product&f … mp;product_id=441
поръчала съм я в зеления цвят (от последната снимка) Simple Smile 1stroller   

# 143
  • София
уф забравих да честитя на mrs raven за количката, ама не видях каква е, честито и на жоси, много сладка не изглежда голяма май а?

# 144
  • София
Благодаря, Елпет! Аз много не разбирам от колички, но тази ми се стори добре, не е нито много малка, нито прекалено голяма. Стори ми се много лесна за бутане обаче и щом и таткото я хареса, значи е ок Simple Smile Ама каквато - такава, с неразбирането ми и кофти да е пак нея ще си ползвам, че няма да ми се отвори парашута пак за такъв разход.

# 145
Има ли кандидатки, които искат да посетят в The Mall лекцията на "Моето дете" "Как да се справим с най-често срещаните проблеми с кърменето през първия месец на бебето"? Пишете, може да се съберем една групичка и да идем заедно.

# 146
  • Там някъде
Ето я http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xA   Grinning като има и кош за новородено към нея, а цвета на седалката за след 6 месец е зелен, а коша за новородено оранжев! Доста чудене, бутане и кокорене падна в магазина, но тази ми е удобна, маневрена абе това е МОЯТА количка и съм супер щастлива newsm44 и не на последно място - ММ също много я хареса!

# 147
  • Пловдив
Lady April не се притеснявай сестра ми бяха в твоето положение и живяха 4 години в новото им жилище преди 2 години взеха акт 16   bouquet
Много хубави колички сте си избрали момичета да ви е честито Simple Smile

# 148
  • София
Има ли кандидатки, които искат да посетят в The Mall лекцията на "Моето дете" "
кога е - като ден и час?

Благодаря, Елпет! Аз много не разбирам от колички, но тази ми се стори добре,.........
мила то никой не разбира освен производителите сигурно, въпросът е да я усетиш ти, да ти е удобна на теб - на тежест, маневреност, габарити. аз съм 160 см и например тези високите са ми абсурдни, не бих взела и триколка писах, така че изборът ми се стенява. дали е тежка не ме притеснява, ние сме на първия етаж и имам начин да я тътрузя по стълбите и без да вдигам, макар че маг ингланда съм я вдигала барабар с дребоса. това накратко. ако я чувстваш твоята, значие е "тя"  Hug

Mrs Raven и твоята е много сладка и коша става за тъпчене бравост Laughing
гледам че и на двете последни дръжката е единична, според мен това също е плюс, аз моята съм я управлявала при нужда и с една ръка, което за количка с две дръжки е доста по-сложно, не е невъзможно но е зор..

честито и на двете!  Grinning  bouquet

# 149
Ето я http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xA   Grinning като има и кош за новородено към нея, а цвета на седалката за след 6 месец е зелен, а коша за новородено оранжев! Доста чудене, бутане и кокорене падна в магазина, но тази ми е удобна, маневрена абе това е МОЯТА количка и съм супер щастлива newsm44 и не на последно място - ММ също много я хареса!

Браво!:))))Честита!Ако не е тайна на каква цена я взехте с коша за новородено,че и аз съм се насочила към тази марка и се чудя измежду моделите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт