Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 682
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Има ли кандидатки, които искат да посетят в The Mall лекцията на "Моето дете" "Как да се справим с най-често срещаните проблеми с кърменето през първия месец на бебето"? Пишете, може да се съберем една групичка и да идем заедно.

milevami, да не би да имаш предвид лекциите на списание "9 месеца"? Аз ходих вече на няколко техни лекции, но са ми ужасно досадни. Големи реклами, голямо облъчване на горките бременни  ooooh! И подаръците са мизерни  Mr. Green Преди 6 години подаряваха по-готини работи. Спомням си че бях събрала за бебето 2 шишета, контейнер за кърма и залъгалка на Авент, които си ползвах много време. А сега само мострички на козметични продукти съм получавала и един папмерс Бочко, а и купища брошури, забравих Wink

# 151
  • София
Елпет, аз съм точно 159.5см  Laughing, обикновено ходя и с ниски обувки, щом ми беше добре на височина, значи не е висока май Simple Smile иначе дръжката се регулира, доста добре я усещах, но за да съм напълно честна трябва да кажа, че аз откакто видях тази друга не мога и да погледна, така че трябваше да я харесам хихихи. Обективен отзив мога да пусна след 4-5 месеца, тогава наистина ще знам става ли или съм се прецакала Simple Smile

# 152
Честито за количките, да си ги бутате със здраве, и да не забравяме, че количката не е най-важното, а това в нея. 1stroller Аз още се чудя дали да давам 1000 и кусур лева за Мамас&Папас Сола деним( + кош за новородено и чанта) или да си взема един Хаук Малибу XL,  със всички възможни екстри, че ми писна вече да го мисля.
За тези дето ремонтират, от 26 Март има Стройко, може да си вземете каквото ви трябва на оферта. На изложението винаги правят отстъпки.

# 153
  • Там някъде
fuzzyblue количката ни излезна 767 лева (рама, седалка 6+ и покривало за крачета, кош за новородено + комарник и дъждобран) отделно взехме дъждобран за седалката 6+ за 45 лева. Само за чанта ми се досвидяха, но от мами във форума разбрах, че от време на време правят намаления и ще чакам да я пуснат на промоцийка  Mr. Green Може да ги разгледаш и в сайта им (ново бебе), че имат 20 процента отстъпка до 04.04 и ние си се възползвахме Peace

# 154
  • София
sweetpie не от стисня, ама 1000 лв ми се виждат много за количка, сигурна съм че и този хоук си заслужава, ако не забравиш пусни линк да го видим  Hug
а за стройкото - еееееееее, аз вече накупих. остана само да видим как ще решим едно проблемче с мухъла. къде ще го има стройкото в ндк ли?
josi_josi щом си я усетила, значи си е ок  Hug

# 155
Има ли кандидатки, които искат да посетят в The Mall лекцията на "Моето дете" "Как да се справим с най-често срещаните проблеми с кърменето през първия месец на бебето"? Пишете, може да се съберем една групичка и да идем заедно.

milevami, да не би да имаш предвид лекциите на списание "9 месеца"? Аз ходих вече на няколко техни лекции, но са ми ужасно досадни. Големи реклами, голямо облъчване на горките бременни  ooooh! И подаръците са мизерни  Mr. Green Преди 6 години подаряваха по-готини работи. Спомням си че бях събрала за бебето 2 шишета, контейнер за кърма и залъгалка на Авент, които си ползвах много време. А сега само мострички на козметични продукти съм получавала и един папмерс Бочко, а и купища брошури, забравих Wink

Спокойно, не са от "9 месеца", а от сп. "Моето дете". Всеки ден им върви рекламата по радиото. Най-съм доволна от даровете към "Гинека"-кабинета, имам вече събрани много кремчета за бебе и мен, както и помпичка при запек и подобни. Така че пробвай и това в сряда. Аз съм ходила на много училища и то не само в Сф.

# 156
fuzzyblue количката ни излезна 767 лева (рама, седалка 6+ и покривало за крачета, кош за новородено + комарник и дъждобран) отделно взехме дъждобран за седалката 6+ за 45 лева. Само за чанта ми се досвидяха, но от мами във форума разбрах, че от време на време правят намаления и ще чакам да я пуснат на промоцийка  Mr. Green Може да ги разгледаш и в сайта им (ново бебе), че имат 20 процента отстъпка до 04.04 и ние си се възползвахме Peace

Благодаря за инфото!   bouquet Аз като че ли се спрях на X-cite,ако имате впечатления-кажете!Знам,че Lady April ги разбира X-lander-ите  Mr. Green

# 157
Elpet стройкото е в НДК, както винаги. Ето я Солата http://www.mamasandpapas.com/range/sola2-mtx/9306/ има я в Малечко ето и Хаука http://www.hauck.de/collection/malibu-xl-all-in-one.2684.1.23.0_info.html?c=14602
Момичета наистина ще се радвам на съвети относно избора, вече ми е много досадно да се чудя, нали знаете като вземете решение как олеква.

# 158
Аз и ти - Lady April , за сега ставаме 2 ентусиастки за кафето на Варненските мами Simple Smile Разбираме се 14ч. Гранд Мол, пред Техномаркет. Чакаме и другите момичета да пишат Wink А ще се познаем и още как.....

Аз писах във Фейсбук ама да си кажа и тук утре ще доида, стига да не ми мине котка път  Wink За познаването, като видите една смотана с очила и да се оглежда кат хамава е това съм аз а ако вали дъжд сигурно ще съм и мокра Mr. Green

Момичета, честито за количките, хубави - лоши каквито са ви харесали такива, все пак няма да ги ползвате повече от 2 годни (а някои ги ползват и по малко).  Simple Smile

# 159

Аз мисля да отида. В сряда от 10 нали?

# 160

Аз мисля да отида. В сряда от 10 нали?

Да. А как да се познаем  Rolling Eyes

# 161
  • Варна
Аз и ти - Lady April , за сега ставаме 2 ентусиастки за кафето на Варненските мами Simple Smile Разбираме се 14ч. Гранд Мол, пред Техномаркет. Чакаме и другите момичета да пишат Wink А ще се познаем и още как.....
Аз писах във Фейсбук ама да си кажа и тук утре ще доида, стига да не ми мине котка път  Wink За познаването, като видите една смотана с очила и да се оглежда кат хамава е това съм аз а ако вали дъжд сигурно ще съм и мокра Mr. Green

Да те взема от някъде, че да не си мокра.  Laughing И аз ще съм на линия.  Wink

# 162
Да те взема от някъде, че да не си мокра.  Laughing И аз ще съм на линия.  Wink

Много благодаря, но няма какво да те притеснявам. Като слеза на общината с единия автобус и от  там 148 или 409 и съм на мола.  Crazy

# 163
Здравейте мамчета върнахме се от преглед 935г сме  Mr. Green АГ каза всичко е наред и че ако върви така няма пречка да родя нормално. Но честно казано нещо ме притесни главичката на бебето отговаря на + седмици, два пъти я измери и каза да толкова.............и сега като се вкарах в едни филми какво да ви кажа имали други мами с такъв "проблем"?

редактирам се много съм тъпа, това което гледам било коремчето не главичката ама все пак съм блондинка  Mr. Green Ох успокоих се!

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 21:41 от Мимето14

# 164
milevami и kotenze_84 на сайта на 9 месеца http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5 пише, че лекцията е утре, а не в сряда.

аз още не съм започнала с покупките, но няма да издържа още дълго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт