Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за коланите за бременни?
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за коланите за бременни?
-
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
-
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
-
Какво е мнението за колекцията Hauck Malibu 2013?
-
Какви са препоръките за кърмене и какви проблеми срещат майките?
Притесненията ми са, че не е изключено нощно време беба като се буди да събужда и баткото и филма да стане на макс. Та не изключвам възможността да спим двама по двама. За целта аз хубаво ще се опъна на дивана, ами бебка?
Като че ли е най-разумно да не избързвам и ако се наложи да се действа според ситуацията. Това с коша за новородено сега го чувам, ама не е неприложимо де. Обаче аз този път казах, че кош няма да купувам, а предния път май много рядко свалях количката от колата.
Като го гледам навън как "бута" момичешките колички с кукли

ама аз не съм от тези, а така като гледам и бебка също- ние сме нощни птици. Ритничета раздаваме здраво, предимно вечер, вече ги усещам около и над пъпа. Снощи особено си беше чиста каратека 
като ми удари един ритник и бягам до тоалетната. Като порасне още може и направо в гащите да се изпускам