Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 652
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Днес малко ми е тегаво, че детето уж отиде спокоен на ясла, пък там като обърна джуката..  Confused Ейй като не ходи известно време после зор голям. Ама пък утре имат тържество и съм сигурна, че ще му е интересно, надявам се и на мен - само се чудя като ги гледам всички фъстъци да рецитират и пеят как ще устоя да не ревна.  Crazy  Mr. Green Обаче определено трябва татко му да го води, тогава няма 6-5, влиза ухилен, дава чао и целувка на баща си, ще каже човек, че друго дете.
За ритниците вчера и аз по-рядко ги усещах, снощи също скромно го даде. Случва се понякога, не си го слагам. За сметка на това днес е много развълнувана.
За обиколниците предния път купих, сложих ги, пък после се чудих какво да ги правя. Той ги дърпаше и навираше между тях, та ги махнах. В интерес на истината обаче, както и друг път съм казвала, той колко ли време е прекарвал изобщо в кошарата си, та за обиколниците да се кахъря.  Laughing
Сега пък се чудя дали ще имаме нужда от преносима кошара, или направо тази, която имаме ли да изместим.. чудя се..  newsm78 Притесненията ми са, че не е изключено нощно време беба като се буди да събужда и баткото и филма да стане на макс. Та не изключвам възможността да спим двама по двама. За целта аз хубаво ще се опъна на дивана, ами бебка?  newsm78 Искаше ми се да изместим баткото в собствена стая, ама на него не му се чува.. щял да спи при нас, а бебето в кошарата. Малък хитрец ви казвам.  Heart Eyes Като че ли е най-разумно да не избързвам и ако се наложи да се действа според ситуацията. Това с коша за новородено сега го чувам, ама не е неприложимо де. Обаче аз този път казах, че кош няма да купувам, а предния път май много рядко свалях количката от колата.
За количката ту съм убедена в избора си, ту се разколебавам. Но пък и то има време. Предния път бях решила още от 25-30г.с. коя ще е и накрая в 9тия месец купих съвсем друга.  Laughing Хормони.  Mr. Green
Като ви чета притесненията за как ще опазите бебето от кучето/котката, аз се чудя как ще го опазвам от баткото.  hahaha Като го гледам навън как "бута" момичешките колички с кукли  #Crazy  Crazy или пък как дава на една кукла у дома вода, гледа и гърлото, слага и капки в носа..  #Crazy Ще бъде забавно. Дано и тогава имам нагласата да гледам на нещата от забавната им страна.  Laughing
Мимето14 много, ама много неприятно, че и нагли, имала си време. Аааамаха!

# 211
Мимето14,кой модел избра,с кое шаси?Наличността им е малка в магазина и повечето неща се поръчват.Съмняваме да те оставят без  шаси.Ще ти го доставят,а и така ще се възползваш от отстъпката
Да евентуално началото на май месец, защото сега камиона им бил заминал, а в завода нямали налични шасита за Peg Perego Pliko Switch Easy Drive Modular Chocolat 2014. И уж ще имам 20% отстъпка, но пък не било сигурно за май месец, а сега ми искат 700лв капаро?!

Е или имаш или нямаш отстъпка- ако ти искат капаро - да ти подпишат официален документ, че после ще си ползваш цената с 20% отстъпка че после я камилата я камиларя все пак сме в БГ. И там да посочат и срок на доставка- поне това  е моя съвет, че не са малко парите

Мира - хитреци са малките - нали най-накрая избрахме количка и чакам да видя как ще е цената в БГ че ако е същата ще я купувам от тук че друго си е 2 години гаранция и сега почнах да следя в ebay и амазон за бъгиборд за баткото, та ако изпадне на добра цена да го купя и малкия гледа и ме пита " мамо какво гледаш " и аз казвам " за бъги борд мишко за теб като се роди бебето да го закачим на коликата и ти като се умориш да се возиш" и той" о не мамо аз няма да се возя на бъги борда аз ще се возя на количката пък бебето ако иска може да се вози на бъги борда" - веднага го измисли моля ти се малкия му хитрец.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 11:05 от MAMA_SANCHO

# 212
Мимето14,кой модел избра,с кое шаси?Наличността им е малка в магазина и повечето неща се поръчват.Съмняваме да те оставят без  шаси.Ще ти го доставят,а и така ще се възползваш от отстъпката
Да евентуално началото на май месец, защото сега камиона им бил заминал, а в завода нямали налични шасита за Peg Perego Pliko Switch Easy Drive Modular Chocolat 2014. И уж ще имам 20% отстъпка, но пък не било сигурно за май месец, а сега ми искат 700лв капаро?!
Е или имаш или нямаш отстъпка- ако ти искат капаро - да ти подпишат официален документ, че после ще си ползваш цената с 20% отстъпка че после я камилата я камиларя все пак сме в БГ. И там да посочат и срок на доставка- поне това  е моя съвет, че не са малко парите
и аз това си мисля само с този майл кое колко струва, малко не съм склона и така да им преведа 700лв капаро newsm78 ще помисля още малко и ще реша!

# 213
Момичета - цяла сутрин се опитвам да вляза в НОИ в справките за болничните и като натисна  справка и ми дава " Възникна грешка при генериране на справката" и на маила не са ми отговорили и незнам какво да мисля - Elfita ти какво ще кажеш

# 214
  • Пловдив
Добро утро и Честит празник момичета    Hug
Надявам се всички да сте добре пожелавам ви един прекрасен ден   bouquet

# 215
  • Пловдив
Момичета - цяла сутрин се опитвам да вляза в НОИ в справките за болничните и като натисна  справка и ми дава " Възникна грешка при генериране на справката"

На мен ми отваря.Може би нещо ти нанасят сега.Изчакай и опитай пак

# 216
Добро утро и от мен, то вече е за добър ден, де. Рано пиле, рано пее   kyllmg ама аз не съм от тези, а така като гледам и бебка също- ние сме нощни птици. Ритничета раздаваме здраво, предимно вечер, вече ги усещам около и над пъпа. Снощи особено си беше чиста каратека  nuts
За количките още не сме решили твърдо, ММ каза, че Солата му харесва повече, не само заради вида, а заради помпащите се гуми, непромокаемата материя, това че седалката се обръща и в двете посоки и огромния сенник разбира се. Аз си мислех, че и на Хаук лятната седалка се обръща, иначе багажника на хаука е много не удобен, почти нямаш достъп до него. Абе за тия пари толкоз. Май ще се ориентираме към Сола. Благодаря ви за мненията.
За утре за ТК как ще се познаем  newsm78

# 217
Здравейте! Днес е хубав празник.

Аз взех да се замислям , как ще я карам до края. Определено тази бременност ми дава повече зор от първата. Първата изобщо не я усетих. Явно сега го нося по - ниско , защото ми опира. Задъхвам се много, особено като хапна нещо , а гледам да не прекалявам. Сутрин не мога да заведа детето на училище, то болки то чудо. От самото начало ме боли ниско корема и не спира. Много взе да мърда, не ми дава покой особено вечер. И това ще е нощна птица като първото. И има един навик , направо ме рита в мехура  Grinning като ми удари един ритник и бягам до тоалетната. Като порасне още може и направо в гащите да се изпускам  Laughing А къде е тя още , на половината сме.

# 218
Да се мярна и в новата тема - да не се излагам  Blush
Хубав ден  Hug (Аз съм все така -нямам за хвалене,нямам за оплакване ...)

# 219
Мерси Elfita ще пробвам по-късно пак.

# 220
честит празник на майката!     аз го прекарвам на система в болница

# 221
  • Пловдив
Мини_мони, точно за теб щях да питам. Понякога липсата на новини е добра новина. Hug

Мен ме прегледаха. Само вторият серклаж държи шийката на 16 мм. Мехурът опира в него.
Бебо е 600гр  Heart Eyes

# 222
  • Варна
Да се похваля. След 1000 галимации и още толкова писма с Амазон и куриерите заради сбъркания адрес, най-накрая си получих пратката с първите бебешки неща (шезлонг, термометър за ухо и хигиенен комплект) и апарат за кръвно за мен. Много съм доволна от апарата на този етап. Показва същите стойности като механичния, но е много важно да се спазват точно указанията за позицията на тялото, че първия път ми показа някакви съвсем други стойност. Сега мисля да поръчвам и адаптер, че с постоянен ток се гарантират по-точни резултати.

Моник, и при нас девойката е срамежлива. Вече 2 вечери я дебне ММ с телефона да снима като започне да ми мърда корема и щом го включи, веднага спира.

На нас ни предстои ремонт на банята и тоалетната. Купихме всичко, но майсторът сега ни върти номера и май ще се оглеждаме за друг. И хич не мога да си представя как ще стоя без баня и тоалетна една седмица, ама няма как.

# 223
Момичета, видях я тази количка Сола, за която говорите, много ми хареса и на мен, само че никъде не видях да е с поне два коша. Намирам я само с този кош http://babycity.bg/Комбинирани%20колички?product_id=7997

# 224
  • Пловдив
Кошът за новородено се купува отделно. Аз също съм се замислила за Солата. Изглежда ми малко "разкрачена"

Mar_bella, със здраве да ги използвате.

milevami, бързо оправяне.

Общи условия

Активация на акаунт