Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 606
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, вижте какви сладки тениски - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=680558611982494&set= … ype=1&theater

# 361
  • София
не мога да отварям  ФБ или линкове към него от работа, да не би да са едни със скелетчета? Simple Smile понеже ми бяха попадали Simple Smile

за групата във ФБ никой нищо не каза..........

миме честито количка   bouquet

# 362
  • София
Елпет, писах ти, че групата е тайна, ако искаш да се включиш пиши на Щастлива жена. Тениските са с щампа отворен цип и отвътре наднича бебешка главичка. Това е линк откъдето могат да се поръчат.

# 363
  • Пловдив
Елпет, писах ти, че групата е тайна, ако искаш да се включиш пиши на Щастлива жена.

Всеки член на групата може да включи нов човек.Само Елпет трябва да си напише мейла на този,който ще я включва  Peace

# 364
Здравейте и от мен.Днес ми пристигна помпата на авент от мадъркеър, прибрах я, че нищо не ми говори самата помпа.Много искам да взема стерилизатора на авент в Айко, дано има още, промоцията Е до края на март.
АЗ съм от Люлин 10 , в блока на магазин Метларов, свиркайте ми и ще се видим Simple Smile. На 1.04 съм на преглед, малко остана.За Великден ще се ходи до Смолян, там са ми дрешките от баткото.и тогава ще пресеням какво допълнително ще взимам. ЗА срещата ако успея да навия таткото да гледа малкия , ще дойда.

# 365
  • Русе

lubito,за отоците какво ти изписаха?

Flebodia по една таблетка вечер.  Peace С предишната бременност май нямах, а сега не си виждам кокалчетата.
Mar_bella, добре изглежда Чиполиното, други цветове има ли?
Не съм ползвала слинг и кенгуру до сега. И сега не мисля да купувам. За козметиката - не знам. Каката беше зимно бебе и тогава я мажех с олио след баня. Пудра не съм ползвала. Ще се доверя на педиатъра да ми каже какво да ползвам.
И аз съм се насочила към ел.помпа. Преди не ми се получи кърменето, сега се надявам да успея.

# 366
  • София

Болничните от март се внасят до 15 ти април. - Моят (4.03.-3.04.) го внесоха на 12.03. и вече е обработен, значи при добра воля е възможно.
...
Съветът ми е да пишеш до НОИ, в което ти се подават болничните и да видиш какво ще ти отговорят.Задължително сподели отговора с нас.Но ТЕЛК мисля,че ще ти е най-лесно. Ти защо го изключваш като вариант?

Не съм запозната с процедурата, затова.  newsm78 Но ще проуча как стои въпроса и ще споделя.
Благодаря ти, Елфита!   bouquet

# 367
  • Пловдив
Не съм запозната с процедурата, затова.  newsm78

АГ то ще ти обясни и насочи към ТЕЛК.Ще носиш изследванията до момента,епикризи ако имаш.Явяваш се в уречен ден и час на ТЕЛК и това е.

Моят (4.03.-3.04.) го внесоха на 12.03. и вече е обработен, значи при добра воля е възможно.

Ааа,никой не е казал,че е невъзможно.Срокът е да 15 ти април.А кога точно ще реши фирмата.Хубаво е,че твоят са го занесли през март,но това означава,че за следващите болнични през март отново ще ходят до НОИ.Фирмата и счетоводителят решава как да го направи.Важното е да не се минават сроковете,защото и това се случва

# 368
Simple Smile Simple Smile Иии колко е кокетнаа.За пръв път я виждам. Супер  Hug
За НОИ утре отивам на място-не дочаках писмо.
А за доктор Дяволов и за тарифата ми каза негов колега, обаче аз сега съм решила да проверя лично  Wink и ще се срещна с него.
Как ви се струва новата визия на форума?

Здравейте! Да се включа и аз по темата за Дяволов - сестра ми ражда при него - 2010 г., близнаци, планово секцио (но без да минават през касата на болницата) - 800 лв., много е доволна.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 15:07 от dessynik1

# 369
  • София
Елпет, писах ти, че групата е тайна, ако искаш да се включиш пиши на Щастлива жена. Тениските са с щампа отворен цип и отвътре наднича бебешка главичка. Това е линк откъдето могат да се поръчат.
ай не съм го видяла, сори, идеята ми беше да не се вижда от други с профил във ФБ а само от тези които са аднати в групата  Blush някои по желание да му пусна мейл, който й е член на групата? Hug

а точно във ФБ имаше един шегаджийски  тениски, които са черни, на нивото на ребрата на мама са ребра на скелет и под тях има малко скелетче  Laughing

елфитка, сори че те занимавам, но как си с обезщетенията? тази мацка която пита ми е позната, но не съм сигурна какъв е точно отговора на въпроса й, ако не те затруднявам много, моля те да погледнеш само  Praynig Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772966.msg27799635#msg27799635

# 370
  • София
Да, само от тези, които са членове се вижда групата и всичко, публикувано в нея. Искаш ли аз да те добавя?

# 371
  • София
Да, само от тези, които са членове се вижда групата и всичко, публикувано в нея. Искаш ли аз да те добавя?
да, пускам ти на лс мейлче, а аз ще пробвам довечера да вляза и да видя дали ви виждам и аз Simple Smile
макар че тук ще се виждаме по-често докато изляза в болничен де Simple Smile

# 372
ако ти може да добавяш да ти пусна линк и на моят профил да ме добавиш Simple Smile

# 373
  • София
Ами май май ще мога. Дайте ми линкове към Фб профилите си.

# 374
  • София
Момичета, ако някоя има желание за бременна фотосесия, вижте тук : http://mydoula.bg/velikdenska-fotosesia-za-bremenni-koremcheta/

Общи условия

Активация на акаунт