Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 599
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
elpet и аз я следя тази тема  Wink Моят избор също е между Camarelo и Adbor. Първата не съм я виждала на живо и в началото на април ще ходим до Бургас да я видя,  втората я видях на живо и ми хареса.
ако не забравиш, моля те пусни един линк за тази адбор?  Hug

lili91 мила кое те учудва?  Laughing

отивам си в нас най-после,  че от сутринта съм като кон Rolling Eyes

http://kasida.bg/adbor-bebeshka-kombinirana-kolichka-sline-3-v-1 … 64-678-25203.html
има и тема за тази марка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763466.0
 Wink

# 286
И аз я знам тази тема за количките, честно да ви кажа колкото повече я четях, толкова повече се обърквах.  Joy

# 287
  • Пловдив
От къде да си взема ПИК?

Отиваш в НОИ с личната си карта,попълваш една молба и ти го дават.Много е удобен и много ще ви трябва.Съветвам всяка да си го извади

# 288
  • Пловдив
petty и моето семейство е същото и братовчедки всички момичета и аз не знам какво ще правя с момчето  Joy
Сестра ми даже се е притеснила и чете някъде как се гледат момчета  Joy
Момичета тази количка Кармело и на мен ми харесва много,но пък аз нали си имам вече количка много ме е яд  Grinning

# 289
От къде да си взема ПИК?

Отиваш в НОИ с личната си карта,попълваш една молба и ти го дават.Много е удобен и много ще ви трябва.Съветвам всяка да си го извади

Elfita,
а дали се чака много ? Има ли дни в месеца, когато е по-спокойно и такива, когато не е препоръчително да се ходи ? и аз се каня да си направя, но ме притеснява да не вися, да ми стане зле там.

# 290
За мазането през лятото, аз мазах с олио на Клоран, след всяка баня, защото кожата в началото се лющи и се маже за дас е оправи, под памперса не съм слагала крем, за да не и спарва дупето, а използвах пудра. И със слънце защитен не съм я мазала защото беше прекалено малка за да я излагам на пряко слънце  Peace
А за секциото, моето беше планово защото бебето беше седалищно и все пак си платих защото искахх да ме оперира моя АГ (1100 лв.)

# 291
  • Пловдив

Elfita,
а дали се чака много ? Има ли дни в месеца, когато е по-спокойно и такива, когато не е препоръчително да се ходи ? и аз се каня да си направя, но ме притеснява да не вися, да ми стане зле там.

За ПИК не би трябвало да се чака.Гишето е отделно от болничните и другите фирмени декларации.Отиди след 14 часа.Тогава е спокойно.Има си столчета.Ще седнеш да си чакаш.Имаш си номерче и като те повикат отиваш.Много е уредено.
Попълни си молбата вкъщи,там да не се моташ и с нея

http://www.noi.bg/forusers/forms/118-examples/712-obrp11

# 292
  • София
Девойки, не мога да повярвам, вчера писах мейл до НОИ и днес имам отговор! Не съм очаквала даже да ми отговорят! Пишат, че ще ме включат в утрешната ведомост и ще получа парите в четвъртък!  Sunglasses

Брей, какъв е този Дяволов дето взима по 3 бона за секцио? Аз не съм запозната с това голямо име, сигурно защото като чуя Майчин дом и бягам като дявол от тамян  Mr. Green Интересно дали такасата му се плаща "на ръка" или на касата на болницата.

Хм, пак ме размислихте на Хаук, тази Shop and drive, добре изглежда, обаче не виждам дали и на нея не и се регулира положението на облегалката с онова въженце дето толкова ме дразни  newsm78

Мен са ме налегнали киселини, гадна работа ви казвам  Sad

Лекцията на "9 месеца" беше интересна днес, но пак се изложиха с подаръците. Аз като една комерсиална личност, получих 2 бр. подплънки за кърмачки и купища брошури. Е, голяма криза ги е ударила, няма що. А, исках да ви кажа какво ми направи впечатление, понеже тук доста момичета споделиха, че ще си купуват електрически помпи, лекторката каза, че ел. помпа има смисъл ако смятаме да храним бебето изключително с изцедена кърма и то за повече от 1 година. Вие си знаете де. Също каза да не прекаляваме с цеденето, за да не си докараме хиперлактация, което на мен не ми се е случвало, но познавам девойки, на които им се случи и никак не е приятно.

Хм, и Камарелото ми хареса, много е скъпо, да му се не види  #Cussing out Само в Бургас ли го продават? Освен да го видя по Великден и без това ще ходим нататък да видим свекито   Wink

petty, аз имам едно момиче за сега, но искам да ти кажа, че е бясно за четирима. Не мисля, че има значение полът на детето, то си е по-скоро до темперамент и характер. Моето наблюдения са, че характерът на детето зависи от родителите, ако те са спокойни и детето е така, ако са енергични натури, няма как детето да е различно.

Nina_88, ПИК можеш да си го получих на място в ТП на НОИ. Отиваш с личната карта, и на място ти издават един лист, на който пише ПИК-а. Много е удобно, правиш си всякакви справки. С каката сме ползвали едни турски памперси, Evy baby се казват. Много сме доволни от тях. Сега жз, пак ще ги ползваме тях.

# 293
  • Телиш/Плевен
petty, спокойно, аз пък не мога да се оправям с момиченцата, ама ей ме на, госпожица чакам. Mr. Green За лесно и трудно гледане съм чувала различни неща, но все пак всеки е с различно мнение на база какво дете си има. От малка около мен е пълно с бебета момченца и ми е много лесно да общувам с тях. Познатите ми, които имат момиченца и ги взимат с тях на срещите ни, се виждат в чудо с мене. Laughing Думичка не мога да обеля, че да заприказвам нещо момиченцето. Embarassed Но се надявам с моята щерка нещата да си дойдат на мястото. Предполагам, че е много различно, когато детето е чуждо и когато си е твое. Та вярвам, че всички, които се терзаем сега, ще се нагодим някак с дечицата си. Wink

# 294
Благодаря ви за информацията момичета!!!   bouquet

elpet и аз я следя тази тема  Wink Моят избор също е между Camarelo и Adbor. Първата не съм я виждала на живо и в началото на април ще ходим до Бургас да я видя,  втората я видях на живо и ми хареса.

И аз така, Адбора е доста тежка обаче 12-13кг, Камарелото колко тежи?

# 295
Благодаря ви за информацията момичета!!!   bouquet

И аз така, Адбора е доста тежка обаче 12-13кг, Камарелото колко тежи?

Very me за теб:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=680250842013271&set= … ype=1&theater

# 296
Simple Smile Simple Smile Иии колко е кокетнаа.За пръв път я виждам. Супер  Hug
За НОИ утре отивам на място-не дочаках писмо.
А за доктор Дяволов и за тарифата ми каза негов колега, обаче аз сега съм решила да проверя лично  Wink и ще се срещна с него.
Как ви се струва новата визия на форума?

# 297

Elfita,

За ПИК не би трябвало да се чака.Гишето е отделно от болничните и другите фирмени декларации.Отиди след 14 часа.Тогава е спокойно.Има си столчета.Ще седнеш да си чакаш.Имаш си номерче и като те повикат отиваш.Много е уредено.
Попълни си молбата вкъщи,там да не се моташ и с нея

bouquet

благодаря ти !

http://www.noi.bg/forusers/forms/118-examples/712-obrp11

# 298
Момичета, мерси за успокоението, явно нещо хормоните са ме нападнали  Crazy, все търся за какво да се притеснявам, обикновено без причина. Знам ли го на кого ще се метне, какво ще е, въобще нищо не мога да си представя от сега. Аз съм такъв човек, че всичко ново и непознато ме хвърля в паника и ужас  Embarassed(затова и дълго време не се решавах на второ, харесвах си статуквото...) Несъмнено ще се оправим, само дето сигурно ще видя зор, докато свикна...

# 299
  • Телиш/Плевен
Как ви се струва новата визия на форума?
На мен ми харесва много.
Аватарите и полетата с мнения са по-големи отпреди, което е страхотно според мен. Така ми е много по-прегледно всичко.

Общи условия

Активация на акаунт