Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 544
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
момичета много пишете  Shocked
За слинговете и специално за баба слинга има тема можете да я видите
аз през първите месеци ползвах такъв
Скрит текст:
а сега ето такъв с халки
Скрит текст:
и двата ми бяха супер удобни  Peace

# 421
 hahaha Да аз бях.

# 422
sweetpie  ,аз раждах във ВИП залата с ваната , но 2 часа след раждането лежах в коридора , след това ме преместиха във единичния ВИП на същия етаж ако не се лъжа май беше 202 или 212 стая.
Този път ще искам ВИП на 5 етаж , може да ни посещават по всяко време .

# 423
Ами сега казаха, че си лежиш в стаята, има си легло.

# 424
Мамита някоя от вас поръча ли си сета на Авент от mothercare, интересува ме колко е доставката до Б-я аз сега се регнах в габко и мисля да го заръчвам  newsm78

# 425
  • София
Момичета, ако някой друг от София се интересува от колички втора ръка или мостри, тук открих няколко добри предложения: =filter_float_price%3Aasc]http://prodavalnik.com/profile/vivi-23 … float_price%3Aasc и могат да се видят при уговорка.
Аз все още не съм решила дали да е нова 3 в 1 или втора ръка 2 в 1 (+ ново столче за кола)...
На мен ми дадоха помпа, стерилизатор и нагревател за претопляне на храна, така че тях поне няма да ги мисля, а и не се знае дали ще ми трябват. Кенгуру и слинг също ще ми дадат ползвани. Общо взето - уредих се Wink  Купила съм една торба дрехи обаче  и смятам да се спра, че ще ме "уволнят", както се изрази някой по-рано  Embarassed
Лека нощ на будните! Simple Smile

# 426
Да има легло , но на него лежах докато се мъчех с контракциите - влязох във Вип залата към 8 вечерта , родих 02:20 . Към 1:00 ме премстиха от леглото на магарето , дадоха ми бебето да го видя и го отнесоха за тоалет. Изкараха ме в коридора за 2 часа , бях буквално изцедена , скапана , изтощена и т.н.  Бебето ми го дадоха към 13:00 . Понеже тук незнам как , във Facebook публикувам снимка на измъчената ми физиономия веднага след раждането , изкараха ме да си видя роднините и да им покажат бебето.

# 427
  • Пловдив

Къде всъщност се упоменава колко дни трябва да си ходил на работа, за да можеш след това отново да излезеш в болничен?

Няма определени дни.Пиши мейл до НОИ и виж какво ще ти отговорят-дали след това прекъсване с работни дни се налага ТЕЛК.След това разбира се сподели отговора с нас  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 23:31 от ♥Elfita♥

# 428
 момичета ще може ли да ме включите в Фейсбук групата  Embarassed

# 429
Добро утро! Hug
Алелеее ама сте се разписалииии  ooooh! Снощи неможах да ви смогна-добре че съм от ранобудните та да наваксам  Mr. Green
Sisi28, milevami, ToHu - Аз се подвизавам в Сухата река, Левски и Хаджи Димитър - ако има още мами от околията да пишат и другата седмица да отскочим на по тортичка в сладкарница Неделя-а?
АЗ приключвам с покупките-нашата госпожица има вече над 15 рокли, а за ботита гащеризончета и др. няма да говоря като бройки  Embarassed ще си купя само одеалцето на хипо и 2 комплекта чаршафчета и се захващам с козметиката,перилните препарати и т.н.
Гледам много счетоводителки си имаме,може ли да попитам за крайния срок за подаване на декларация за патентен данък и ако съм го изпуснала и отида да си го внеса в общината сега какво следва?Ще ме глобят ли?Предварително благодаря  Hug

# 430
здравейте и от мен  Hug
и аз, ако може с въпросче към Elfita Embarassed Embarassed - вчера бях на ЖК и поисках да ми даде 7 дена болничен, тъй като съм със силни контракции и домашните почнаха да се притесняват за мен Mr. Green. Обаче ЖК-то ми отказа, не можело да ми даде 7 дни болничен, защото тази година вече съм била взимала "едноличен" болничен (2 дена за детенце и 5 за мен, че бях болна от ангина). Можело да ми даде най-малко 15 ден с ЛКК newsm78 Това не разбирам, нали причините не са едни и същи, досега за бременността не съм излизала болничен newsm78. Това нови разпоредби на на НОИ ли са? Предварително благодаря  bouquet

# 431
  • Ruse, Bulgaria
Добро утро, мамчета. Аз имам един въпрос към майките счетоводителки. Аз нямам 6 месеца трудов стаж, а само два.Излязох в болничен началото на годината и счетоводителката ми обясни , че болничния ще си го получа като направя 6 месеца , А СЕГА ОТ НОИ СА МИ ПРАТИЛИ ПИСМО, че нямам необходимия осигурителен  стаж   за отпуск поради неработоспособност.Пише ,че мога да обжалвам в 14 дневен срок. Какво да правя според вас?

# 432
  • Пловдив
Добро утро и от мен
Аз не мога да спя през ноща някой да има същия проблем и ако може да каже как се справя,защото не знам какво да правя.
Лек ден на всички  Hug

# 433
Добро утро и от мен
Аз не мога да спя през ноща някой да има същия проблем и ако може да каже как се справя,защото не знам какво да правя.
Лек ден на всички  Hug
Добро утро, аз се будя вечер и по 2,3 часа се въртя, гледам тв, чета и после пак заспивам. И цяла нощ се въртя от ляво на дясно, окупирана с 3 малки възглавнички и само си ги намествам Joy Деветия е най-трудно, стискай зъби  Hug

# 434
Добро утро! Hug
Алелеее ама сте се разписалииии  ooooh! Снощи неможах да ви смогна-добре че съм от ранобудните та да наваксам  Mr. Green
Sisi28, milevami, ToHu - Аз се подвизавам в Сухата река, Левски и Хаджи Димитър - ако има още мами от околията да пишат и другата седмица да отскочим на по тортичка в сладкарница Неделя-а?
АЗ приключвам с покупките-нашата госпожица има вече над 15 рокли, а за ботита гащеризончета и др. няма да говоря като бройки  Embarassed ще си купя само одеалцето на хипо и 2 комплекта чаршафчета и се захващам с козметиката,перилните препарати и т.н.
Гледам много счетоводителки си имаме,може ли да попитам за крайния срок за подаване на декларация за патентен данък и ако съм го изпуснала и отида да си го внеса в общината сега какво следва?Ще ме глобят ли?Предварително благодаря  Hug
Съгласна съм през седмицата след 17,30 мога със сигурност , но събота и неделя повеччето пъти сме си на Плевен Simple Smile но ако съм в София ще дойда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт