Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 585
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Еми аз закъснях, групичката вече обикаляше да разглежда и не вървеше да се развикам - "Ей, коя тука ще ражда през юли?". Пък на края мнооого ми се пишкаше  Embarassed та не ми беше до социални контакти.  Mr. Green

# 406
  • София
ох вижте го това раче моля ви се  Laughing днес ми е някакво  разнежено и само оглеждам дрехи а има купища от дребния и то доста запазени, ужас, ще ме изхърлят от нас ......... Blush

Mar_bella за мен е въпрос на личен избор каква козметика, освен ако не се окаже че детентцето има атопичен дерматит например и тогава нямаш избор.
аз си купих мустела лосион и пяна за къпане, кремче за лице, судокрем за дупе и не помня да съм слагала пудра, може би 1-2 пъти.
мустелата му понесе добре, но във форума имаше мами които недоволстваха от нея.
комбинирала съм тази козметика със себамед шампоанче, клоран шампоанче, крем бочко, тогава нямаше много на бочко неща, излязоха по-късно.
за слънце предпочитам на ла рош 50+ и авене, размазват се добре и не стои бяло за разлика от мустелата например. сега тестваме един клоран да видим. все пак да се гледа за каква възраст са.
накратко е това сигурно забравям нещо, но ти си събери инфо и тогава реши  Hug

# 407
ох вижте го това раче моля ви се  Laughing днес ми е някакво  разнежено и само оглеждам дрехи а има купища от дребния и то доста запазени, ужас, ще ме изхърлят от нас ......... Blush

Mar_bella за мен е въпрос на личен избор каква козметика, освен ако не се окаже че детентцето има атопичен дерматит например и тогава нямаш избор.
аз си купих мустела лосион и пяна за къпане, кремче за лице, судокрем за дупе и не помня да съм слагала пудра, може би 1-2 пъти.
мустелата му понесе добре, но във форума имаше мами които недоволстваха от нея.
комбинирала съм тази козметика със себамед шампоанче, клоран шампоанче, крем бочко, тогава нямаше много на бочко неща, излязоха по-късно.
за слънце предпочитам на ла рош 50+ и авене, размазват се добре и не стои бяло за разлика от мустелата например. сега тестваме един клоран да видим. все пак да се гледа за каква възраст са.
накратко е това сигурно забравям нещо, но ти си събери инфо и тогава реши  Hug

Благодаря,и аз се интересувам от козметиката.Комплектчето ееее....... супер сладко!Аз си взех това:

# 408
  • София
аз съм за организирането Simple Smile  майка ти там ли работи Simple Smile

Да, там работи, но тя е на 5ти етаж - патологична бременност. В петък ще е на работа и ще провери кога има ден на отворените врати през април, стига да е планирано вече. Та тогава ще ви кажа. А пък и аз тогава съм на преглед там. Цитонамазка, микробиология, ехограф... Да си призная откакто съм бременна не са ми взимали такива "материали"  Laughing

# 409
  • София
fuzzyblue ама е сладък и този хипо, направо ше ме уволнят от нас, да ме прибирате, ей  Laughing

# 410
Много са готини и двете откъде са Simple Smile Оххх и мен ще ме уволнят нищо не свърших днес Simple Smile

# 411
  • София
От H&M са. И аз съм хвърлила око на рачешкото комплектче, много е свежарско Simple Smile

# 412
  • София
От H&M са. И аз съм хвърлила око на рачешкото комплектче, много е свежарско Simple Smile
ако знаете на големия какво взех, мм ако разбере, летя направо  Laughing ама не можах да го намеря на сайта на х и м, от там са ми повечето покупки, фен съм им за детското, ама не всичкото. едни дънкови летни панталони с един череп, такива състарени като плат, мания, той подскочи от кеф, понеже бях взела и боксерки на черепи, сега е на такава вълна и голям хит  Grinning
ноооо ше ме бият, както казах Blush

# 413
Оххх и мен ще ме уволнят нищо не свърших днес Simple Smile
Аз имам чувството, че нещо съм затъпяла напоследък, отделно, че хич не ми се работи. Embarassed Паметта ми изневерява за обикновени неща, мозъкът ми отказва да мисли за работа, само за бебета чета  Embarassed Embarassed Embarassed Сигурно е нормално, докато не ме питат "ти докъде стигна със задачите?"...

Пък за пазаруване, нищо не съм вземала още, мисля, че има много време. Първият път помня, че чак след раждането купувахме, свекървата и майка ми осигуриха това-онова като за начало - предимно разни бодита и пелени.

# 414
ToHu_ : Да не би аз да бях до теб??  Crazy Помня, че някой беше закъснял ама дали точно ти беше  ooooh!
 Ти ли беше накрая седнала някъде на 4ти ред? Твое дясно - един татко и твое ляво моя милост  Flutter Втора бременност и питаше подробно за естественото раждане след секцио?

# 415
  • Варна
Заинтригувахте ме с темата за бебешките козметики. Съвсем съм боса. Може ли мамите с опит да споделят от каква козметика има нужда бебето, къде и кога му се слага.

Също да питам, бебешките хигиенни принадлежности - гребенче, четка, ножичка, нокторезачка и т.н. трябва ли да се стерилизират или дезинфекцират по някакъв начин? Аз засега съм решила да не купувам стерилизатор, а ще преварявам. Единствено, ако се окаже, че няма да мога да кърмя и ще ползвам шишета, тогава ще купувам. Та тези неща са от метал и пластмаса и не виждам как ще ги изваря  newsm78
Аз ползвах душ гел и лосион за тяло на Бюбхен. Кремче за дупе, в случай, че се разрани - мажех само при необходимост, което беше рядко. Крем за слънце, когато излизаме. Беше на Авен от аптека, подходящо за бебета. Нокторезачка ползвах общата вкъщи като непосредствено преди ползване я бършех със спирт. Май само толкова беше. Лосиона за тяло го ползвах само месец и после дойде лятото и както казах, на мен ми беше кофти да го мацам в жегите. Крема за слънце беше достатъчен.

# 416
Хахаха ама какви сме едни срамежливи. Аз пък бях девойката с ментовото сако, дето живо се интересуваше от вип залите и стаите.  Laughing На мен ТК ми направи добро впечатление, в смисъл очаквах да е по-зле. Честно ако не беше заради моята докторка не бих раждала там, същите пари ще ми излезе и в Токуда. 1250 е таксата на моята докторка, ако искам да съм във вип зала и таткото да присъства още 450 и като добавим престоя във "вип" стаята още 200 и нещо, че не помня какви бяха цените. Даже май в Токуда ще ми е по-евтино.

# 417
sweetpie: С дълга къдрева/буклеста коса ли? На първи ред в ляво?
Аз довтасах с едно жълтичко палтенце и отдолу бях с черен панталон и една бежово/черна туника на едри райета.

Иначе и аз очаквах да е по-зле. А пък все пак болницата си е болница. Както каза лекарят в асансьора (първа група) - във всяка една болница е гадно.

Иначе, аз тъй като имам застраховка за раждане в която и да е болница също бих могла и в Токуда, но моят АГ си е в ТК и държа да е при него. Даже днес го засякох  Mr. Green

Леле момичета какви чудесии сте взели от H&M ! Страхотни!!

# 418
И аз си взех от тези коплектчета от H&M

# 419
  • София
Monik@, точно до теб съм седяла. Simple Smile Нищо де, другия път  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт