Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за коланите за бременни?
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за коланите за бременни?
-
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
-
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
-
Какво е мнението за колекцията Hauck Malibu 2013?
-
Какви са препоръките за кърмене и какви проблеми срещат майките?

, коя от шаферките ако не е тайна?
Дано имаш възможност по- честичко да се включваш тук!
Аз бях си набелязала какво да поръчам, но сега се колебая за обиколници-да взимам или не. Искаш ли още един линк на един русенски сайт с български неща? Обаче трябва да се регистрираш за да виждаш цените. И още една подробност-обявените в сайта цени са за магазини-трябва да ги пресметнеш с 40% отгоре-това е цената за частни лица. Пак излиза по-евтино отколкото по другите сайтове. Аз им се обаждах и ги питах може ли да си поръчам като частно лице и ми казаха, че може.
И аз имам проблеми в тази област, имам и автоимунно заболяване на кожата и те разбирам през какъв ад минаваш. Стискам палци да се успокои положението.
Така ще започнем почивните дни...а и е ваканция вече

Усещам пукането на различни места,но не е свързано с движенията на бебето-с предишната бременост това не ми се е случвало