Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 961
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
а,от Чуджие или там както се казва,само топа става,базата е гадна,гел лаковете за тази цена стават,не ги препоръчвам,особено някои цветове,като бялото,което е под всякаква критика,купи си хубави неща ,защото евтиното много често идва скъпо накрая Simple Smile

# 136
  • Пловдив
Благодаря много на тези , които ми обясниха как стоят нещата, но сега се чудя за марка гел лак

http://prodavalnik.com/uv-baza-i-uv-top-lak-base-gel-uv-top-i42349383

ето тази марка как е  newsm78
извинявам се , ако сте ги коментирали преди  bouquet
Тази "марка" гел лакове е коментирана тук и до колкото си спомням момичетата я бяха определили като пълен боклук.Като цена и качество ти препоръчвам да разгледаш тезиhttp://www.nail-bg.com/

Добре , към блускай cе насочвам , но една потребителка беше споменала че за тях не са ми нужни база и топ лак , така ли е  и ако е така тогава защо блу скай продават топ и база   bouquet  bouquet
Задължително трябва да си вземеш база и топ и след това следвай стъпките публикувани на първа страница.

# 137
Благодаря ви момичета, купувам си сега топ и база на блускай , два цвята и лампа от продавалник

а литър ацетон от къде да си взема

и нищо друго не ми трябва , нали?

П.П. можете ли да ми препоръчате хубаво кърваво червено и телесно на блу скай  newsm78  bouquet

# 138
Благодаря ви момичета, купувам си сега топ и база на блускай , два цвята и лампа от продавалник

а литър ацетон от къде да си взема

и нищо друго не ми трябва , нали?

П.П. можете ли да ми препоръчате хубаво кърваво червено и телесно на блу скай  newsm78  bouquet

Aз си го купих от аптеката, ама виж в някоя по-голяма, че в по-малките обикновено няма и все ме питат да не би да търся лакочистител, но не - търси ацетон. Той е в една стъклена бутилка. Можеш да си го вземеш и от железарията.
Относно цветовете - виж на първа страница има албум със снимки, там можеш да си харесаш някакъв цвят. Аз на Блускай имам 40508, но не е кърваво червено, на слънце даже малко бие на цикламено. Хубав е цвета, но не е това, което търсиш, за това не ти го препоръчвам. Но аз съм го снимала, за това ще го видиш в албумчето. Сега съм си поръчала и аз телесен цвят и един розов, когато пристигнат ще ги снимам Simple Smile

П.П. Не мога да ти отговоря на съобщението, защото ти е пълна кутията Simple Smile

# 139
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,  мили дами искам да попитам дали базата на Есенс става за ув лампа или е само за лед лампа? Също много ви моля някой да ми сподели впечатленията си за гел лаковете Freestyle, тъй като си харесах някои от тях. Благодаря предварително!

гел лаковета са страшен боклук още вечерта се надигна и стана на балони......с 2 ръце против тях. Sad #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 140
nan_chan от база и топ лак имаш нужда, освен ацетон ти трябва и спирт 95%, който да ти обезмасли нокътя и после да премахне лепкавия слой.  Wink

# 141
На Bluesky червеното е А45 http://www.nail-bg.com/shop/104/desc/bluesky-5a-45
Има и други подобни,но според мен това е най точно червено.Освен това е много покривно

# 142
Искам да попитам момичетата които ползват база ,топ и лакове на  Bluesky пробвали ли са да ги нанасят без да изпиляват нокътната плочка преди това?Съгласна съм трайността на лака да е примерно седмица вместо две седмици ,но да не пиля нокътната плочка.
Бях на маникюристка и ме прави с депонт ли нещо такова без да ми пили нокътя и ми издържа повече от седмица.
Може пък и да си навия да си взема една лампа и всичко необходимо за гел лак Mr. Green

# 143
  • В свой си свят :))))
Искам да попитам момичетата които ползват база ,топ и лакове на  Bluesky пробвали ли са да ги нанасят без да изпиляват нокътната плочка преди това?Съгласна съм трайността на лака да е примерно седмица вместо две седмици ,но да не пиля нокътната плочка.
Бях на маникюристка и ме прави с депонт ли нещо такова без да ми пили нокътя и ми издържа повече от седмица.
Може пък и да си навия да си взема една лампа и всичко необходимо за гел лак Mr. Green
Аз не пиля нокътната плочка, това е така нареченото разрошване на повърхностният слой. Според професионалистите, така лака издържа повече. Да си призная честно на мен влияние ми оказва по-скоро количеството домакинска работа, която върша с ръцете си без ръкавици, от колкото разрошването на горният слой. Вярно е, че всичко е индивидуално, но аз лично не го правя и нямам оплаквания.

# 144
Благодаря много на тези , които ми обясняват как стоят нещата   bouquet

Имам един въпрос - възможно ли е върху гел лака да си правя печати с обикновен черен лак и отгоре след това да запечатам с топ лака или и печатите трябва да са с гел лак  newsm78

# 145
  • В свой си свят :))))

Имам един въпрос - възможно ли е върху гел лака да си правя печати с обикновен черен лак и отгоре след това да запечатам с топ лака или и печатите трябва да са с гел лак  newsm78

За печатите си има специални лакове, имай предвид, че не с всеки лак можеш да направиш печат.

# 146
  • Пловдив

Да няма проблем.Аз правя така:слагам база , 2 слоя гел лак цвят , махам лепкавия слой със спирт 95%, поставям печата и запечатвам с топ лак.За печатите използвам лаковете с тънка четка на Golden rose или много гъст обикновен лак.

# 147
Имам въпрос към всички маникюристи,при премахването на кожичките преди поставянето на гел или гел лак използвате ли течност за разлагане на кожички или на сухо правите всичко,понеже аз когато карах курс беше изрично казано,че кожите се махат само на сухо и не  се ползва препарат за разлагането им,понеже се омазнявала плочката,но гледах,че някой си ползват и затова питам.Как премахвате кожичките,когато ще слагате после  гел или гел лак?

# 148
  • София/Дружба
Имам въпрос към всички маникюристи,при премахването на кожичките преди поставянето на гел или гел лак използвате ли течност за разлагане на кожички или на сухо правите всичко,понеже аз когато карах курс беше изрично казано,че кожите се махат само на сухо и не  се ползва препарат за разлагането им,понеже се омазнявала плочката,но гледах,че някой си ползват и затова питам.Как премахвате кожичките,когато ще слагате после  гел или гел лак?

Зависи какво имаш предвид под "кожички"
Премахването на кутикулата, т.е. мъртвата тъкан, която "плъзва" върху самия нокът е добре да се махне, за да се предотврати точно омазняването и оттам отварянето на гел-лака или гела. Това се прави с препарат, обикновено е някакъв гел, който разрушава връзките между мъртвите клетки и след около минута се избутва с избутвач. След това ръцете се измиват и оттам нататък се слага обезмаслител, база и т.н., така че няма за какво да се притесняваш откъм омазняване.
Кожата, която се "маха на сухо" в същност е предпазна преграда и аз лично не препоръчвам махането й  Peace

За домашно ползване може и на масовите марки гел за кожички да се ползва (в нас имам този на Перфект). Нанася се в основата на нокътя, изчаква се 1 мин и с избутвач се избутва мъртвата кожа, след това аз лично предпочитам да си измия ръцете.

# 149

Зависи какво имаш предвид под "кожички"
Премахването на кутикулата, т.е. мъртвата тъкан, която "плъзва" върху самия нокът е добре да се махне, за да се предотврати точно омазняването и оттам отварянето на гел-лака или гела. Това се прави с препарат, обикновено е някакъв гел, който разрушава връзките между мъртвите клетки и след около минута се избутва с избутвач. След това ръцете се измиват и оттам нататък се слага обезмаслител, база и т.н., така че няма за какво да се притесняваш откъм омазняване.
Кожата, която се "маха на сухо" в същност е предпазна преграда и аз лично не препоръчвам махането й  Peace

За домашно ползване може и на масовите марки гел за кожички да се ползва (в нас имам този на Перфект). Нанася се в основата на нокътя, изчаква се 1 мин и с избутвач се избутва мъртвата кожа, след това аз лично предпочитам да си измия ръцете.
Мерси за изчерпателния отговор,но просто така ни учеха и мен ме е страх да ги  махам,като прилагам течност и ги избутвам,всичко на сухо съм го  правила,обаче  доста време се губи така и затова  искам да си подтвърдя това което си мисля..да пробвам следващия път с течността за разлагане значи... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт