Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 969
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Жабка Кикирица благодаря  bouquet

# 151
Здравейте,отново!Искам да попитам някой има ли впечатления от гел лаковете Елора и дали някой е работил с тях?

# 152
Имам 3 гел лака на Елора, трите с брокат. Нанасят се лесно, много издръжливи, свалянето изисква малко повече време, но може и да е от броката. Като цяло съм доволна от тези, които имам.

# 153
Благодаря,че сподели.Още някой, ако има впечатления,моля да каже,защото тези дни ще правя поръчка и все още се чудя дали да си взема от тази марка Simple Smile

# 154
  • София/Дружба
Имам въпрос към всички маникюристи,при премахването на кожичките преди поставянето на гел или гел лак използвате ли течност за разлагане на кожички или на сухо правите всичко,понеже аз когато карах курс беше изрично казано,че кожите се махат само на сухо и не  се ползва препарат за разлагането им,понеже се омазнявала плочката,но гледах,че някой си ползват и затова питам.Как премахвате кожичките,когато ще слагате после  гел или гел лак?

Зависи какво имаш предвид под "кожички"
Премахването на кутикулата, т.е. мъртвата тъкан, която "плъзва" върху самия нокът е добре да се махне, за да се предотврати точно омазняването и оттам отварянето на гел-лака или гела. Това се прави с препарат, обикновено е някакъв гел, който разрушава връзките между мъртвите клетки и след около минута се избутва с избутвач. След това ръцете се измиват и оттам нататък се слага обезмаслител, база и т.н., така че няма за какво да се притесняваш откъм омазняване.
Кожата, която се "маха на сухо" в същност е предпазна преграда и аз лично не препоръчвам махането й  Peace

За домашно ползване може и на масовите марки гел за кожички да се ползва (в нас имам този на Перфект). Нанася се в основата на нокътя, изчаква се 1 мин и с избутвач се избутва мъртвата кожа, след това аз лично предпочитам да си измия ръцете.
Мерси за изчерпателния отговор,но просто така ни учеха и мен ме е страх да ги  махам,като прилагам течност и ги избутвам,всичко на сухо съм го  правила,обаче  доста време се губи така и затова  искам да си подтвърдя това което си мисля..да пробвам следващия път с течността за разлагане значи... Simple Smile

Shocked незнам как на сухо можеш да махнеш кутикула ... за това си трябва препарат ... или поне да се накиснат ръцете за 5 мин във вода ...

offtopic
И какви са тези курсове на които ви учат подобни неща  ooooh!

# 155
Имам въпрос към всички маникюристи,при премахването на кожичките преди поставянето на гел или гел лак използвате ли течност за разлагане на кожички или на сухо правите всичко,понеже аз когато карах курс беше изрично казано,че кожите се махат само на сухо и не  се ползва препарат за разлагането им,понеже се омазнявала плочката,но гледах,че някой си ползват и затова питам.Как премахвате кожичките,когато ще слагате после  гел или гел лак?

Зависи какво имаш предвид под "кожички"
Премахването на кутикулата, т.е. мъртвата тъкан, която "плъзва" върху самия нокът е добре да се махне, за да се предотврати точно омазняването и оттам отварянето на гел-лака или гела. Това се прави с препарат, обикновено е някакъв гел, който разрушава връзките между мъртвите клетки и след около минута се избутва с избутвач. След това ръцете се измиват и оттам нататък се слага обезмаслител, база и т.н., така че няма за какво да се притесняваш откъм омазняване.
Кожата, която се "маха на сухо" в същност е предпазна преграда и аз лично не препоръчвам махането й  Peace

За домашно ползване може и на масовите марки гел за кожички да се ползва (в нас имам този на Перфект). Нанася се в основата на нокътя, изчаква се 1 мин и с избутвач се избутва мъртвата кожа, след това аз лично предпочитам да си измия ръцете.
Мерси за изчерпателния отговор,но просто така ни учеха и мен ме е страх да ги  махам,като прилагам течност и ги избутвам,всичко на сухо съм го  правила,обаче  доста време се губи така и затова  искам да си подтвърдя това което си мисля..да пробвам следващия път с течността за разлагане значи... Simple Smile

Shocked незнам как на сухо можеш да махнеш кутикула ... за това си трябва препарат ... или поне да се накиснат ръцете за 5 мин във вода ...

offtopic
И какви са тези курсове на които ви учат подобни неща  ooooh!
еми маха се,все пак,но доста трудно и аз не знам какви са тези курсове,просто се избутват на сухо...то почти няма хора които са доволни от крсовете,все пак там се учат уж основни неща,но както виждаме и те не се преподават правилно...

# 156
Здравейте, искам да попитам използвали ли сте на Essence серията за домашен гел лак http://www.essence.eu/nl-nl/producten/nagels/gel-nails-at-home/? Някакви отзиви имате ли? Решила да премина към гел лаковете, защото ми омръзна всяка вечер да се лакирам и на другия ден отново, и отново. Та ми изникнаха няколко въпроса- може ли да използвам Гел лак за основа, обикновен лак и топ гел лак? Мерси Simple Smile

# 157
Здравейте, искам да попитам използвали ли сте на Essence серията за домашен гел лак http://www.essence.eu/nl-nl/producten/nagels/gel-nails-at-home/? Някакви отзиви имате ли? Решила да премина към гел лаковете, защото ми омръзна всяка вечер да се лакирам и на другия ден отново, и отново. Та ми изникнаха няколко въпроса- може ли да използвам Гел лак за основа, обикновен лак и топ гел лак? Мерси Simple Smile

Е, то това всъщност им е идеята на тия гел лакове на Есенс.  Laughing

# 158
Здравейте Simple Smile имам проблем с гел лака .. не знам защо, но след 3 ден започва да се надига. Правя всичко точно както е описано по стъпките в темата.. почиствам със спирт в началото и края на поставянето, запечатвам края на нокъта .. но нз защо се получава така, че да се надига newsm78 Някой може ли да ми помогне по въпроса и да ме светне, какво става и как да го оправя, защото вече три пъти се правя за седмица и ноктите ми станаха ужасни!?  Rolling Eyes Crossing Arms ooooh!

# 159
о, и също така мога ли да не използвам топ лака, защото имам съмнения, че е възможно да е от него.. изглежда ми доста сгъстен ..  newsm78

# 160
На каква марка са ти гел лаковете? По принцип топа си е доста гъст и не може без него.

# 161
гел лака е на Chu Jie, но не мисля, че проблема е в него, защото си го поръчах с една приятелка и тя го използва същия и няма проблем..единствено топ лака си го взехме по различно време.. моят е от миналата година.. нз да не би да е от ноктите ми  newsm78 ooooh!

# 162
  • В свой си свят :))))
гел лака е на Chu Jie, но не мисля, че проблема е в него, защото си го поръчах с една приятелка и тя го използва същия и няма проблем..единствено топ лака си го взехме по различно време.. моят е от миналата година.. нз да не би да е от ноктите ми  newsm78 ooooh!

А обезмасляваш ли нокътната плочка? По повод тази марка и на мен не ми понася и съм ги отписала като опция Simple Smile опитвала ли си с друга?

# 163
не съм пробвала с обезмаслител.. видях, че тук пише, че може да се използва чист спирт и почистих с него в началото и след топ лака  Rolling Eyes

# 164
ходих миналия месец да ме правят използваха Bluskey и  обезмаслител също,но по същия начин ми се надигна след около седмица.. нз защо така се получава  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт