Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 901
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,момичета! Искам да ви попитам,някой ползвал ли е гел лакове Джордан? На етикета пише,произведено в Германия.Никъде не мога да намеря информация за тях,не знам и каква им е цената,защото са ми подарък.Много ще съм благодарна,ако някой знае нещо за тях.

# 61
Bluesky Classic 522 + Bluesky Classic 546  Heart Eyes

# 62
Radi D. Много е хубаво това розово, и аз днес го загледах. Но сякаш ми изглеждаше малко по-наситено. Радвам се, че някой го има и го снима Simple Smile

# 63
Хубаво розово е, но имай предвид, че е и с един пласт 546 отгоре Peace

# 64
Нещо не мога да намеря този 546 в нета, за да видя какъв цвят е точно.

# 65
  • София
На мен ми излиза ,но малко друг цвят .

И под този цвят също излиза,но те нямат общо според мен.Прилагам снимка от нета.

# 66
Първото е 546- бледо розово, което поставено върху друг цвят придава захаросан ефект.

# 67
Здравейте, момичета, много се радвам че открих тази темичка. Надявам се, че приемате нови попълнения.  Simple Smile  bouquet
Имам въпросче. И аз съм любител на красивите маникюри, карала съм курсовете, но не работя. Преди година си взех всичко необходимо, за да си правя ноктите с гел в къщи, и правя на 2-3 приятелки. На едната ми приятелка гела пада точно след 2 дни, направо целия се отлепва от нокътя. Преди това никога не е слагала нищо на ноктите, освен лак и казва че пада на другия ден. Предполагам са ѝ много мазни и затова не задържат гел. Сега искам да пробвам да ѝ сложа Шилак, да видим дали ще се задържи, въпроса ми е задължително ли трябва да сложа обезмаслител или става без, да почистя нокътната плочка само с алкохол. Как ще ме посъветвате да направя. И може ли да ползвам обезмаслителя който ползвам за гел или има друг специален.Благодаря предварително за отговорите.   bouquet Сетих се да допълня, че ще купя от продуктите на Блуески.

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 22:37 от Сузи1

# 68
Аз си почиствам нокътната плочка със 95% спирт и нямам проблем с издръжливостта, а също както на приятелката ти обикновен лак ми се лющи още на другия ден. Но ти за гел ли говориш или за гел лак, защото има разлика. Тука в тази темичка сме събрани все почитателки на гел лака, а ако ползваш гел може би има друга тема за това и може би е редно там да зададеш въпроса си, макар че си мисля, че не би трябвало да има разлика относно почистването на нокътната плочка при гела и при гел лака, но тъй като не съм ползвала гел и не мога да ти кажа.

# 69
  • Пловдив
Здравейте, момичета, много се радвам че открих тази темичка. Надявам се, че приемате нови попълнения.  Simple Smile  bouquet
Имам въпросче. И аз съм любител на красивите маникюри, карала съм курсовете, но не работя. Преди година си взех всичко необходимо, за да си правя ноктите с гел в къщи, и правя на 2-3 приятелки. На едната ми приятелка гела пада точно след 2 дни, направо целия се отлепва от нокътя. Преди това никога не е слагала нищо на ноктите, освен лак и казва че пада на другия ден. Предполагам са ѝ много мазни и затова не задържат гел. Сега искам да пробвам да ѝ сложа Шилак, да видим дали ще се задържи, въпроса ми е задължително ли трябва да сложа обезмаслител или става без, да почистя нокътната плочка само с алкохол. Как ще ме посъветвате да направя. И може ли да ползвам обезмаслителя който ползвам за гел или има друг специален.Благодаря предварително за отговорите.   bouquet Сетих се да допълня, че ще купя от продуктите на Блуески.
Щом си се спряла на Блускай не е нужно да ползваш обезмаслител.Почистването със спирт е достатъчно.Базата е изключително здрава.И на мен обикновен лак ми се задържа само 1 ден.

# 70
Момичета, базата на Блускай съвместима ли е с цветове на ГР и Малинка, някой да има наблюдения?

# 71
Не знам дали са съвместими, но за Малинка не съм чувала хубави мнения.

# 72
Благодаря за отговорите.
vaniakkostova, за гел лак. Мисля, че съм на точното място. Мерси.   bouquet

# 73
Тогава добре дошла  bouquet

# 74
Аз съм ползвала лаковете на CND с такъв на Малинка и си държи около 10 дни, което мен ме устройва. Лакирах една колежка по същия начин и вече седмица не й е мръднал.

Общи условия

Активация на акаунт