Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 913
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, базата на Блускай съвместима ли е с цветове на ГР и Малинка, някой да има наблюдения?

Блускай е съвместим с ГР, вече няколко момичета казаха, че са пробвали основа Блускай + цвят ГР и обратно, засега няма оплаквания.

... въпроса ми е задължително ли трябва да сложа обезмаслител или става без, да почистя нокътната плочка само с алкохол. Как ще ме посъветвате да направя. И може ли да ползвам обезмаслителя който ползвам за гел или има друг специален.Благодаря предварително за отговорите.   bouquet Сетих се да допълня, че ще купя от продуктите на Блуески.
Щом си се спряла на Блускай не е нужно да ползваш обезмаслител.Почистването със спирт е достатъчно.Базата е изключително здрава.И на мен обикновен лак ми се задържа само 1 ден.

Аз също съм на мнение, че чист спирт е достатъчен, ако ползваш лакове на Блускай. Пробвала съм и с обезмаслител и само със спирт - трайността е еднаква при мен.

# 76
Какво правите, за да не ви се "дърпа" гела назад? Подариха ми сет на Есенс, лакирам уж по упътванията, гледах и клипчета в нета. Слагам гела от край до край, но като изпека на края на ноктите и в страните го няма? Къде бъркам?  newsm78

# 77
  • София
Аз не съм ползвала Есенс, но с Golden Rose имах проблем с отдръпването. Пробвах да пека основата малко по-малко време от указаното - около минута и малко, вместо 2 мин и след това по-добре се закрепи цвета. с блускай нямам такъв проблем

# 78
По принцип тези лакове са изцяло втвърдени след 48 или повече часа, както при ноктопластиката гела. По принцип са така леко мекички но след няколко часа всичко е ок... И тези резки би трябвало да изчезват...
Ще опитам пак тогава.
Благодаря.Исках и да кача снимка на лаковете, лампата ,но не знам как  Grinning

качи ги в prikachi.com / snimka.bg или някой друг от написаните и следвай стъпките тук -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Относно проблема ти - лампата откъде я купи? Дали не е възможно крушките да не пекат?

Малко късно отговарям,но БЛАГОДАРЯ на всички за оказаната помощ.
Просто стоях повече от 2 минути и се втвърди.Вече няколко дни не е мръднал.Лампата си я поръчах от един сайт,лаковете от prodavalnik, обезмаслител от мола  и така.
Успех на всички и пак благодаря Simple Smile

# 79
Здравейте, тъй като искам да си купя УВ лампа, но не искам да давам много пари, искам да попитам дали евтините ув лампи от продавалник са опасни. Изчетох доста мнения за ментетата и останах доста объркана. Харесала съм си една за 29 лв. Случвало ли му се е на някой да му се пръсне крушката, тъй като четох някъде че са пълни с живак и при ментетата лампи било много опасно. Какво бихте ме посъветвали и някой доволен ли е от евтините лампи?

# 80
Не съм чувала такова нещо,че можело да се пръсне крушка на такава лампа.Те нямат нагряване като нормалните крушки,така че е невъзможно.Освен това живак се съдържа във всички енергоспестяващи и е в много малко количество,за да може да навреди,дори без да искаш,да я счупиш. Всичко са само рекламни писаници,така че купувай си лампата за 29лв и се радвай

# 81
Момичета някоя от вас пробвала ли е да пече гел лак на 6W uv лампа...дали ще стане?? newsm78

# 82
Благодаря много за бързия отговор. Бих искала също да попитам как се прави това запечатване накрая и мога ли да изпозлвам спирта вместо обезмаслител и вместо течността за премахване на лепкавия слой? И какви видове пили трябва да си купя 180 или 240 грит тъй като ноктите ми са много чупливи, а преди поставянето трябва да се запилят?

# 83
Момичета някоя от вас пробвала ли е да пече гел лак на 6W uv лампа...дали ще стане?? newsm78
6W uv лампа ми звучи несериозно.Имах 9W и по 4 минути на нанасяне печах.
Благодаря много за бързия отговор. Бих искала също да попитам как се прави това запечатване накрая и мога ли да изпозлвам спирта вместо обезмаслител и вместо течността за премахване на лепкавия слой? И какви видове пили трябва да си купя 180 или 240 грит тъй като ноктите ми са много чупливи, а преди поставянето трябва да се запилят?
Можеш да използваш чист спирт 95% за махане на лепкавия слой. За запечатване става дума,когато минаваш върха на нокътя с база,с цвета и после лака,да не остане нелакиран.Предполагам за това питаш

# 84
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам всъщност UV GEL-LAK SHU JIE гел лак ли е или ши лак, защото на някои места го пише гел лак на други ши лак, а не съм много наясно. Добър ли е ?
Искам да си купя ши лак за домашна употреба, но се чудих дали да е на SHU JIE или на Bluesky. Вие използвали ли сте на SHU JIE, някакви отзиви за него? newsm78  Благодаря Ви предварително Simple Smile))

# 85
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам всъщност UV GEL-LAK SHU JIE гел лак ли е или ши лак, защото на някои места го пише гел лак на други ши лак, а не съм много наясно. Добър ли е ?
Искам да си купя ши лак за домашна употреба, но се чудих дали да е на SHU JIE или на Bluesky. Вие използвали ли сте на SHU JIE, някакви отзиви за него? newsm78  Благодаря Ви предварително Simple Smile))
Shellac се е превърнал в нарицателно на всички гел лакове, но всъщност Шилак си е само един- на марката CND. Той пак е вид гел лак,но по- щадящ за нокътя (уж) и си се нарича Shellac. Peace

# 86
SHU JIE e китайски гел лак, за който се чуват противоречиви отзиви. Ши лак е гел лакът на CND SHELLAC, но шилак наистина се превръща в нарицателно  название за гел лаковете (подобно на "тиксо", "ксерокс", "памперс" и т.н.). Между Шу Жи и Блускай..определено Блускай.

# 87
Благодаря много за бързият отговор   bouquet

# 88
Момичета, може ли да се рисува с боички на водна основа между два слоя на Гел лак? Аз чета назад темите, но бавничко става и още не съм срещнала отговори на всичките си въпроси.   bouquet

# 89
Знаете ли от къде във Варна мога да си закупя на място от гел лаковете на Golden Rose? newsm78 В крайна сметка май се спрях на тях, но ще ми е по-лесно ако просто отида да си купя, вместо да поръчвам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт