Дубай 6

• 83 769
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Anisаvd, много добре си се справила, браво! Можеш ли да опишеш къде си видяла таксита ферарита и тем подобни? Ние искахме да се качим в такава кола, но не ги видяхме. Я сега кажи къде се "крият"  Joy

# 466
Zdraveite. Pisha ot Dubai. Za vremeto - toplo e, no napalno ponosimo.
S malko dete sme, hodim navsqkade i nqma problem.
Izvinete za latinitzata.

# 467
 vstan
 Party излязох от мола умряла от студ и краката не ме държаха от първия изход който видях  Rolling Eyes
( сутринтта излязох в 9.30 от хотела , до Абу Даби - обратно и после мола и се качих на Кхалифа ) аз съм издържливичка по принцип , но ми дойде много .Докато пушех и си мислех че от там мога да хвана такси (но ми казаха че не спират , а минаваха през 4-5 мин , трябваше да мина през подземния  паркинг на мола за да стигна до там дето имаше поне 50 таксита подредени в колонка и един питаше кой и колко човека ще  ще пътуват и ни посочваше таксита ) А ферито си беше спряло на паркинга и др скъпи коли ( не съм видяла такси фери , най луксозното беше лексус , което ме вози Sunglasses и тези двамата се качиха и си трагнаха  newsm78 а другият в Ламборджинито сам  Rolling Eyesнастана една суетня че не можаха да им го отключат веднага  ooooh! а пък един с едно ламборджини оранжево ..не можа да паркира  Joy 3 ма му дават напътствия как да го направи (аз съм жена и паркирам по добре  bowuu Ама карат си ги хората , кво да прават , бензина им 0.70 ст , що да не . На връщане от Абу Даби  такъв трафик ...мисля си край , ще закъснея за Бурж Кхалиха ....дадоха път на автобуса , той сам мина по аварийната лента няколко км. но стигнахме на време . Седя и си мисля ..къде са тръгнали всички тия ??? и сещам се петък е почивен ден от столицата си отиват в провинцията , на село  в ....Дубай Joy

# 468
Aбе гледам на първа страница таблицата с температурите в Дубай, че искам да се ориентирам за времето там през декември... Обаче нещо не успявам... newsm78 Много голяма разлика в температурите от 31 до 10 градуса... Разбира се това са рекорди и въпреки всичко много варира... Средната е около 21 градуса, така ли е? Нека момичетата, живеещи там или ходили през декември да кажат какво е времето тогава и какви дрехи да предвиждам... Защото температура като 21 градуса в България е топло, но тук в Белгия при 21 градуса може да е студено и облачно... И задължително с яке или друга връхна дреха... Shocked

# 469
  • софия
Ани, много се радвам, че си изкарала добре и че пътуваш сама и се кефиш   bouquet

# 470
shhhh...
  bouquet
ти ми помогна много . Като няма с кой и сама  , обичам да пътувам .
Благодаря ти  Hug

# 471
  • София
anisavd, поздравления за смелостта да пътуваш сама. Може ли линк към снимките ти, че нещо не ги откривам.

# 472
# 473
хайде и аз да питам за тази дестинация. ако сами си организираме пътуването - къде да питаме за места за разходки? и какво е хубаво да не се пропусне да се види?

# 474
  • София
Благодаря, anisavd! Много хубави снимки. Пожелавам ти следващия път да пътуваш на още по-екзотично място, но с компания!

# 475
Здравейте на всички почитатели на Дубай.От 2 години мислим да посетим Дубай,но живот и здраве тази есен би трябвало да се случи .В тази насока имам доста въпросчета.Сега ще се върна назад да ви чета но едва ли ще успея да изчета всичко.
Виждам обаче че тук повечето си организирате сами пътуването.Ние мслим с агенция.На първо четене съм харесала тази оферта.
http://www.geosviat.bg/pochivki-dubai-samolet/view.html?oid=1074847
Някой дали е пътувал до Дубай с тях да изкаже мнение.Може и на лични.
Интересува ме от дата 25.09 дали няма да е много горещо.Вие като по големи спецове по кое време препоръчвате да се отиде.
Друго което ме притеснява е че сме били на екскурзия в Израел и имаме печати. Тези паспорти обче  трябва да ги сменим защото изтичат тази година.Дали ще има спънки, като се сменят паспортите.
Доста станаха въпросите ми,за сега ще се спра и ще почета назад.
Ще съм благодарна на помоща Ви.

# 476
pipi_rz , аз не ти схванах много въпроса за паспортите, но ще се пробвам да ти отговоря. Наши приятели пътуваха с печати от Израел (в нашия полет, най-добрата ми приятелка и мъжа и) и нямаше проблеми. Аз бях подменила паспортите на моето семейство за да няма изненади задари израелските печати и пак нямаше проблеми (то и какви проблеми може да има - нови паспорти и толкова). Изобщо... драмата с израелските печати мей е доста преекспонирана. Не правят проблеми хората - все пак туристическа дестинация е Дубай и имат уважение към туристите.
Golden Heart , 6 теми по 50 страници с отговори на въпросите ти. Само разказа на anisavd  да прочетеш пак ще се ориентираш какво основно да видиш там.
anisavd , поздравления за пътуването сама! Незная дали си попадала на форума Магеланци. Там има цяла секция за търсене на компания за пътувания. Разни съфорумци намериха страхотна компания. Ако не се лъжа последното пътуване, за което се разказваше бше за намерен спътник за пътуване до Гватемала. Препоръчвам горещо форума.

# 477
може ли един линк към този форум че искам и аз

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 18:15 от Golden Heart

# 478
pipi_rz , аз не ти схванах много въпроса за паспортите, но ще се пробвам да ти отговоря. Наши приятели пътуваха с печати от Израел (в нашия полет, най-добрата ми приятелка и мъжа и) и нямаше проблеми. Аз бях подменила паспортите на моето семейство за да няма изненади задари израелските печати и пак нямаше проблеми (то и какви проблеми може да има - нови паспорти и толкова). Изобщо... драмата с израелските печати мей е доста преекспонирана. Не правят проблеми хората - все пак туристическа дестинация е Дубай и имат уважение към туристите.
Golden Heart , 6 теми по 50 страници с отговори на въпросите ти. Само разказа на anisavd  да прочетеш пак ще се ориентираш какво основно да видиш там.
anisavd , поздравления за пътуването сама! Незная дали си попадала на форума Магеланци. Там има цяла секция за търсене на компания за пътувания. Разни съфорумци намериха страхотна компания. Ако не се лъжа последното пътуване, за което се разказваше бше за намерен спътник за пътуване до Гватемала. Препоръчвам горещо форума.

понеже прочетох на 1-ва стр.че ако имаш печат може да имаш спънки,но може и след смяна на паспорта някъде в системите да се вижда че сме посещавали Израел и да ни направят проблем,но от твоя отговор разбирам че не би трябвало.Благодаря   bouquet

# 479
Богиня:
Благодаря Hug
Твоите постове ми помогнаха много , бяха толкова изчерпателни и пълни с полезна информация
Не знаех за форума Магелан , определено ще се регистрирам и там  Simple Smile
И за да не е спам ...
След два дена  в който не чух българска реч , докато търсех от къде да си взема билета от LG то ниво на Дубай Мол , на една от информациите тъкмо заставам да попитам , и чувам как мъжът    обяснява на някакви сърби , че колегата му е от България  Laughing веднага викнах на нашето момче да ми каже  от къде да си взема билета , че закъснявах с половин час . На чист български ми обясни , баси кефа преди да се кача на най високата сграда в света ........ме упътиха на български  chef

Общи условия

Активация на акаунт