Размяна на лакове, шаблони и всичко, свързано с маникюра!-5

• 102 063
  • 607
  •   1
Отговори
# 120
Разменям Essie - Bond with whomever - неизползван. Незнайно как съм купила два еднакви Laughing

# 121
Разменям:
Лак за нокти Chanel 619 Pink Tonic от  новата лятна колекция, с кутийка,само пробван на 2 нокътя, снимката е от интернет  

Скрит текст:
Dior Rock Coat само пробван

# 122
  • Belgium
Пак разгъвам сергията:

1. Dior Mystic Magnetics  802 + магнитче (металиково сиво с магнитен ефект)
2. Essie Lapiz of Luxury (синьо-лилаво)
3. Essie Tart Deco (бледо прасковено)
4. Kiko Sugar Mat 642 (наситено розово - пясък)
5. Barry M Dusky Mauve (копие на Chanel Paradoxal)
6. ChinaGlaze Fuchsia Fanatic (много наситена фуксия)
7. OPI Vesper (мини)
8. OPI What`s With the Cattitude (мини)

По-нисък клас:
1. Perfect Sand S69 (неонво зелен пясък)
2. Flormar GL10 (черно с разноцветни шимъри)
3. Flormar Spring&Summer 2012 443 (неоново наситено розово)
4.Golden Rose Jolly Jewels 108 (глитър с червени, розови и сребристи частици)
5.Catherine Arley 929 (бледо прасковено, прилича на Essie Tart Deco, една идея по-наситено)

Добавям:

Zoya Chyna
OPI Underneath the Mistletoe
Models Own Flip Flop (неон)
Essence Fruity
Spoiled I Gotta Confection to Make

Търся: Zoya Magical Pixie Dust Spring 2014, но ще разгледам всяко предложение. Предпочитам да разменя няколко лака за 1, за да намаля малко бройките  Laughing

# 123
  • Стара Загора
Обновявам предложенията:

OPI Lights of Emerald City
OPI Minnie Style
Kiko 356
Zoya Crystal или FeiFei - подобни са, затова едната мисля че може да отпътува
Zoya Meg
Models Own Grace Green

Търся Zoya Vespa, Stevie, NYX, Kerry
          China Glaze Pool Party, That's shore bright, синия пясък от Sea Goddess Collection
           OPI Live.Love.Carnival

Добавям China Glaze Sand Dolla Make you Holla - ползван веднъж

# 124
Имам за размяна два гел лака само пробвани по веднъж.
Единият е тъмно червен Cuccio Red eye to shanghai  и другият ми се дублира като цвят Ezflow Trugel Flamingo

Приемам всякакви предложения, предимно търся светло розово/прасковено за френски маникюр и малинов цвят.

# 125
Разменям
-soigne pomegranate-чисто нов в кутията
-urban decay -сет от 6 мини лака*5мл hellbent , blitz , fringe , crash , bluesky blonde , delinquent -ползвани някои от тях , но са почти пълни .

# 126
За размяна:

- Флормар, ползван 2-3 пъти, купуван преди 3 месеца:

http://prikachi.com/images/108/7348108d.jpg

- Пефект, също ползван 2-3 пъти, купуван преди месец. Цветът е малко по-тъмен, между розово и червено, но апаратът не го улавя:

http://prikachi.com/images/976/7345976I.jpg

# 127
  • София
Търся:
OPI - Alpine snow

# 128
  • Karlovo

Намeрих начин как лакът за нокти да си стои на мястото двойно повече от това до момента Simple Smile
Работя като барман-сервитьор в ресторант. Като сервитьор е хубаво ръцете ми да са добре поддържани и ноктите ми да са лакирани и т.н, обаче с работата ми като барман няма начин лакът ми да се задържа дълго.
Скъпите лакове не подействаха,  а не ми се щеше да ходя на всеки две седмици на маникюрист за да ми слага гел лак ...
Така е експериментирах и стигнах до следното нещо-
знаете как маникюристката изпилява ноктите преди ноктопластиката, това се прави за да може по-лесно да залепне изкуствения нокът- т.е на грапава повърхност се задържа повече време лепилото. По логиката, че лакът има подобен ефект стигнах до извода, че ако преди да си лакирам ноктите , изпиля леко с пила плочките, то лакът ще залепне по-добре и няма да се олющи на втория ден.
И така изпробвах го и стана!
1- изпилих плочките си
2 - с лакочистител ги минах за да се обере праха и за да се изсуши нокътя от излишни мазнини.
3- лакирах ноктите си с основа за лак
4- сложих декорации
5- довърших с топ лак
И сега след 4 дни снимам резултата (както казах преди- след ден и половина два трябваше да хващам лакочистителя, сега вече 4 дни си стоя с перфектен лак.) Хубавото е, че в този случай всеки лак върши работа не е нужно да давате пари за лакове по 15 лв. , които в крайна сметка не променят нищо Simple Smile
НЕ ВИ КАРАМ ДА ГО ПРОБВАТЕ, КОГАТО ТЪРСИХ РЕШЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ СЕ РАЗРОВИХ В ДОСТА ФОРУМИ,НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ...
НО ТОВА ПОМОГНА

# 129
  • Sofia
Намeрих начин как лакът за нокти да си стои на мястото двойно повече от това до момента Simple Smile
Работя като барман-сервитьор в ресторант. Като сервитьор е хубаво ръцете ми да са добре поддържани и ноктите ми да са лакирани и т.н, обаче с работата ми като барман няма начин лакът ми да се задържа дълго.
Скъпите лакове не подействаха,  а не ми се щеше да ходя на всеки две седмици на маникюрист за да ми слага гел лак ...
Така е експериментирах и стигнах до следното нещо-
знаете как маникюристката изпилява ноктите преди ноктопластиката, това се прави за да може по-лесно да залепне изкуствения нокът- т.е на грапава повърхност се задържа повече време лепилото. По логиката, че лакът има подобен ефект стигнах до извода, че ако преди да си лакирам ноктите , изпиля леко с пила плочките, то лакът ще залепне по-добре и няма да се олющи на втория ден.
И така изпробвах го и стана!
1- изпилих плочките си
2 - с лакочистител ги минах за да се обере праха и за да се изсуши нокътя от излишни мазнини.
3- лакирах ноктите си с основа за лак
4- сложих декорации
5- довърших с топ лак
И сега след 4 дни снимам резултата (както казах преди- след ден и половина два трябваше да хващам лакочистителя, сега вече 4 дни си стоя с перфектен лак.) Хубавото е, че в този случай всеки лак върши работа не е нужно да давате пари за лакове по 15 лв. , които в крайна сметка не променят нищо Simple Smile
НЕ ВИ КАРАМ ДА ГО ПРОБВАТЕ, КОГАТО ТЪРСИХ РЕШЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ СЕ РАЗРОВИХ В ДОСТА ФОРУМИ,НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ...
НО ТОВА ПОМОГНА

Мисля, че тази тема е много по-подходяща за споделяне на опита ти. Peace Не знам на колко хора ще им е от полза, обаче, понеже аз, както и повечето момичета, пишещи в темата, нямаме проблем с дълготрайността на лака и си правим нов маникюр на около 3-5 дена.

# 130
  • София
Здравейте , търся ето тези лаковеhttp://entertainista.com/2013/07/05/beauty-beat-show-us-your-dot … rshow-polka-dots/( освен розовия , него имам ) , ако знаете и откъде могат да се купят все още и това ме устройва .  bouquet

# 131
  • Sofia
Здравейте , търся ето тези лаковеhttp://entertainista.com/2013/07/05/beauty-beat-show-us-your-dot … rshow-polka-dots/( освен розовия , него имам ) , ако знаете и откъде могат да се купят все още и това ме устройва .  bouquet

Само за английския Ebay се сещам (ще трябва да поръчаш чрез посредник) – http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_clu … +Dots&_sop=15 – има ги всичките май, в Б-я надали могат да бъдат намерени все още. Peace

# 132
  • Стара Загора
Имам зеления от тези Мейбълини за размяна, ползван е 2 пъти.
Rainforest Canopy Peace

# 133
  • София
Тук-там в аптеки Ремедиум можеш да намериш. Например има една на пазара Иван Вазов, там съм ги виждала.

# 134
  • София
За размяна Essie All Tied up

Общи условия

Активация на акаунт