Размяна на лакове, шаблони и всичко, свързано с маникюра!-5

• 101 541
  • 607
  •   1
Отговори
# 375
  • София
момичета призовавам ви да посочвате точно в какво състояние разменяте лаковете си, защото е супер досадно да се разхождаме до пощата по няколко пъти. Отдавна не бях получавала нещо което не отговаря на описанието си, но и отдавна не съм разменяла. Получих 3/4 от бутилка Сеш с червено/розов оттенък, защото потребителката е забравила да ми каже че е оцветен!?

# 376
А ти защо не си отбелязала, че адос е с изтекъл срок тази година юли месец или разчиташ на това, че съм разсеяна и няма да го видя?! Mr. Green
Вярно, че беше бонус, ама чак пък толковa.  Mr. Green Не знам как точно ще се защитиш при това положение, защото  беше в предложенията ти за размяна и го бях харесала.  Laughing
Другият път като призоваваш за точност бъди и ти такава.  Peace
Извиних ти се, обясних, че главно използвам червени нюанси и на това се дължи оцветяването по четката и че в последно време не съм го отваряла и не помня, че беше такава, но беше супер важно да изпадаш в излишни истерии и да се тръшкаш като малко дете на кой била вината за размяната. Ами при така поставени нещата както ти обясних и на лично ще се разхождаме до пощите и аз виновницата, няма да поема разходите за моя сметка. Искаш да се държат с уважение към теб, дръж се и ти така. "Извинявай, но не съм доволна, искам да развалим размяната" щеше да свърши чудесна работа. Не съм длъжна на никой да търпя истериите.  Sick
Нямаш никакво право да се обръщаш към хората по този начин дори и да имат вина наистина. Не попадна на човека. Wink  Ако не го разбираш, проблемът си е твой.
"Приключих темата!" Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 14:50 от Agressiva

# 377
Здравейте! Търся си лак за нокти, който свети в тъмното както и няколко неонови лака (без значение от цветовете). В замяна мога да предложа както лакове, така и шаблони за декорация на нокти.   bouquet

# 378
  • София
Момичета, внимавайте при размяна с Agressiva. Направихме размяна, оказа се провалена и преди 3 седмици трябваше да върнем лаковете обратно една на друга. Аз изпратих нейните, но до днес аз не съм получила своите. Освен ЛС с главни букви /оправдаващи никнейма  Mr. Green/, да не я занимавам с глупости, друго инфо нямам. Така че би кеърфул. Изпратила съм инфото на модератор и ако прецени нека копира поста ми и в темата за размяна на козметика. Аз ще копирам и във лаковата ФБ група.

# 379
  • Бургас
Разменям ето тези перлички за украса на Маникюр,едните са на Буржоа,а другите на AVON:
https://www.google.bg/search?q=manicure+toppings+bourjois&es … 3zaj-VdVYA9KlM%3A

https://www.google.bg/search?q=avon+sprinkle+nails&es_sm=93& … Yr0iTVPXehoHlM%3D

Цветът на AVON е pink confetti и са съвсем малко по-едри от тези на Буржоа.

Аз не съм такъв майстор на маникюра и няма да ги ползвам.Не търся лакове,имам достатъчно,ще се радвам на декоративна козметика.И двата комплекта са чисто нови.

# 380
  • София
Разменям  чисто нови оригинални шаблони на MoYou, предпочитам други шаблони  Hug

Alice Plate Collection 08

Fashionista Plate Collection 09

Hipster Plate Collection 05

Kaleidoscope Plate Collection 04

Kitty Plate Collection 12

# 381
  • София
Разменям няколко нови лака на Бариел.
Barielle Thrilling

Barielle U-Concrete-Me

Barielle Decadence

Barielle - Passion Pirouette

Barielle Gotta Have Fate

Barielle Welcome Ohm

# 382
  • София
Търся матиращи лакове. Имам какво да предложа в замяна  Peace

# 383
  • София
Търся матиращи лакове. Имам какво да предложа в замяна  Peace

Търсиш матови лакове или матиращ топ  newsm78

# 384
  • София
Матови лакове  Simple Smile

# 385
YSL Bronze Aztec ползван веднъж, запазен
OPI Charged Up Cherry чисто нов
Ciate ditch the heels + същия цвят crushed velvet ползвани веднъж заедно
Perfect Sand S69 пясъчен неон
Kiko Cupcake 648 и 656 и двата са ползвани по веднъж
Inglot diamond top coat пробван на 1 пръст, с кутийката
Bourjois So Laque Ultra Shine rose lounge позлван 4-5 пъти; бледорозов за френски маникюр
Bourjois Fixant Brillant прозрачен топ, нов; двете са от сета за френски маникюр 93 French rose naturel

Най-много си търся лак от Opal сериите на nfu.oh - 40, 45, 52, 54, 56 и т.н., OPI Wonderous Star и Gauda gauda two shoes, нещо по-светло или червеничко, някакъв "ефект" - smoke или частички, или някакво Essie Grinning, без пясъци, но ще разгледам всяко предложение  Peace

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 15:55 от Фиффи

# 386
Opi- sparkle-icious - ползван 2 пъти
Opi- silence stars go by- ползван веднъж
China Glaze - sea spray - ползван веднъж
China Glaze - pack lightly - ползван веднъж
Еssie - she's picture perfect - ползван веднъж
Essie - sand tropez - ползван 2 пъти
Zoya - Arizona - ползван веднъж
Zoya - Apple - ползван 2 пъти
Catrice - ombre top coat - ползван веднъж
Essence - sparkle sand top coat - ползван веднъж
Mac - frost originality - ползван 2 пъти

http://prikachi.com/images.php?images/978/8431978j.jpg

# 387
Вече не мога да редактирам - charged up cherry е разменен, Bronze Aztec е свободен, добавям още две OPI-та:
OPI First date at the golden gate ползван 3-4 пъти
OPI Green on the runway ползван 3-4 пъти

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 16:46 от Фиффи

# 388
Жълтият лак каква марка и номер е ?

YSL Bronze Aztec ползван веднъж, запазен
OPI Charged Up Cherry чисто нов
Ciate ditch the heels + същия цвят crushed velvet ползвани веднъж заедно
Perfect Sand S69 пясъчен неон
Kiko Cupcake 648 и 656 и двата са ползвани по веднъж
Inglot diamond top coat пробван на 1 пръст, с кутийката
Bourjois So Laque Ultra Shine rose lounge позлван 4-5 пъти; бледорозов за френски маникюр
Bourjois Fixant Brillant прозрачен топ, нов; двете са от сета за френски маникюр 93 French rose naturel

Най-много си търся лак от Opal сериите на nfu.oh - 40, 45, 52, 54, 56 и т.н., OPI Wonderous Star и Gauda gauda two shoes, нещо по-светло или червеничко, някакъв "ефект" - smoke или частички, или някакво Essie Grinning, без пясъци, но ще разгледам всяко предложение  Peace

# 389
  • София, Лагера
Не съм Фиффи, но да отговоря, то си е написано  Peace
Kiko Cupcake 648

Общи условия

Активация на акаунт