В момента чета ... - 27

• 48 332
  • 724
  •   1
Отговори
# 300

Не помня много от нея, затова я чета, за да я дам евентуално на детето после.
Малко пресилени ми идват поучителните моменти, но е нормално  Mr. Green

# 301
  • София, България
Мона Лиза, аз също започнах "Дума Ки", но на 120стр. я зарязах, временно де  Embarassed Дадох предимство на няколко библиотечни книги, чета "Габриела, карамфил и канела" в момента. Но "чета" е силно казано...нещо не остава време тези дни.

Буб и аз съм в някакъв такъв период, трудно се съсредоточавам, зарязвам книги, после ги дочитам.
Ще чакам отзив за "Габриела, карамфил и канела", защото я имам и се каня да я чета.  Hug

# 302
Дадох предимство на няколко библиотечни книги, чета "Габриела, карамфил и канела" в момента. Но "чета" е силно казано...нещо не остава време тези дни.
Има ли я тази книжка в електронен вариант? Много симпатично ми звучи  Mr. Green Heart Eyes

# 303
  • Пловдив
Непременно ще пиша за "Габриела...", харесвам Жоржи Амаду и до момента не ме е разочаровал  Heart Eyes
Мери, не знам за електронен вариант, чета старомодно, на хартия  Blush Но можеш да я потърсиш  Peace

# 304
 wavey Започнах нещо супер неангажиращо  Whistling
Да видя дали ще ми хареса , че още нищо не съм чела на тази авторка newsm78

# 305
Непременно ще пиша за "Габриела...", харесвам Жоржи Амаду и до момента не ме е разочаровал  Heart Eyes
Мери, не знам за електронен вариант, чета старомодно, на хартия  Blush Но можеш да я потърсиш  Peace
А, хич не е старомодно, много се хубаво даже  Heart Eyes Не е ли то да си хванеш книжката, да душиш по хартията и да се "дрогираш" с нея  Joy Heart Eyes Ще я потърся  Hug

# 306
Започвам пак тази. Може би просто не й дадох шанс първия път  Rolling Eyes

Честит 1 април, момичета! Дано усмивките не слизат от лицата ви!  Hug

# 307
# 308
  • срещу двата комина :)))
аз приключих "Спасителя в ръжта " и въпреки увлекателното начало, не се разделихме добре ...Беше ми интересна, но през цялото време очаквах да се случи нещо, да има някаква поука или поне приключване на историята ...

# 309
  • София
О, Спасителят ... Аз съм от тия, които не я разбраха, не я харесаха и не са й фенове  Grinning
Всъщност още докато я четях вътрешно изпитвах ненавист към нея, може би заради това не я харесах, не знам ... Така или иначе чувството ми е негативно.

Мона Лиза, Дума Ки ми е хипер, мега, гига и тера любима  Joy Обожавам я с една дума. Но започва доста мъчно и ако четеш по една глава на ден, не очаквай да ти допадне. Обаче ако настъпиш яко газта и четеш по колкото можеш повече - тогава ще усетиш това, което имам предвид.
Книгата има уникална атмосфера  Peace

# 310
  • София
ЧовечеJoy Joy Joy

# 311
Човече, това е супер, хипер, мега, гига яката книга! От нея научих толкова много неща, непременно й дай шанс и сподели отзиви после!
 hahaha
Честит първи април! Усмихвайте се колкото може по-често!

# 312
Започвам пак тази. Може би просто не й дадох шанс първия път  Rolling Eyes

Честит 1 април, момичета! Дано усмивките не слизат от лицата ви!  Hug
Joy Хубава първоаприлска шега.

# 313
Аз също много харесах Дума Ки Peace

# 314
  • Den Haag
Започвам:

От доста време и се каня, та най-накрая ми падна в ръцете, пък да видим какво ще ми разкаже  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт