В момента чета ... - 27

• 48 330
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И още спам:

Скрит текст:
Освен имената, номерата на страниците долу също излизат в светло или тъмно синьо  newsm78.

# 76
  • София
Идея нямам...  Thinking Сега забелязах, че имената са в различен цвят...
Аз съм малко сиво човече  Joy

# 77
Кажете за какво се разказва Сиянието на Стивън Кинг? Гледах я днес в библиотеката, но отзад нямаше анонс.
До колкото си спомням (а някои сцени от книгата са се прогорили в мозъка ми и са твърде ярки и след 20 години  #Crazy Laughing) книгата е за един странен и зловещ хотел в планина, затворен през зимата. Трябва му някой, който да го наглежда извън сезона и там се заселва семейство - мъж, жена и малко момченце с особени способности - телепатия и др. подобни. Хотелът е откъснат от света - естествено Simple Smile! После нещата поемат към тъмната страна - в типичния стил на Кинг - уж няма нищо страшно, а целият ужас се напластява в мозъка ти.... (е, поне в моя  Laughing).
Да, така е.
На мен много ми хареса "Сияние" Peace но си е от страшничките му Wink

Мен номерата на страниците на темата са ми в сиво в момента, само една страница по средата в синьо и ей сега гледам и се чудя що така и си викам -ей Ентелигентна работа начи, тва ти показва къде си писал сигурно и специално ходих, ама не, не съм писала там и си мисля, явно новата визия е като книга на ужасите, отвреме навреме ей така за удоволствие ти погажда номера Laughing

Аз съм синя, ама гледам и вие сте сини newsm78

# 78
  • София
А филмът?  Grinning Беше просто уникален! С Джак Никълсън...   Grinning

# 79
  • на североизток от Рая
  Simple Smile

Аз съм в  сиво, и на балкона пак сивея, но само аз, останалите имена синеят.  Laughing
Гигич, и аз се чудих на тези синеещи страници и точно като теб ходих да проверявам `в` сините ли съм публикувала, но не би. Странно, но и не ме интересува толкова, че да се задълбочавам. Не ми пречи тази нова форма, нищо не ме дразни. Форматът при мен е същия като при най-старата визия на мамата.

Аз започнах "Аутопсия на една любов" на Пасков и като ме грабна, като прочетох 100 страници, тогава спрях и приготвих вечерята. Ама такава еротика не бях чела, честно. То направо перверзно и леко вулгарно на моменти. Но не ме дразни, има защо да го е написал така. Аз, впрочем, го разбирам този автор, личи му, че е бунтар по душа, а и има някаква странност в него. Жалко, че такива интересни хора напускат тази земя.

# 80
  • Пловдив
О, Нели, еротични сцени като тези и аз не бях чела никога, но не ме подразниха изобщо, за разлика от други мнения, които след това четох  Laughing
"Сиянието" имам ясни спомени кога я четох - бях с опериран пръст на крака и изпуснах страхотна семейна екскурзия, останах самичка вкъщи и цяла нощ се озъртах от страх, паралелно с книгата гледах и филма...бббббрррррррр  Mr. Green Пусках филма и спирах до там, докъдето стигах с четенето и така цяла нощ  Crazy

# 81
Честно да ви кажа не знаех че има филм по Сиянието Embarassed
Същото ли му е заглавието да взема да го изгледам..

А каква е разликата от с..кса в Аутопсията и този в книгатакоятоненазоваваме newsm78
Сигурно на Пасков е 200 пъти по интелигентно написана, отколкото в онази откачената Rolling Eyes

# 82
  • София
Честно да ви кажа не знаех че има филм по Сиянието Embarassed

Има два  Laughing .
Но ТОЗИ трябва да гледаш - реж. Кубрик, в главната роля Джак Никълсън.

# 83
Мерси Кали, задължително ще го гледам Hug Peace

# 84
Всъщност самия Стивън Кинг хич не харесва филма Сиянието. Казва, че за ролята на Джак Никълсън си е представял съвсем друг актьор, на Джак много му личала лудостта, а не била такава идеята  на Кинг  Mr. Green И доста е мънкал по въпроса, но след дъжд- качулка.

И за да не е спам - в момента чета сборника Мъглата (на С. Кинг) и The Casual Vacancy (J.K. Rowling). Нещо втората хич не ми върви.

# 85
  • София
Всъщност самия Стивън Кинг хич не харесва филма Сиянието. Казва, че за ролята на Джак Никълсън си е представял съвсем друг актьор, на Джак много му личала лудостта, а не била такава идеята  на Кинг  Mr. Green И доста е мънкал по въпроса, но след дъжд- качулка.

Кой е имал пред вид Кинг за ролята на Джак Никълсън, че ми стана интересно...  Simple Smile
Само като си спомня на Джак очите...бррр... вЕрно много му личеше лудостта  Mr. Green

# 86
"Да остана ли?" , въпреки сюжета, ми се стори малко тийнейджърска? Някой чел ли я е? 3/5 от мен. Има и продължение, но не ми се чете сега..

Започвам "Хиляда сияйни слънца"  Peace

# 87
  • срещу двата комина :)))
Започнах "Спасителя в ръжта" и веднага ме грабна  Peace

# 88
Ето този актьор http://www.imdb.com/name/nm0001836/ (Стивън Уебър), по настояване на Кинг е изиграл ролята на Джак в сериала, който обаче не е събрал почти никаква популярност  Peace

# 89
Завърших Елиф Шафак- „Черно мляко“ и много ми хареса Simple Smile
За книгата :
http://fireinf.blogspot.com/2014/03/elif-shafak-black-milk-on-writing.html

Общи условия

Активация на акаунт