Белите расисти

• 12 492
  • 213
  •   1
Отговори
# 180
Но пък ги ръсиш едни сладки и медени да се зачуди човек откъде си ги чула и ги повтаряш като папагал. В клубчетата на партията ли ги чу?

Надявам се, че се шегуваш, но аз не мога да схвана смешката.

Не, никъде не съм "ги" чула. Просто мисля. При това знам, че точно това ми се удава.  Peace

Образованието не иде да направи някого нещо повече от овчар, а да му даде перспектива към света, държавата и останалите хора. Образованието на жените, между другото, е основен фактор за това колко деца ще имат средно.

А за т.нар. "дискриминация" и кой за какво плаща - то и плащащите високи данъци са дискриминирани, защото не получават десетократно по-добра услуга от тия на минимална заплата - но не съм чула някой да го счита за драматична несправедливост.

# 181
Имането на деца не е заради прихода. Навсякъде по света живеещите в най-мизерни условия раждат най-много деца.

Прочети малко, не е трудно.

Както май вече споменах, едно от нещата, които намаляват високата раждаемост доказано, е образованието на момичетата.

В Индия, между другото, имат много интересен опит с борбата с раждаемостта. Така например, наред с насилствената кастрация, Индира Ганди е построила цели комплекси с апартаменти, които са били напълно безплатни за тези, които доброволно се стерилизират. И досега са празни, а милиони предпочитат да живеят в канавката (буквално) и да се размножават.

Единственият доказан на практика метод за намаляване на раждаемостта е образованието и по-високия стандарт на живот.

Ето малко за четене:

General factors causing reduced fertility

According to the UN Department of Economic and Social Affairs Population Division, the single universal factor affecting fertility rate decline is mortality decline, regardless of race, religion or political context. Extrapolated from this sole factor of mortality, there are other universal factors affecting fertility rates, regardless of race, religion or political context.This well-proven and exhaustively studied group of factors has affected the population policy of all UN member nations:[25][26][27][28][29]

1. Female age at marriage. The younger the female at first marriage, the higher the rate of fertility and vice versa.
2. Female literacy and education. The higher the female education, the lower the fertility rate.
3. Female mortality rates in childbirth and infant/child mortality. The higher the rates of death in childbirth, and crude infant or child deaths, the higher the crude fertility rate.
4. Female economic participation. The greater the female participation in any form of economic activity or capacity, the lower their fertility.
5. Access to contraception.

# 182
  • София
Не говоря за ракетни инженери. Говоря за грамотност и базови познания за света. Ето, пак трябва всичко да ти се смила и да ти се подава хапка по хапка.  ooooh!

и тя, базовата грамотност, ще ги направи добри и спазващи закона, сигурно. поинтересувай се какви веселби правят т.н. travellers в UK (тамошният евфемизъм за цигани) - техните са достатъчно грамотни и заможни, за да знаят още по-добре как да се ебават със закона и с тъповатите си бели съграждани, които го спазват.

# 183
Имането на деца не е заради прихода. Навсякъде по света живеещите в най-мизерни условия раждат най-много деца.

Прочети малко, не е трудно.

Както май вече споменах, едно от нещата, които намаляват високата раждаемост доказано, е образованието на момичетата.

В Индия, между другото, имат много интересен опит с борбата с раждаемостта. Така например, наред с насилствената кастрация, Индира Ганди е построила цели комплекси с апартаменти, които са били напълно безплатни за тези, които доброволно се стерилизират. И досега са празни, а милиони предпочитат да живеят в канавката (буквално) и да се размножават.

Напротив. Единственото доказано нещо при насилствено образование е фалита. А това, че живеят в канавката и се плодят е нормално-все пак от десет при тези условия ще умрат 7, а продължителността на живота е 45 години.
Това че населението на Африка и Азия расте е заслуга не на разплодителните им способности а на огромните количества безплатни хранителни помощи, които се дават с политически съображения..А огромния излишък от храна и лекарства е следствие на техническия прогрес...
Спрат ли тези помощи и нещата ще си тръгнат по естественото русло на природата, която ще се отърси от всичкия излишен товар. Факт.

Няма как всеки циганин да заживее като германец и да се радва на такъв стандарт. За това е необходимо да бачка като германец, а те май от това бягат...от бачкането.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 21:43 от Герри

# 184
За добри не знам и не ме интересува всъщност.

За спазващи закона в по-голяма степен от сега - със сигурност.

Герри, ти всъщност не си чела нищичко по въпроса, нали?

# 185
За добри не знам и не ме интересува всъщност.

За спазващи закона в по-голяма степен от сега - със сигурност.

Герри, ти всъщност не си чела нищичко по въпроса, нали?
Подобни глупости съм чела достатъчно и съм слушала достатъчно, джей пи-не си оригинална. Но тези теории отдавна са аут ъф дейт защото времето си минА, парите си се хвърлиха и нищо насреща няма, освен разни помпозни изследвания без никакъв реален резултат...Повече от няколко поколения се извъртяха вярващи в теорията за образованието и еволюцията на ромите---и някои фондации добри пари прибраха, а пък ромите все така прости и бедни си стоят.

# 186

Подобни глупости съм чела достатъчно и съм слушала достатъчно, джей пи-не си оригинална.

Ма много ясно - анализите на ООН са глупости, само ти ги разбираш международните работи -от Шотландия до Африка.  Mr. Green

Невежеството често върви с подобна арогантност впрочем, та не съм изненадана.  Peace

# 187

Подобни глупости съм чела достатъчно и съм слушала достатъчно, джей пи-не си оригинална.

Ма много ясно - анализите на ООН са глупости, само ти ги разбираш международните работи -от Шотландия до Африка.  Mr. Green

Невежеството често върви с подобна арогантност впрочем, та не съм изненадана.  Peace
Към празните приказки съм особено арогантна да. Факт.
Апропо-защо не се говори за насилствено намиране на Работа, която и необразовани хора могат да вършат и да се чустват пълноправни членове на обществото защото не висят на неговия гръб?
Пък после с тези пари от работата нека сами образоват децата си, които при едни работещи по цял ден хора няма как да са 15 на брой? Ама е леко расистко май а? Как така ще караш някой да работи. Друго си е да му даваш помощи за да му образоваш децата, по-добре е вместо да го накараш той сам да изкара пари за образование.
На ромите трябва да им се дава нали, като естествено трябва да се вземе от другите и посредник да бъде някое НПО (естествено добре заплатено за усилията, които върши за благото на обществото)

Това ли е идеята на насилственото образование? Ние простите българи такава гениална идея няма как да схванем...

# 188

И на мен ми направи впечатление "компетентното" изказване на Гери за белите африканци и дъждовния остров.  Wink Ще речеш, че е специалист по международна политика.  А всъщност, нещата не са толкова елементарни. Ако бяха, досега да сме ги разрешили с общи усилия.

# 189

Към празните приказки съм особено арогантна да. Факт.
Апропо-защо не се говори за насилствено намиране на Работа, която и необразовани хора могат да вършат и да се чустват пълноправни членове на обществото защото не висят на неговия гръб?

Аз ти показах референции към анализи на ООН. Ти с какво ще подкрепиш тезите си, че раждаемостта в Африка е висока заради помощите. Освен с филмите в главата си, имам предвид?

Работата не е проблем - просто трябва да сме готови да плащаме сметките. Както беше при соца, когато всички цигани бяха на работа. Но пак ще има недоволни българи, че на тях не им осигуряват работа, предполагам. Иначе аз съм ок, но дали ни трябват толкова много овчари?

# 190

С какво ще подкрепя ли? Виж от коя година почва да се увеличава населението в Африка? Преди това по-малко ли са раждали? Съмнявам се дълбоко. Пак толкова са раждали, но е нямало лекари без граница, нямало е безплатни ваксинации и е нямало US aid. С родителите си като дете съм живяла в Африка две години и почти всичката храна в града, която негрите ядяха беше от US aid...
Само ако една година не дойде ориза и ще настъпи мор...

# 191

С какво ще подкрепя ли? Виж от коя година почва да се увеличава населението в Африка? Преди това по-малко ли са раждали? Съмнявам се дълбоко. Пак толкова са раждали, но е нямало лекари без граница, нямало е безплатни ваксинации и е нямало US aid. С родителите си като дете съм живяла в Африка две години и почти всичката храна в града, която негрите ядяха беше от US aid...

Sick

# 192

Sick
Няма кво да ми правиш физиономии. За това е виновна политиката на САЩ, която направи тези африкански страни съвсем целенасочено зависими от хранителните помощи...за да слушкат.
Преди това негрите са били по-малко, но пък са се изхранвали сами..
Кое е по-добре за тях според теб? Да са обект на шантаж или да са независими? И кой е расиста в случая?

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 22:32 от Герри

# 193

Sick
Няма кво да ми правиш физиономии. За това е виновна политиката на САЩ, която направи тези африкански страни съвсем целенасочено зависими от хранителните помощи...за да слушкат.
Кое е по-добре за тях според теб? Да са обект на шантаж или да са независими? И кой е расиста в случая?

Гопворш за тях като за животни. Отвратително!

# 194

Sick

Гопворш за тях като за животни. Отвратително!
Това вообще не е вярно. С тях великите сили се държат като с животни. Натикаха ги в мегаполиси за да живеят в гета, изцяло зависими от подхвърлена милостиня. И всичко с цел да има полугладни хора готови да работят за без пари и да си продават ресурсите на страните си за шепа ориз..
Но иначе такива като теб нежни души са мноого тънкообидни и около тях всичко е едно такова...красиво...бяло и добро.

Общи условия

Активация на акаунт