@Птица и още няколко от дамите, толкова добре сте разбрали каквото имах предвид с тази тема. Ще ви черпя коктейл "Огнена свекърва!", ако преди това някоя тъща от тези тука, страшните (дето още не са станали тъщи, но уж без да се месят на младите) вече са готови
да ме разстрелят, все едно съм свекървата на техните дърщери или тяхната собствена свекърва!

То темата отиде у киреча, обаче едно ще кажа - така като гледам, доста голяма част от люто защитаващите се жени от "намеси" на свекърви и родители на мъжете си, още не са станали самите те свекърви или тъщи. Но виждайки колко се развихряте в подобна тема, трудничко ще се промените, като дойде време да си "сложите цип на устите", както каза някой по-назад. Ако някой рече нещо накриво на детенцето ви, независимо дали свекърва, тъща, мъж, баби, деди и прочие пернат добитък, ще ги разкъсате на парчета, пък после ще пишете по форуми как ама въобще не им се месите на младите и сте най-хрисимите женици на този свят.
Дано да е вярна теорията, която някои от вас поддържат, че няма да се месите по никакъв начин, независимо от грешките, които отрочетата правят или се гласят да направят. Трудничко се устоява на напъна да си мълчиш, когато виждаш, че детето ти се гласи да извърши нещо, което самата ти намираш за неправилно. Обаче както казах и по-нагоре, на чужд гръб и сто тояги са малко и понеже още не ви е дошло до главите, може непоколебимо да громите противника. Но когато на карта е заложено точно добруването на детенцето ви, ще видим дали ще се удържите на напъна и ще "си сложите цип на устите". Основният въпрос в темата, ако се абстрахирате от диваните е: Ще оставите ли детенцето си да си счупи главата? Махнете диваните, темата вече не е за тях. Отговорете ми, ако искате разбира се на този въпрос, в контекста на това, че детенцето ви не е само, а си има половинка. Значи, детенцето ви си има половинка. Ще го оставите ли да си счупи главата (за вечно неразбралите, изразът е метафора, която означава някой да сгреши, за което после много да съжалява)?