За свекървите, децата и още нещо...

• 60 860
  • 975
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Popule,цитатът не е мой, на Дзвер е. На мен не ми е мъчно за теб, а за сина ти.Хич не четеш.

Пак те питам - ти ако беше на мое място, как щеше да постъпиш? Като пишеш по една тема, придържай се към топика...Та нека да чуя мнението ти, току виж, грешка съм направила? Дай да си сверя часовника, кажи как ти би постъпила на мое място.

А на дивана ли да се върнем?  Grinning
Ами тя темата беше за дивана.
Точно така. Имаме напредък - на едно мнение сме.

Обаче, след като диванът вече е купен, какво да нищим?

Ами нищете си каквото си щете, ама не и мен. Отворете си други теми. Аз съвети от вас за друго не търся, тенкю вери мач.  Stop

# 721
Елена,тихо сега, авторката изчезна, иначе благодаря за комплиментите, макар  и не по темата.
 А тук била авторката:-)
Аз ти писах още в началото,но ми правиш впечатление,че не четеш..

# 722
  • София
Аз обаче наистина питам, модератор или админ: доколко обиди открито могат да се отправят?
Ей, че си упорита!  Joy
Да се присъединя към питането ти (ще ме прощаваш за нахалството): индиректния порой от обиди брои ли се или само директните обиди се санкционират?

Ами нищете си каквото си щете, ама не и мен. Отворете си други теми. Аз съвети от вас за друго не търся, тенкю вери мачStop
Ю ар уелкъм.  Hug

Хабава вечер, дами.
Аз ще положа кълка на ужасно скъпия си диван, че за какво съм ги давала тия пари, амаха!

# 723
  • София
Аз ще положа кълка на ужасно скъпия си диван, че за какво съм ги давала тия пари, амаха!

Ще приема на юнашко доверие, че си ги дала ти тия пари. Лека вечер.

# 724
  • София
в голяма грешка си - по темата идва Пешо при мен и ми казва - ще се женя за Пенка. Аз посдкачам от радост - синът ми е пораснал, ще се жени и мигом решаваме, че ще живеят в апартамента, който обаче не е пригоден за живеене, затова аз ще го ремонтирам, обзаведа, а те ще изберат мебелите и другите неща... В един момент обаче се усещам, че синчето хал хабер си няма, какво аджеба е брака и, че бракът е отговорност... поводът е диван, но той ме полива със студен душ - голямото ми момче далеч не е толкова голямо... така мисля аз. Мъчно ми е за авторката  Peace

Така си е, бракът е отговорност. Ама като гледам количеството на разводите и разделите, едва ли много хора са го разбрали, независимо от възрастта си. Wink

Аз го изживях това - на 21 години, ама даваха и свекърите, и мама и тати, не се усетиха, че в същност не сме пораснали - не, че не изкарвахме добри пари аз и бившия ми мъж, не че не си живеехме живота, обаче не бяхме готови за семейство - разведохме се 5 години след брака, добре че нямахме деца - само две кучета и едва ги разделихме. При второто ми бракуване всичко сме градили сами - не, че не са искали да помагат, ама не давам  Naughty

ПП И понеже не върви така да виси поста ми - ще ти дам съвет - ако ще даваш, ремонтираш и обзавеждаш, прави го само ти, нека родителите на момичето не се намесват в това, че ако не дай си Боже се стигне до развод, става пълно мазало... кой какво и защо дал... Може пък твоите деца да са по-умни от мен   bouquet

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 19:47 от Дзвер

# 725
  • София
Popule, диванът е мой, без значение дали аз съм дала парите или който и да било друг.  Wink
Моята майка е прекрасна всеотдайна жена, която би дала и последния си залък за мен и внучка си, без да очаква нищо в замяна. Аз съм си я издигнала на пиедестал и не давам и косъм да падне от главата й. Защото е Човек.

# 726
  • София
Дзвер,  дали Пенка или Пенко все тая.
Но за другото си права. Но в тоя ред на мисли, кога мама ще е готова да откъсне от гръдта си Пенко или пЕНКА?  Но аз продължавам да мисля, че авторката не е толкова задълбочена , както видях ти, в твоя прочит на темата.
Айде Ел от Пловдив излезна и влиза авторката;-).

Ама теб какво те боли толкова за моите дивани, така и не разбрах? newsm78
Теб какво те бОли толкова за на синчето дивана, така и не разбрахме?

Твърдиш, че не си разбрана. Много трудно е човек да те разбере. След 30 страници няяяякак се подразбра, че проблемът е в непорасналото ти момче или неговият избор или решения или проблем няма?!

# 727
Не знам дали аз се бъркам , ама маи точно авторката преди време беше споменала ,че синовете и са свръхамбициозни и отличници. Просто тогава ми направи впечатление и ми се наби в очите изказването и мисля ,че не се бъркам.

И явно сега се е учудила на решенията му.

# 728
  • където ми харесва
Popule, диванът е мой, без значение дали аз съм дала парите или който и да било друг.  Wink
Моята майка е прекрасна всеотдайна жена, която би дала и последния си залък за мен и внучка си, без да очаква нищо в замяна. Аз съм си я издигнала на пиедестал и не давам и косъм да падне от главата й. Защото е Човек.
Не съм сигурна, че ще ти повярва за болднатото Mr. Green

# 729
  • София
Адел, не искам никой да ми вярва. Важното е, че аз си го знам.  Grinning

# 730
  • където ми харесва

Знам, просто ми прави впечатление, че когато някой напише в темата, че уважава родителите си, само заради това, че го обичат и са му дали всичката си обич и грижа, авторката не вярва особено Thinking Mr. Green

# 731
  • София
Това вече си е изцяло нейн проблем.
Някои смятат, че трябва да си купуват уважението, обичта... че и подчинение може да получат евентуално като бонус.

# 732

Знам, просто ми прави впечатление, че когато някой напише в темата, че уважава родителите си, само заради това, че го обичат и са му дали всичката си обич и грижа, авторката не вярва особено Thinking Mr. Green
Ахам . Не вярва,защото не и е изгодно . Всичко цена си има .

Авторке,ти поиска съвет . Ние го дадохме . На теб,нашите съвети не ти се понравиха,па тръгна от девет кладенеца вода да носиш... Ама това не е наш проблем. Това е твой проблем . Аз като имам проблем ,първо търся причината в мен. Ето ти още един съвет  Mr. Green Безплатен .

# 733
  • София
Адел, не искам никой да ми вярва. Важното е, че аз си го знам.  Grinning

А на мен ми прави впечатление, че ти си четеш както дяволът Евангелието...Къде точно го видя това, дето си го написала? newsm78 Ще ми цитираш ли, моля? Щото аз такова нещо не съм казвала - слагаш ми думи в устата, ТВОИ думи не мои.

# 734
  • София
Адел, не искам никой да ми вярва. Важното е, че аз си го знам.  Grinning

Ахам . Не вярва,защото не и е изгодно . Всичко цена си има .

Авторке,ти поиска съвет . Ние го дадохме . На теб,нашите съвети не ти се понравиха,па тръгна от девет кладенеца вода да носиш... Ама това не е наш проблем. Това е твой проблем . Аз като имам проблем ,първо търся причината в мен. Ето ти още един съвет  Mr. Green Безплатен .

Ами аз приех и последвах съвети от хора, чийто съвети ми звучаха разумно. Не съм длъжна да приемам ВСИЧКИ съвети, че те са коренно противоположни. Сполай ти, ама и аз си имам глава на раменете. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт