За свекървите, децата и още нещо...

• 60 977
  • 975
  •   1
Отговори
# 315
  • София
П.П. Само не разбрах какво съм си навила на масрафа
Джулка, явно си си надвила на масрафа, понеже не взимате по 400 лв заплата с мъжа ти.  Mr. Green
Диванът ми вкъщи е 2000 лв и без да е огромен. Подарък ми е.  Peace Само че онзи, който ми го е подарил, го е видял след като вече е бил позициониран на съответното място у дома.
Когато даваш, го правиш от сърце и не очакваш нищо в замяна. Ако не ти изнася, по-добре не давай и стотинка.

# 316
  • София
Брех колко много богати хора в България. Мебели за по 5000 лв. купуват като семки. Е, аз не съм чак толкова богата, та затова все пак гледам и парите и какво се купува с тях, когато плащам. Peace

Подаръкът, който сме определили с мъжа ми за сватбата няма да е тази мебел, а спомени. Simple Smile

# 317
  • София
Като не си толкова богата къде се вреш с подобни подаръци? Стой си мирно и си дръж парите в портфейла, без да налагаш претенциите си.  Peace
Човек ще рече, че някой ти е опрял пистолет до слепоочието за тъпия диван.

# 318
  • София
Като не си толкова богата къде се вреш с подобни подаръци? Стой си мирно и си дръж парите в портфейла, без да налагаш претенциите си.  Peace
Човек ще рече, че някой ти е опрял пистолет до слепоочието за тъпия диван.

Къде съм казала, че диванът ще е подарък? newsm78

П.С. Я метнете по някоя снимка на красивите си скъпи дивани, да се порадваме? Обичам да гледам обзавеждане.

# 319
  • София
Какво те интересува моя диван - скоро ще се любуваш на "твоя".  Peace
Диван за 2 000 лв не бих го нарекла скъп. Хубавите дивани толкова струват.

# 320
  • град-държава
...и да се свършва, утре-вдругиден - молба за развод и край.

Спешно, ама със свекървата. Такива истории наистина ме карат да оценя, че съпругът ми съумя, да ме омъжи единствено за себе си, а не и за родните си.  Crazy

# 321
  • Бургас
На мен ми е чудно сина като познава майка си защо се е набутал да взима имот и пари от нея!? Не бих взела пари или каквото и да е от човек, за който знам, че ще ми го изкара после през носа.
Сигурна съм, че авторката щеше да се намеси по същия начин дори и да не беше дала нищо - ей така от добра душа, за да предпази сина си от съдбовна грешка.

Popule , последиците от това сина ти да не хареса дивана и да го изхвърли определено са по-малки от последиците от това да му писне, че си пъхаш носа навсякъде. Ако смяташ, че отношенията ти със сина ти струват 2000лв  Rolling Eyes Колкото по-малко се месиш и даваш акъли, толкова по-бързо сина ти ще възмъжее и ще започне да се държи като възрастен човек.
Няма гаранция, че ако купиш нещо необходимо и практично, то няма да сдаде багажа. Представи си, че те послушат и не купят тези дивани, а някакви други по-практични или за по-малко пари и в утрешния ден се счупят.

Аз за осми път питам /както и други питаха/ в какво се състои налагането на вето?

# 322
  • София
Popule, вината за дивана си е изцяло твоя - ако беше купила по-голям апартамент, изобщо нямаше да е проблем дивана  Mr. Green

# 323
  • София
Popule, вината за дивана си е изцяло твоя - ако беше купила по-голям апартамент, изобщо нямаше да е проблем дивана  Mr. Green
Това е приказка.  Peace  Mr. Green

# 324
  • София
Popule, вината за дивана си е изцяло твоя - ако беше купила по-голям апартамент, изобщо нямаше да е проблем дивана  Mr. Green

Joy Така си е!

П.С. Хайде де, дайте някоя снимчица на диванът в дома ви за 2000-5000 лв. плиййййз! Похвалете се, не се свенете, със сигурност всички дами ще се изкефят да погледат хубаво обзавеждане...

# 325
Popule, вината за дивана си е изцяло твоя - ако беше купила по-голям апартамент, изобщо нямаше да е проблем дивана  Mr. Green

Joy Така си е!

П.С. Хайде де, дайте някоя снимчица на диванът в дома ви за 2000-5000 лв. плиййййз! Похвалете се, не се свенете, със сигурност всички дами ще се изкефят да погледат хубаво обзавеждане...

А направо да те поканя на гости не искаш ли  Whistling
Хем и ще го пробваш  Laughing

# 326
Темата е доста забавна. Сериозно ли толкова се изписа за един диван? Предлагам да се преименува на "диванът-демон"!  Mr. Green

# 327
  • по пътя на светлината
Чета и не вярвам,че тази тема продължава  Simple Smile
Колко мнения се изказаха,колко критики отнесе авторката......!?
Да ,ако парите са ,,мой,, много ясно че ще изкажа мнение за дивана ,то е ясно.
Младите първо да си заработят сумата пък после ако искат и самолет да си купят .Определено и аз не бих си раздавала парите за капризите ,дори и на дъщеря ми.
Подозирам,че авторката редовно им прави финансови инжекции,така че,който иска да живее самостоятелно  трябва да има морално и финансово покритие.

# 328
На мен ми е чудно сина като познава майка си защо се е набутал да взима имот и пари от нея!?

Защото му е екстра така, разбира се. Прекрасно е мама да дава пари за дом, за диван, после и за някоя и друга сметка...

Само че така не се става отделно семейство Grinning

# 329
  • София
Само че така не се става отделно семейство Grinning
Би могло, но много зависи какви са родителите. Има такива, които подаряват жилища на децата си, без условности и претенции. Демек имали - дали, без да се очаква нищо в замяна. А тук са едни фасони, налагане на мнение, вето...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт