Да ти кажа съжалявам бъдещата ти снаха - намерила си е властна /ти сама го каза - да не се обиждаш/ свекърва и мъжленце, чиято майка му дърпа ушите и му дава пари в шепичката. Честно - не знам каква гордост и достойнство има сина ти да чака всичко наготово.
Като говорите за различия в начина на възпитание на момчетата и момичетата ще кажа, че явно твоя син на нищо не си го научила. Че аз, дето съм жена, си плащам всичко сама и хляб и сол ще ям, ама пари от нашите няма да взема, пък твоя убавец - глава на семейство ще ми става, а квичи на майка си за всеки разход. Не вето му сложи, ами и един цигански шамар му врътни

П.П. Очевидно много ти тежи, че даваш пари, така че по-добри спри и ги остави да се оправят сами. Все пак това ги чака занапред. Да свикват.
Аз като ви казвам, че сами се вкарахте във филми? Сега разбираш ли какво означава да даваш ВСИЧКО от обич? Защото давам всичко, за да се чувстват добре, това е/беше моето виждане. И само за едно нещо имах колебание, а вие тука ме накълцахте на салата. Обаче ми отворихте очите, всъщност постигнахте обратния ефект - сега вече когато АЗ плащам, АЗ ще определям правилата.