За свекървите, децата и още нещо...

• 60 977
  • 975
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ToHu_ и останалите съфорумки..без птица,разбира се  Mr. Green  абсолютно съм на вашето мнение .

Видиш ли ти,за диван нямаш вяра,за снаха имаш  Joy . Пий коктейлчето,наздраве !

Ти пак и пак нищо не разбра. Слушай внимателно, няма да повтарям повече. Холната гарнитура много ми харесва и на мен. Това, което не ми харесва е, че е огромна и ще им пречи. Същевременно е скъпа и стабилно направена, означава че ще изкара много години. Тази комбинация - огромен и скъп, го прави непродаваем (това за момента, в който осъзнаят колко ще им пречи на нормалния ежедневен живот). Наистина повече няма да повтарям.

Ама наистина недей повтаря . Че ставаш смешна .
Проблема ти е,да повторя  и аз  Mr. Green че одобряваш снахата,одобряваш дивана и т.н. одобрения в бъдеще. Ами кво става ако не ги одобриш ? Ей,това е въпроса и темата на темата.  Laughing Не се прави на неписала някои неща,че ще изровя цитати.

Ама ти? Наистина ли не четеш какво ти пишат хората? Виж моля те болднатото и ми кажи, това според теб дали ти звучи като одобрение? newsm78

# 616
  • София
ToHu_ и останалите съфорумки..без птица,разбира се  Mr. Green  абсолютно съм на вашето мнение ...

Еее, че тя не само птица даде рамо на бъдещата свекърва по въпроса за магданоСа. Дивана, де Joy И други предателки имаше Mr. Green

Ще си пийна обаче коктейлчето, пък авторката ще се научи да бъде свекърва. То и това сигурно се учи като майчинството! И да не се стряска за дреболии ще се научи, че и за по-сериозни неща, включително и за раздяла!
Цитат
обаче какво да правя, решението си е негово и щом нямат деца, не бих се намесила
И деца да има, какво, ще го спреш ли? Той ако си е наумил да си тръгне, точно ти ли ще го спреш!

Всичко може да се върне или препродадe днес. Ако размислят след време, все ще намерят някакво решение.

Да. А иначе, ако имат деца, поне с чисто сърце ще се намеся, пък ако ще да ми се люто сърдят и двамата. Защото ако ще се разделят, а имат деца, това вече и мен ще касае, че това ще са мои внучета и те ще имат нужда и от баща и от майка. Ама в крайна сметка ще стане така, както е писано да стане, та...
хайде наздраве! Heart Eyes

# 617
  Не смятам, че би си намерил жена, която да не одобря

Оф,ама наистина ме мързи да търся,наистина . Laughing мога и още.

# 618
  • при късмета
Ами точно това казвам - всеки има различни виждания по въпроса - затова и темата предизвика толкова полемика. За мен диванът е важен, за теб не е. Обаче, това е положението. Значи, от моя гледна точка, си е строшаване на главата. Та точно това питам - ЩЕ ОСТАВИТЕ ЛИ ДЕТЕНЦЕТО СИ ДА СИ СТРОШИ ГЛАВАТА, АКО ВИЕ ЛИЧНО НАМИРАТЕ, ЧЕ ТАКА ЩЕ СТАНЕ? Вече дали стана по-ясно (въпросът е принципен)?

Ние те разбрахме още първия път. Ти обаче не преставаш да наблягаш на според теб и то като се отнася нещо за друг, било то и детето ти. Това, че нещо според теб е "чупене на главата" може да не , дори  за сина ти. Разбери, че не е важно как е според теб

# 619
  • в рока
Хайде, стига и наздраве бивши, настоящи и бъдещи снахи, тъщи и свекърви,хлъц... Drunk

# 620
  • София
Ние те разбрахме още първия път. Ти обаче не преставаш да наблягаш на според теб и то като се отнася нещо за друг, било то и детето ти. Това, че нещо според теб е "чупене на главата" може да не , дори  за сина ти. Разбери, че не е важно как е според теб

Напротив, много е важно. И знаеш ли защо? Защото АЗ, в моята реалност, няма как да стана някой ДРУГ. Hug

# 621
Хайде, стига и наздраве бивши, настоящи и бъдещи снахи, тъщи и свекърви,хлъц... Drunk
Peace

Напротив, много е важно. И знаеш ли защо? Защото АЗ, в моята реалност, няма как да стана някой ДРУГ. Hug
ooooh! Ако е силен коктейла,такова, ще може ли и на мен,щотоооооооо.. Mr. Green

# 622
  • където ми харесва
Имам още един въпрос Embarassed
Смяташ ли, че ако нещо СПОРЕД ТЕБ е грешно, то е такова по презумпция? И можеш ли, евентуално, да се замислиш, че може да е неправилно само и единствено СПОРЕД ТЕБ, а за някой друг то да е правилно? Peace

# 623
  • София
Авторката и нейната реалност, може ли да сменят темата, та да чоплим нещо друго?
Неизчерпаем извор е на сюрреализъм, авторитаризъм и популизъм  Mr. Green

Авторке, кажи за сватята, а? Joy

Смяташ ли, че ако нещо СПОРЕД ТЕБ е грешно, то е такова по презумпция? И можеш ли, евентуално, да се замислиш, че може да е неправилно само и единствено СПОРЕД ТЕБ, а за някой друг то да е правилно? Peace
Ти пА! hahaha
Сама си каза - вари го, печи го, само може да си смени агрегатното състояние.......и повече да ти лепне на гърлото. С мои думи твърдението на авторката -аз съм си такава!

# 624
  • София
Адел, ама как не схвана след толкова повтаряне?! Всичко опира до мирогледа на авторката, няма шест-пет.

На мен ми се зави свят от постоянното повтаряне на "АЗ", "АЗ", "АЗ"...  #Crazy

# 625
  • където ми харесва
Абе, не искам да съм във филм, за това си задавам директно въпросите. Виж, жената като й пишеш културно, отговаря по същия начин.
Освен това, ако реша пак да споря, едно че ще ми каже, че много ми знае устата, и второто, по-важно, ще стана и аз от хората, дето не признават чуждо мнение. Предпочитам да попитам. Тя, ако иска ще отговори Mr. Green

# 626
  • София
Умно, защото е избирателно.
Аз от цялата тема, 3 нормални нейни поста съм прочела. За нормалност приемам отзивите на болшинството /99,9 процента от всички/. Да кажеш, че АЗ съм недоразбрала.....

Не, не е крива авторката, че не я разбираме. Криви сме ние, че не влизаме в нейния филм. Но както се и казав, даже и билети не предлага...

# 627
  • при късмета
И аз това питах, ама тя си знае, аз та аз

# 628
  • София
Изобщо не го разбирам това нахвърляне върху авторката. Питали я младите за мнение, тя си го дала - чудо станало! Представям си синът ми да ме пита какво мисля за негова идея и аз да се изсуля и да не му кажа, щото видите ли, той бил самостоятелен. Щом са попитали за мнение, значи наистина са имали нужда от мнение. Иначе какво, като свекърва ми - питаме я какво мисли - ааа, не знам, вие си решавате. Е, да де, ние си решаваме, ама щом търсим мнение, значи искаме да го чуем, не си говорим е така. И остава едно кофти усещане у мен.

# 629
Авторката и нейната реалност, може ли да сменят темата, та да чоплим нещо друго?
Неизчерпаем извор е на сюрреализъм, авторитаризъм и популизъм  Mr. Green

Авторке, кажи за сватята, а? Joy

Ти пА! hahaha

Сама си каза - вари го, печи го, само може да си смени агрегатното състояние.......и повече да ти лепне на гърлото. С мои думи твърдението на авторката -аз съм си такава!
Не думай  Joy

Общи условия

Активация на акаунт