Имаш двама сина, нали? Искаш да ми кажеш, че абсолютно всяко гадже и на двамата, веднага ти е ставала симпатична и всичко е било точно? Обаче по-назад сама постави ситуация, в която при евентуална караница се обидите със снахата люто...и тогава изведнъж ти светне лампичката, че тази жена може да не е толкова добра и хрисима, и съответно може да не е правилния избор. За това те попитах какво би направила в тази ситуация. Защо избяга така уклончиво от въпроса ми?
Чакай сега - пак започваш да се вкарваш във филми. Питаш ме хипотетични неща, пък искаш реалистичен отговор. Та, нека да се уточним - аз няма никога да обидя люто снахата, просто защото не аз живея с нея, а синът ми и ако имам нещо, което да не ми харесва, няма да го кажа на нея, а на синът ми. Той е този, който я познава, той да вземе решението как да постъпи. Така смятам, че е редно. Още не съм станала свекърва, но трябва да ти кажа, че с гаджетата на сина ми, които съм познавала, съм в отлични отношения до степен да ми плачат на рамото, когато се разделят. Мъчно ми е ставало, обаче какво да правя, решението си е негово и щом нямат деца, не бих се намесила.
. Пий коктейлчето,наздраве !
Та е добре избирайки си мъж, да си подбереш и майка му, че току виж се оказала като мен.