За свекървите, децата и още нещо...

• 60 960
  • 975
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мила, не става въпрос дали сина ти е умен, или глупав. Понякога любовта едно, че не пита и второ, той може да вижда девойката  като съвършената жена и съпруга, но на теб да ти е трън в очите.
Имаш двама сина, нали? Искаш да ми кажеш, че абсолютно всяко гадже и на двамата, веднага ти е ставала симпатична и всичко е било точно? Обаче по-назад сама постави ситуация, в която при евентуална караница се обидите със снахата люто...и тогава изведнъж ти светне лампичката, че тази жена може да не е толкова добра и хрисима, и съответно може да не е правилния избор. За това те попитах какво би направила в тази ситуация. Защо избяга така уклончиво от въпроса ми?

Чакай сега - пак започваш да се вкарваш във филми. Питаш ме хипотетични неща, пък искаш реалистичен отговор. Та, нека да се уточним - аз няма никога да обидя люто снахата, просто защото не аз живея с нея, а синът ми и ако имам нещо, което да не ми харесва, няма да го кажа на нея, а на синът ми. Той е този, който я познава, той да вземе решението как да постъпи. Така смятам, че е редно. Още не съм станала свекърва, но трябва да ти кажа, че с гаджетата на сина ми, които съм познавала, съм в отлични отношения до степен да ми плачат на рамото, когато се разделят. Мъчно ми е ставало, обаче какво да правя, решението си е негово и щом нямат деца, не бих се намесила.

# 601
  • София
Мила, не става въпрос дали сина ти е умен, или глупав. Понякога любовта едно, че не пита и второ, той може да вижда девойката  като съвършената жена и съпруга, но на теб да ти е трън в очите.
Имаш двама сина, нали? Искаш да ми кажеш, че абсолютно всяко гадже и на двамата, веднага ти е ставала симпатична и всичко е било точно? Обаче по-назад сама постави ситуация, в която при евентуална караница се обидите със снахата люто...и тогава изведнъж ти светне лампичката, че тази жена може да не е толкова добра и хрисима, и съответно може да не е правилния избор. За това те попитах какво би направила в тази ситуация. Защо избяга така уклончиво от въпроса ми?

Чакай сега - пак започваш да се вкарваш във филми. Питаш ме хипотетични неща, пък искаш реалистичен отговор. Та, нека да се уточним - аз няма никога да обидя люто снахата, просто защото не аз живея с нея, а синът ми и ако имам нещо, което да не ми харесва, няма да го кажа на нея, а на синът ми. Той е този, който я познава, той да вземе решението как да постъпи. Така смятам, че е редно. Още не съм станала свекърва, но трябва да ти кажа, че с гаджетата на сина ми, които съм познавала, съм в отлични отношения до степен да ми плачат на рамото, когато се разделят. Мъчно ми е ставало, обаче какво да правя, решението си е негово и щом нямат деца, не бих се намесила.

Ново два`есе! Авторката се оказва, че разум има! Laughing

# 602
  • София
Ти, ако не харесваш нещо в снаха ти, какво очакваш да предприеме сина ти, че на него ще му споделяш? Проблемът си е твой. Ако си толкова искрена и пряма, като един интелигентен човек, би могла да седнеш със снахата и очи в очи да си изясните какво, защо, как... А не зад гърба й, все едно настройваш сина ти срещу жена му. Защото така излиза.
Моята свекърва, ако каже нещо лошо за мен на сина си, ще й бъде теглена една хубава майна.
Аз никога не съм си позволила да критикувам майката на мъжа ми пред него, въпреки всичко.

# 603
  • София
ToHu_ и останалите съфорумки..без птица,разбира се  Mr. Green  абсолютно съм на вашето мнение .

Видиш ли ти,за диван нямаш вяра,за снаха имаш  Joy . Пий коктейлчето,наздраве !

Ти пак и пак нищо не разбра. Слушай внимателно, няма да повтарям повече. Холната гарнитура много ми харесва и на мен. Това, което не ми харесва е, че е огромна и ще им пречи. Същевременно е скъпа и стабилно направена, означава че ще изкара много години. Тази комбинация - огромен и скъп, го прави непродаваем (това за момента, в който осъзнаят колко ще им пречи на нормалния ежедневен живот). Наистина повече няма да повтарям.

# 604
  • където ми харесва

Та, нека да се уточним - аз няма никога да обидя люто снахата, просто защото не аз живея с нея, а синът ми и ако имам нещо, което да не ми харесва, няма да го кажа на нея, а на синът ми. Той е този, който я познава, той да вземе решението как да постъпи. Така смятам, че е редно.
Мерси много за отговора bowuu

# 605
  • София
Ти пак и пак нищо не разбра. Слушай внимателно, няма да повтарям повече. Холната гарнитура много ми харесва и на мен. Това, което не ми харесва е, че е огромна и ще им пречи. Същевременно е скъпа и стабилно направена, означава че ще изкара много години. Тази комбинация - огромен и скъп, го прави непродаваем (това за момента, в който осъзнаят колко ще им пречи на нормалния ежедневен живот). Наистина повече няма да повтарям.
Все едно говориш за някакви неориентирани пъпчасали тенейджъри.

# 606
  • София
Ти, ако не харесваш нещо в снаха ти, какво очакваш да предприеме сина ти, че на него ще му споделяш? Проблемът си е твой. Ако си толкова искрена и пряма, като един интелигентен човек, би могла да седнеш със снахата и очи в очи да си изясните какво, защо, как... А не зад гърба й, все едно настройваш сина ти срещу жена му. Защото така излиза.
Моята свекърва, ако каже нещо лошо за мен на сина си, ще й бъде теглена една хубава майна.
Аз никога не съм си позволила да критикувам майката на мъжа ми пред него, въпреки всичко.

Много добре. Ами може би вече ти е време да приемеш фактът, че не всички са като тебе. Wink Та е добре избирайки си мъж, да си подбереш и майка му, че току виж се оказала като мен.  Laughing

# 607
  • София
Огромен, непродаваем и скъп -понятия само в твоята глава.
Може би от тези ти странни усещания и възприятия остана неразбрана.

Пък дай Боже, след 5-6 години да го изхвърлят с удоволствие и да си закупят нов, без финансови притеснения. Peace

# 608
  • София
Много добре. Ами може би вече ти е време да приемеш фактът, че не всички са като тебе. Wink Та е добре избирайки си мъж, да си подбереш и майка му, че току виж се оказала като мен.  Laughing
Аз отдавна не подържам връзка със свекърва си. Не съм се женила за нея, а за сина й. И слава богу е на 300 км от нас. Тя не е като теб, просто жената има други отклонения от нормите.  Peace

# 609
ToHu_ и останалите съфорумки..без птица,разбира се  Mr. Green  абсолютно съм на вашето мнение .

Видиш ли ти,за диван нямаш вяра,за снаха имаш  Joy . Пий коктейлчето,наздраве !

Ама наистина недей повтаря . Че ставаш смешна .
Проблема ти е,да повторя  и аз  Mr. Green че одобряваш снахата,одобряваш дивана и т.н. одобрения в бъдеще. Ами кво става ако не ги одобриш ? Ей,това е въпроса и темата на темата.  Laughing Не се прави на неписала някои неща,че ще изровя цитати.

# 610
ToHu_ и останалите съфорумки..без птица,разбира се  Mr. Green  абсолютно съм на вашето мнение ...

Еее, че тя не само птица даде рамо на бъдещата свекърва по въпроса за магданоСа. Дивана, де Joy И други предателки имаше Mr. Green

Ще си пийна обаче коктейлчето, пък авторката ще се научи да бъде свекърва. То и това сигурно се учи като майчинството! И да не се стряска за дреболии ще се научи, че и за по-сериозни неща, включително и за раздяла!
Цитат
обаче какво да правя, решението си е негово и щом нямат деца, не бих се намесила
И деца да има, какво, ще го спреш ли? Той ако си е наумил да си тръгне, точно ти ли ще го спреш!

Всичко може да се върне или препродадe днес. Ако размислят след време, все ще намерят някакво решение.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 21:18 от птица

# 611

Та е добре избирайки си мъж, да си подбереш и майка му, че току виж се оказала като мен.  Laughing
 Joy Ох, не мога,ти сериозно ли ? Ако не те бях чела от началото ,щях да си помисля,че коктейла ти дойде в повече  Joy

# 612
  • София
Все едно говориш за някакви неориентирани пъпчасали тенейджъри.

С тази разлика, че тези "тийнейджъри" са моите деца - едното собствено, а другото любовта на собственото. Ти така като говориш, сякаш въобще не ти пука за моите проблеми. Тогава защо се месиш в темата ми?

# 613
  • София
Огромен, непродаваем и скъп -понятия само в твоята глава.
Може би от тези ти странни усещания и възприятия остана неразбрана.

Пък дай Боже, след 5-6 години да го изхвърлят с удоволствие и да си закупят нов, без финансови притеснения. Peace

Не знам за теб, ама на мен 5-6 години ми се виждат много време... newsm78

# 614
  • София
Ти така като говориш, сякаш въобще не ти пука за моите проблеми. Тогава защо се месиш в темата ми?
Ами да ти имам проблемите, бре жено! Я сипи един коктейл и се почерпи за придобивката на младите, белким се поотпуснеш малко.  Grinning

Popule, извини ме, но на моменти ми се струва, че се майтапиш.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт