За свекървите, децата и още нещо...

• 60 776
  • 975
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз, вече като родител се чувствам длъжна да осигуря заедно с мъжа ми всичко, от което детето ни се нуждае. Не мисля, че нашите майки са длъжни да ни помагат, но моята го чувства като задължение, даже много често ми казва, че е длъжна да ми помогне, щом имаме нужда. Свеки и тя помага много, даже повече от майка ми, но пък тя иска, след като помага да правим каквото тя иска. Еми няма да стане  Sunglasses

# 691
  • Tам през Атлантическия океан

Дес, ще ти отговоря така - възпитавайте си хубаво синовете.  Peace А, ама що си затри умотворенията?

Същото ще ти отвърне и другата страна  Wink  Peace

Не е до син или дъщеря а до възпитание , мироглед , и т.н.

Peace   Самосезирах се  Wink така прецених  Grinning

# 692
Аз, вече като родител се чувствам длъжна да осигуря заедно с мъжа ми всичко, от което детето ни се нуждае. Не мисля, че нашите майки са длъжни да ни помагат, но моята го чувства като задължение, даже много често ми казва, че е длъжна да ми помогне, щом имаме нужда. Свеки и тя помага много, даже повече от майка ми, но пък тя иска, след като помага да правим каквото тя иска. Еми няма да стане  Sunglasses

Спри да приемаш тогава тази помощ   Sunglasses Whistling
или имате нужда  Rolling Eyes ?

# 693
el pl, ти или приятелката ти защо пуснахте темата?
1. Да ни разкажеш колко си имотна.
2. Колко  те слушат децата
3. колко е умно синчето като майка си;-)
4. да ни рекламираш дивани,може и внос от чужбина
5.и т.н и т.н
 Темата у мен предизвика смях и си мислих,че е за разведряване. заглавието звучи  като: Ходи ми се до 00,ама според вас да ида ли;-)))). Безсмислено е, ама поне ми беше забавна. Дай следващата.
(освен ,ако не си очаквала някакви гениални отрития по повод дивана или други работи....

Joy Син нямам. За децата си не съм писала тук, а ти прочете ли темата, автора, смисъла и идеята на авторката и одробните обяснения? 

Нещо се бъркаш?

Коя приятелка? Аз приятелки във форумите нямам...

Смей се на воля, след като предизвиква смят- смехът е здраве  Joy  Моля, да не ни уведомяваш- кога посещаваш нужника. Или ако искаш си направи сериозна тема, кога- къде може да посещаваш тоалетна? Ще следим темата с голям интерес. Да ти прпоръчам ли подфорум, в който да я публикуваш?

Аз диван нямам...ако имаш нужда от реклама, да ти потърсим?

Какви открития мога да очаквам от теб? Моля те, ще го възприема като откритие, ако разбереш, кой точно е пуснал темата.

Аз ще намеря на зетя застаряваща, многоимотна мома англичанка за любовница, да мой да цоцаме и ние от имота цялата рода и да увеличим имането.
Той зетя кат нема имоти, некадарен,барем мои дае убавец ,иначе моята щерка ,за що ще го е взела, все за нещо ша става;-)

Това вече го разбрах...

# 694
  • София

Спри да приемаш тогава тази помощ   Sunglasses Whistling
или имате нужда  Rolling Eyes ?

Имаме нужда

# 695
sugar baby Hug

в такива отношения и обвързаности трябва да се лавира и  да сме дипломатични  колкото може де  Grinning 

# 696
el pl,
спокойно, можеш да вземеш  друг профил сега, това е само един форум. Не иде реч за колосална сума дивани. Даже моя ти давам, само спокойно. Много неща те издават,ама ние ще се правим,че не знаем Rolling Eyes

дАЙ следващата тема Crazy

# 697
Момичета давайте по темата , спамите  Laughing
Ей на ние с Тонка сме тематични  Wink не излизаме много от контекста.

# 698
el pl,
спокойно, можеш да вземеш  друг профил сега, това е само един форум. Не иде реч за колосална сума дивани. Даже моя ти давам, само спокойно. Много неща те издават,ама ние ще се правим,че не знаем Rolling Eyes

дАЙ следващата тема Crazy

newsm17
Искрено и от все сърце те моля да се врзумиш и да спреш да пишеш "такива" неща. Има си IP-та, има си History-та, има и последни 10-15 страници със стари съобщения Simple Smile Не знам какво образование имаш, но мисля че вече всички изучават Информатика в училище и това е немислимо да не го знаеш. Все пак  е хубаво такива основни положения, термини, начини за справка, да ги разгледаш, да ги помислиш...ако не си учила в училище...

Благодаря за дивана, но нямам нужда!

Остани с добро и ела на този свят.

Дессс,
 Ето и аз см тематична, не искам диван, но пък не съм пускала тема...още повече в този форум. Държа да отбележа, че рядко се раздвоявам...и то само със бройката и половете на децата. Да не стане объркване .

Отивам да взема и сина от училище- опссс издадох се  Joy

# 699

: а ти прочете ли темата, автора, смисъла и идеята на авторката и одробните обяснения? 

Смисъл,идея  Rolling Eyes
А ти прочете ли темата ?

# 700
Ето по темата;
Идвам при Пенка и казвам (изхвърлям се...) :Много искам да ти купя, чадо диван, избери си, (да видиш мама колко е добра, не стига ,че и апартамент на готово ти даде).
Избира си детиту заедно с кандидат-зетя,ама скъп(и те не са прости,умни като мама) . И на мама не и се дават вече парите па, не стига ,че и апартамент дала....Налага вето и усърдно търси нови, даже и теми по въпроса  пуска като предварително си знае, че обещание за купуването ,няма да спази
El пl, защо си мислиш  че съм седнала да те провервам Rolling Eyes Пак и съобщения да ровя....Ти така ли правиш из форум? В този ред на мисли, да не си Елена от Пловдив;-), под прикритие...
Килийно образование имам.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 17:35 от valeri08

# 701
  • София
Ето по темата;
Идвам при Пенка и казвам (изхвърлям се...) :Много искам да ти купя, чадо диван, избери си, (да видиш мама колко е добра, не стига ,че и апартамент на готово ти даде).
Избира си детиту заедно с кандидат-зетя,ама скъп(и те не са прости,умни като мама) . И на мама не и се дават вече парите па, не стига ,че и апартамент дала....Налага вето и усърдно търси нови, даже и теми пуска.
El pl, защо си мислиш  че съм седнала да те провервам Rolling EyesТи така ли правиш из форум? В този ред на мисли, да не си Елена Пловдив;-), под прикритие...
Килийно образование имам.
в голяма грешка си - по темата идва Пешо при мен и ми казва - ще се женя за Пенка. Аз посдкачам от радост - синът ми е пораснал, ще се жени и мигом решаваме, че ще живеят в апартамента, който обаче не е пригоден за живеене, затова аз ще го ремонтирам, обзаведа, а те ще изберат мебелите и другите неща... В един момент обаче се усещам, че синчето хал хабер си няма, какво аджеба е брака и, че бракът е отговорност... поводът е диван, но той ме полива със студен душ - голямото ми момче далеч не е толкова голямо... така мисля аз. Мъчно ми е за авторката  Peace

# 702
  • София
в голяма грешка си - по темата идва Пешо при мен и ми казва - ще се женя за Пенка. Аз посдкачам от радост - синът ми е пораснал, ще се жени и мигом решаваме, че ще живеят в апартамента, който обаче не е пригоден за живеене, затова аз ще го ремонтирам, обзаведа, а те ще изберат мебелите и другите неща... В един момент обаче се усещам, че синчето хал хабер си няма, какво аджеба е брака и, че бракът е отговорност... поводът е диван, но той ме полива със студен душ - голямото ми момче далеч не е толкова голямо... така мисля аз. Мъчно ми е за авторката  Peace

Така си е, бракът е отговорност. Ама като гледам количеството на разводите и разделите, едва ли много хора са го разбрали, независимо от възрастта си. Wink

П.С. Към всички - ама вие още ли дъвчете диваните? Joy Радвам се, че някои хора тук въпреки калабалъка успяха да разберат за какво иде реч в тази тема.

# 703
Дзвер,  дали Пенка или Пенко все тая.
Но за другото си права. Но в тоя ред на мисли, кога мама ще е готова да откъсне от гръдта си Пенко или пЕНКА?  Именно поради дългото кърмене(приемето го метафорично се разпадат бракове,което пак не е краят на света)
 Но аз продължавам да мисля, че авторката не е толкова задълбочена , както видях ти, в твоя прочит на темата.
Айде Ел от Пловдив излезна и влиза авторката;-).

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 17:54 от valeri08

# 704
  • София
Дзвер,  дали Пенка или Пенко все тая.
Но за другото си права. Но в тоя ред на мисли, кога мама ще е готова да откъсне от гръдта си Пенко или пЕНКА?  Но аз продължавам да мисля, че авторката не е толкова задълбочена , както видях ти, в твоя прочит на темата.
Айде Ел от Пловдив излезна и влиза авторката;-).

Ама теб какво те боли толкова за моите дивани, така и не разбрах? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт