За свекървите, децата и още нещо...

• 60 715
  • 975
  •   1
Отговори
# 795
Моите ги уваждам много,но тук манталитета е такъв ,че няма да ми се месят.И аз не бих искала нищо от тях - правя си сметката да съм самостоятелна,ако искам да си играя на семейство.

# 796
  С чий диван е илюстрирана тая тема? Това ли е дивана на раздора?

# 797
  • София
хахахахха, май не е това, предполагам, че диванът е сложен от някой модератор  Joy Joy Joy

# 798
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Не мога вече, серизно тая тема е обречена.
Нека тръгна да се развеждам пък да чакам майка ми или свекървата да се намесват. Бооожеееее  ooooh! семейството се състой от двама вързастни и някакъв брой деца, всички проблеми в семейството се решават от възрастните + децата (ако не са под  3-4 год. ) нито майката нито бащата нито комшииката ще реши дали трябва да се развеждам или не!   Joy

И да допълня ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ УВАЖАВАМ РОДИТЕЛИТЕ СИ!

# 799
  • София

Картинката я постнах аз, от някакъв сайт за най-грозно обзаведени къщи. Laughing
Иначе се радвам, че най-накрая темата взе конструктивен обрат и се видя, че проблемът, дето тука е един най-прост диван/и, никак не е прост...То за един диван що страници изписАхме, остава пък за "наистина по-сериозните неща"... newsm78 #Crazy Thinking

# 800
Хаххаха диванът на раздора  newsm10 много добро  Mr. Green

Да се изкажа по темата-не знам за синът и снахата на авторката, обаче след последното подобно емоционално изнудване на майка ми вече не общувам с нея-просто това беше последната капка , която преля чашата. 
Аз съм единствено дете, но не искам ни имоти, нито нищо щом не ме зачитат моето мнение като човек, та дори и да е грешно. Все пак, въпреки че цял живот ми е натяквано, че за нищо не ставам аз оцелях и се оправям някак  Peace
Свекърва ми е тръгнала и тя по този път, но изнесем ли се усещам как няма да имаме време да им ходим и на тях на гости  Twisted Evil
Така че, моят съвет е да се дава съвет, но щом младите искат " да си чупят главите" да не се меси, защото отношенията им ще се променят и то не към по-добро и ще се стигне към отдалечаване  Sad

# 801
Gubzerka,точно така.АКо си напълно независима от родители,значи си в пълно право да си отстояваш независимостта.Обаче ако е на ''гол гъз чифте пищови'' тоест хем искат пари от родителите хем пък те да нямат думата за неща,които не им харесва...го смятам за меко казано лицемерно.

# 802
  • София
А къде да търся илюстрацията с дивана? Иска ми се да я видя.  Praynig

# 803
  • където ми харесва

И аз това щях да питам, ама ми стана неудобно Embarassed Grinning

# 804

И аз това щях да питам, ама ми стана неудобно Embarassed Grinning

Минете на новата визия.

# 805
  • София
Минах на новата визия и видях илюстрацията.
Не ми харесва, но едва ли е важно моето мнение.

# 806
Превключих на новата визия  Laughing

Е, това е 'отмъщението' на модератора/администратора  Mr. Green

Стар диван в ретро стил и в близост опорна количка за трудно придвижващи се хора.

Модераторът е снаха  Thinking

# 807
  • София

Само за информация: Това НЕ Е "диванът на раздора". Просто някаква картинка от сайт за грозно обзаведени домове, по-конкретно много претрупани. Естествено, че няма да ти харесва, затова я постнах, да илюстрирам как лошо изглежда претрупана стая. Peace

# 808
  • където ми харесва

Само за информация: Това НЕ Е "диванът на раздора". Просто някаква картинка от сайт за грозно обзаведени домове, по-конкретно много претрупани. Естествено, че няма да ти харесва, затова я постнах, да илюстрирам как лошо изглежда претрупана стая. Peace

А какъв е смисъла на твоята "илюстрация"?

# 809
Popule, снимай диваните и дай една две снимки, моля те  Praynig След такава дълга тема, поне да изплакнем око.  Simple Smile

Леле, сега прочетох, че ти си постнала този диван  Twisted Evil  Laughing

Давай оригиналните,не ги крий!

Общи условия

Активация на акаунт