За свекървите, децата и още нещо...

• 60 673
  • 975
  •   1
Отговори
# 855
Всъщност тук проблема не е в това, че младите ще се скарат заради дивана. Глупаво е. Проблемът е, че свекървата ще доведе я съседка, я роднина, да видят какъв апартамент им е дала. Да не говорим за 2000 лв за диван и оооо, те нямат маса. Голяма излагация, нали?  hahaha

# 856
  • София
Всъщност тук проблема не е в това, че младите ще се скарат заради дивана. Глупаво е. Проблемът е, че свекървата ще доведе я съседка, я роднина, да видят какъв апартамент им е дала. Да не говорим за 2000 лв за диван и оооо, те нямат маса. Голяма излагация, нали?  hahaha

Виж ти, виж ти как добре вникна в проблема! Еййй, браво, ама как така до сега не се обади, учЕно момиче, ей! newsm78 Вече само до теб ще се допитвам, супер!  bouquet

# 857
Чак сега открих темата и много съжалявам, но искрено се забавлявам. Насила да си създаваш проблеми и то не само на теб, ами на сина, снахата, че и на майка й си е чисто пилеене на здраве.

# 858
Леле, майкоуууу.  #Crazy
Ако синът ти е мъж на място, ще си хване жената и шапката, и ще бягат с 200 от теб.  Peace

А може пък да ме обича? Или викаш, няма начин, той обича повече жена си... Joy

Така, както си пишеш по клавиатурката, въобще за миг замисляш ли се какво пишеш?

Joy Joy Joy

Чак сега видях това.

# 859
Има си хас да обича повече жената.  Naughty  Laughing

# 860
  • София
Има си хас да обича повече жената.  Naughty  Laughing

Е ся кво, нека да си я обича. Ама жената, както видяхме вече, ще се разведе с него. И друга ще дойде.  Whistling Пък майката е до гроб. Wink

# 861
Ти съвсем вече...  Crazy

# 862
Ами като искаш да се разведат, дай им цялата сума за дивана и по- бързо да приключи всичко. Така ще си върнеш сина, и ще станете като онези от Лясковец.

# 863
Авторке,то се оказа,че за ситуациите,за които се пише  дотук, някои имаме повече опит от теб . И тъй като е натрупан на база,деца,свекърви,нюанси и т.н. на твое място,вместо да се правя на Батман, ще се вслушам малко. Пък дано се окажат безполезни,да нямаш нужда от тях .

Малко трудничко имате повече опит от мен. Нито в разводите, нито в "свекървството". Още свекърви не станали, седнали акъл да дават. А колкото до разводите, хайде позволете и други хора да сме се развеждали, та да знаем как е.  Wink
Лоши примери за свекърстване ти разказваме,барем поука да си направиш  Sunglasses Ама както се разбра,тези лоши примери за нас,са твоето верую за теб . Бон шанс,дет се вика у наше село .

п.п. На голЕма ,лъскава,модерна жена,ся да и разправяям,че има разлика в любовта/обичта към майката и жената...то пък тва,виц голям. Айде,нема те излагам повече.

# 864
  • където ми харесва

Е ся кво, нека да си я обича. Ама жената, както видяхме вече, ще се разведе с него. И друга ще дойде.  Whistling Пък майката е до гроб. Wink
Ти смяташ да го надживееш ли?

# 865

Ти смяташ да го надживееш ли?

hahaha
Ох, не мога

# 866
  • при късмета
Малко трудничко имате повече опит от мен. Нито в разводите, нито в "свекървството". Още свекърви не станали, седнали акъл да дават. А колкото до разводите, хайде позволете и други хора да сме се развеждали, та да знаем как е.  Wink

Не отговори на въпроса ми, като си се развеждала майка ти или свекърва ти пъналили ли са се да "спасяват" брака ви(ти сама се гордееше, че си слушкала мама за всичко) и само виж до къде е довело това. Разведена ли си? Разведена си. Бил ли е някой в състояние да те накара да стоиш в този брак? Не. Обаче това не ти пречи да "спасяваш" брака на сина си.

Много ми е интересно да ми кажеш как точно смяташ да го направиш. Сериозно питам, с какви методи, думи или действия мислиш, че би го постигнала?
Дай акъл на непросветените които ти казват, че нищо не можеш да направиш или ако успееш да постигнеш нещо, това ще е развод, а не спасяване.

# 867
  • София
Ох, бившата ми свекърва се опита да спаси нашия брак, ужас значи  Crossing Arms Веднъж ме придума да си го прибера, втория път вече не стана. Нямам никак положителен спомен от това вмешателство. Не си говорим с днешна дата, въпреки приличните ни отношения със сина й.

# 868
  • София
Ох, бившата ми свекърва се опита да спаси нашия брак, ужас значи  Crossing Arms Веднъж ме придума да си го прибера, втория път вече не стана. Нямам никак положителен спомен от това вмешателство. Не си говорим с днешна дата, въпреки приличните ни отношения със сина й.

Ами това си е ваша работа...Дали ТИ ще говориш на свекърва си е ТВОЕ решение. Ако тя е решила да не ти говори, значи е НЕЙНО решение. Всяка от вас си има право да мисли, както й е угодно, нали така? И какво, че се е опитала? Вие така и така сте щели да се разведете, нали? Та мисълта ми е, от опит глава не боли, така и така по-лошо от развод/раздяла не може да стане в живота на една двойка. Хората ходят на семейни психотерапии, за да си опазят брака и да направят каквото е възможно да си оправят връзката, вие сте седнали да ме критикувате, че ще се опитам да опазя брак. Айде стига моля, нямам намерение да слушам подобни лековати теории.

Не отговори на въпроса ми, като си се развеждала майка ти или свекърва ти пъналили ли са се да "спасяват" брака ви(ти сама се гордееше, че си слушкала мама за всичко) и само виж до къде е довело това. Разведена ли си? Разведена си. Бил ли е някой в състояние да те накара да стоиш в този брак? Не. Обаче това не ти пречи да "спасяваш" брака на сина си.

Много ми е интересно да ми кажеш как точно смяташ да го направиш. Сериозно питам, с какви методи, думи или действия мислиш, че би го постигнала?
Дай акъл на непросветените които ти казват, че нищо не можеш да направиш или ако успееш да постигнеш нещо, това ще е развод, а не спасяване.

Имам точно обратния пример. Свекърва ми НАСТОЯВАШЕ да се разведем и така и стана. Той я послуша. Но въпреки това си говорехме с нея, давах й децата, защото не съм някаъв изверг и въпреки моите отношения с нея, децата ми не биваше да страдат. Тя имаше право да ги вижда, защото беше тяхна баба. Затова съм запазила добри отношения с нея до смъртта й. За мен най-важното нещо са децата и тяхното добруване. А те не са виновни за грешките на родителите и роднините си и не бива да страдат от тях, най-малкото пък да бъдат "средство" за наказание и отмъщение. Бабите и дядовците им ги обичат понякога повече от собствените си деца, защото са им баби и дядовци и това е толкова елементарно за разбиране. Като станете баби, ще разберете. Аз, дай Боже, ако стана баба, ще летя на седмото небе от любов към внучето. Заради тази любов съм способна да преглътна много неща и да направя много компромиси.

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 14:31 от Popule

# 869
  • където ми харесва
Ох, бившата ми свекърва се опита да спаси нашия брак, ужас значи  Crossing Arms Веднъж ме придума да си го прибера, втория път вече не стана. Нямам никак положителен спомен от това вмешателство. Не си говорим с днешна дата, въпреки приличните ни отношения със сина й.

Ами това си е ваша работа...Дали ТИ ще говориш на свекърва си е ТВОЕ решение. Ако тя е решила да не ти говори, значи е НЕЙНО решение. Всяка от вас си има право да мисли, както й е угодно, нали така? И какво, че се е опитала? Вие така и така сте щели да се разведете, нали? Та мисълта ми е, от опит глава не боли, така и така по-лошо от развод/раздяла не може да стане в живота на една двойка. Хората ходят на семейни психотерапии, за да си опазят брака и да направят каквото е възможно да си оправят връзката, вие сте седнали да ме критикувате, че ще се опитам да опазя брак. Айде стига моля, нямам намерение да слушам подобни лековати теории.

Ама това е, когато тези двама души ИСКАТ да запазят брака си и двамата взимат решението да посещават специалист. Ти не си специалист. Сравнението "свеки ще спаси брака" с "двойката ходи при семеен психотерапевт" е не по-малко лековата теория, че си в правото си да спасяваш каквото и да било.

Общи условия

Активация на акаунт