За свекървите, децата и още нещо...

• 60 708
  • 975
  •   1
Отговори
# 900
  • при късмета
И специалист се изкара, ама пак не отговаряш на въпроса, какво точно ще направиш да спасиш тоя брак? Защо го заобикаляш, нали си специалист?
Какво правят специалистите, че да спасят брак? Стъпка по стъпка

Като ми дойде до главата, тогава ще го споделя, защото има много възможности и причини един брак да се разпадне. Ако се получи това, ще реагирам взависимост от ситуацията. За сега си имам други неща, радостни. Flutter

hahaha Нали до сега все повтаряше, че още не сме станали свекърви и баби, а говорим как трябва да са нещата. Ти също още не си свекърва, но тръгна да им спасяваш брака вслучай на развод. Не се ли усещаш, че като не приемаш нечие мнение, само защото изказалата се не е още свекърва, ти си в същата позиция. Ама твоето е меродавно, противоположното не.
И като ти се зададе конкретен въпрос се вижда гениалността на теорията ти, коята се опитваш да наложиш като единствена. Т.е. теорията е куха и без опит, а иначе другите не могат да имат мнение, защото не са баби и свекърви  hahaha

# 901
  • София
Уф, темата затъпя, ще се появи ли снимка на дивана или да се отписвам?

Ако няма снимка на дивана, поне имената на внуците да фиксираме?

# 902
Ти сама се слагаш в устата на хората. Подхванала си тема за дивани, сина, снахата.... Питам те, защото навързвам нещата. Била си в странство, децата на бабата , въпреки, че е била причина за развода ти.  newsm78. От всичко що чета ми изглеждаш доста меркантилна, внимавай със снахата, обикновено синовете си избират жени като мама...

# 903
Ама риторични въпроси , децата ще се казват Popule 1, Popule 2, Popule3 .

# 904
  • София
Жалко, Попюле, жалко, че няма да те видим след десет години как се търкаляш от смях. Тогава други ще се търкалят.

Ами няма. Grinning То в това е врътката, каквото и да правиш, колкото и да искаш да отмъстиш на някого, ако не си до него да видиш на живо отмъщението си, то какъв смисъл от него? hahaha Всичко на този свят е относително, ако теб самия те няма там.

Ти сама се слагаш в устата на хората. Подхванала си тема за дивани, сина, снахата.... Питам те, защото навързвам нещата. Била си в странство, децата на бабата , въпреки, че е била причина за развода ти.  newsm78. От всичко що чета ми изглеждаш доста меркантилна, внимавай със снахата, обикновено синовете си избират жени като мама...

О, не. Не се слагам. Питат ме обаче, аз не се слагам, ама никак даже. Аз съм човек, който знае какво иска от живота и как да го постигне. Ето дори с настоящата тема мисля, че си постигнах това, което исках - правилно решение на проблема. Сполай ви за участието.

# 905
Ох, темата става все по-забавна, това вместо запис Laughing Любимото ми е, че внуците ще са на бабата и това ще дава право да се меси и да е фактор Joy Popule, мисля, че и самата ти се забавляваш колкото читателите и участниците в темата и всъщност се шегуваш Hug

# 906
И нали си обещала , защо си се отметнала? Ако обещаеш на някого ,после приятелски му обясняваш защо няма да изпълниш обещанието си?

# 907
  • София
Ама риторични въпроси , децата ще се казват Popule 1, Popule 2, Popule3 .
много тривиално...

по-добре да минем на темата - Търся име за момиче/момче с буквата П, ама трябва да е от 3 срички и максимум 7 букви - подобни теми бол у форумО

# 908
Постига това, което искаш- правилното решение на проблема. Моля те кажи какво е то, все пак 61 страници, ще кажеш каква е развръзката.

# 909
  • София
Постига това, което искаш- правилното решение на проблема. Моля те кажи какво е то, все пак 61 страници, ще кажеш каква е развръзката.
Още на 30 и някоя стана ясно, че е дала половината пари за дивана.

Предлагам да разваляме седянката.

# 910
Още на 30 и някоя стана ясно, че е дала половината пари за дивана.

Предлагам да разваляме седянката.

Че кое му е правилното  Joy
Между другото сигурна съм, че другата половина е дала тъщата/или свекървата ни излъга и е дала цялата сума.

# 911
  • където ми харесва
Е, не. Другата половина са си я дали младите.

# 912
Popule, ти определено си жена с опит - вярно че не искаш да стоиш на чай и бисквити с нас , но ние бяхме с теб цели 61 стр. , та в този смисъл били ни посъветвала как да врътнем номера с издръжка от бивши съпрузи , круизи и наемане на свекърви за детегледачки - определено ще ни е от полза .   bouquet

# 913
Е, не. Другата половина са си я дали младите.

Е тя нали каза, че и ремонта им плащала. Общо взето всичко.

# 914
Не знам за хората и в частност авторката,но ако на мен 30 човека ми кажат,дадат примери,че не съм права,то ако не друго,поне ще се замисля и замлъкна да поразсъждавам,абе що така аджеба ? Thinking Дори и да не приема,защото не съм длъжна разбира се,всичко написано за меродавно,то със сигурност ще ме загложди мислата Mr. Green ,че нещо не бива .
Та затова продължава темата . Жената не пада по гръб,от девет кладенеца вода ще донесе и носи...за да докаже ,не знам пред кого обаче,сигурно за пред своята съвест-че е права. Малко всичките тези страници ги асоциирам с лудостта-всички луди повтарят и затретват-не съм луд,не съм....Неосъзната работа. Тъй че всяка надежда оставям и темата също.

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 17:56 от ol

Общи условия

Активация на акаунт