Какво правят специалистите, че да спасят брак? Стъпка по стъпка
Като ми дойде до главата, тогава ще го споделя, защото има много възможности и причини един брак да се разпадне. Ако се получи това, ще реагирам взависимост от ситуацията. За сега си имам други неща, радостни.

Нали до сега все повтаряше, че още не сме станали свекърви и баби, а говорим как трябва да са нещата. Ти също още не си свекърва, но тръгна да им спасяваш брака вслучай на развод. Не се ли усещаш, че като не приемаш нечие мнение, само защото изказалата се не е още свекърва, ти си в същата позиция. Ама твоето е меродавно, противоположното не.И като ти се зададе конкретен въпрос се вижда гениалността на теорията ти, коята се опитваш да наложиш като единствена. Т.е. теорията е куха и без опит, а иначе другите не могат да имат мнение, защото не са баби и свекърви
. От всичко що чета ми изглеждаш доста меркантилна, внимавай със снахата, обикновено синовете си избират жени като мама...
То в това е врътката, каквото и да правиш, колкото и да искаш да отмъстиш на някого, ако не си до него да видиш на живо отмъщението си, то какъв смисъл от него?
Popule, мисля, че и самата ти се забавляваш колкото читателите и участниците в темата и всъщност се шегуваш
Дори и да не приема,защото не съм длъжна разбира се,всичко написано за меродавно,то със сигурност ще ме загложди мислата