Север-Юг (Кузей- Гюней) по БТВ - тема 7

• 47 620
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вдига ми, Фенче, щото на другия скорпион не смее  Laughing
Какво пък й е виновна Зейнеп на Джема че Кузи я отряза?  newsm78
Кога пЪ Кузейчо отряза Джемка...ич даже... Laughing Laughing Laughing
А, Зейното...еми човекО е с напрежение...и решил некъде да си реши проблемите. Кой ако не Зейно ше се фане за перископа... Whistling Whistling Whistling

Това, че би ОЛМАЗА, на който повтарям,че Дафне не дойде да разцъка кармазЪ лентичката...в никой случай не означава, че я е отрязал... Grinning

# 61
Е как какво бе, Роминка  ... тя може свободно да си го обича, това не е ли за завиждане? Въпреки, че той е леко женен  Joy Joy Joy Joy Joy
Зиз  Heart Eyes море баш си и отряза квитанциите, ша видиш утре, забравила си ... Ама и той само приказва, пък после и виси на портите  Joy Joy Joy Joy После се чудят някои дружки тук, що не го е оставила да си живее щастливо със Зейно  Joy Joy Joy Joy ми щото не е щастлив, затова!

# 62
Е как какво бе, Роминка  ... тя може свободно да си го обича, това не е ли за завиждане? Въпреки, че той е леко женен  Joy Joy Joy Joy Joy
Зиз  Heart Eyes море баш си и отряза квитанциите, ша видиш утре, забравила си ... Ама и той само приказва, пък после и виси на портите  Joy Joy Joy Joy После се чудят някои дружки тук, що не го е оставила да си живее щастливо със Зейно  Joy Joy Joy Joy ми щото не е щастлив, затова!
Абе Фен Heart Eyes то тва свързано с напрежението в орейте Wink

Знам бе мило...ОЛмаз! Олмаз! Олмаз...ми аз що дирим ДафнетУ...щот съм го признала. Grinning

Ама верно и Кузей мноооу интересен начи...олмаз, пък и изтърка праговете... Whistling

# 63
  • София
Хайде мИлИнки лека нощ!  1countingsheep
Да поспя,за да събера сили утре пак да  подхвана Джемрето!

# 64
Айде лека...и да си починеш добре, та да си продуктивна... Laughing

# 65
Лека и на теб, Ками! Hug
Хмм, леко бил женен  Thinking леко, леко, колко да е леко?  Crossing Arms Тя зейно си е учена мацка, перископ шЪ гледа да Фане, не кво да е, я!
А олмазът си е олмаз, няма две мнения!  Whistling

# 66
Цитат
в никой случай не означава, че я е отрязал...

И аз мисля, че не я е отрязал, той отряза сам себе си, ама нали ни е добър затуй, пак се жертва. newsm78 Joy
Само дето покрай него изгоря и Джемрето,  Rolling Eyes ама нали казват покрай сухото горяло и суровото... ooooh! Crossing Arms

Фенче,  Heart Eyes ама аз тоз път гледам внимателно,  Shocked   search че и си записвам ... smile3523
Предният път бях така... pletka  Wink  та за какво казвам, че мойто гледане вече не се брои... Naughty
Сега с БТВ- то пак съм отначало... Grinning

Айде лека...и да си починеш добре, та да си продуктивна... Laughing

Joy Joy Joy
Зиз, верно имаш бисери един път! smile3521

Ками, лека! Hug

# 67
Мацки , лека нощ и от мен!

Ками  Heart Eyes да спиш бърже! Laughing
До утре! Hug

# 68
Лека и на теб, Ками! Hug
Хмм, леко бил женен  Thinking леко, леко, колко да е леко?  Crossing Arms Тя зейно си е учена мацка, перископ шЪ гледа да Фане, не кво да е, я!
А олмазът си е олмаз, няма две мнения!  Whistling
Ми леко е бе Роминка Heart Eyes да не би да е консумиран брака? Rolling Eyes
И не ми казвай, че е консумиран изначално, щот онова преди не се брои... Naughty
То тая Истанбулска разпоретина я консумираха сички...ама не и мъжО й... Joy hahaha

# 69
Фен, Heart Eyes къде ръгна и ти по креватите....? Дан събираш и ти сили за утрешна продуктивност... Joy hahaha

# 70
Фен, Heart Eyes къде ръгна и ти по креватите....? Дан събираш и ти сили за утрешна продуктивност... Joy hahaha
Аз поемам смяната  Joy и искам да питам нещо фенките на Гюней, всъщност бях ги задали тези въпроси в миналата тема, но явно нямаше време някой да ми отговори, ако иска разбира се. Те бяха в допълнение към "тъпите" въпроси на Зиз  Peace  Цитирам се сама Joy
"Може ли към твоите тъпи въпроси, да прибавя и още два 
Девойките, които защитават Гюней да ми отговорят,ако искат разбира се, защо накара Кузей да замине ужким, за да освободят Джемре от затвора, и защо след като според вас е съжалявал цял живот, че не си е поел вината за катастрофата, не пое вината на Кузей при "мнимата" катастрофа"  Hug

# 71
Абе, консумиран или не, брак си е, еле па в Турция  Mr. Green Пък те си го изконсумираха достатъчно, ама тескерето пречи  Crossing Arms
Про, сега, тва не е хубава приказка, защитници, ние само си разсъждаваме, щото, в тоя филм никой не е нито черен, нито бял, навсякъде има нюанси. А *фенка на Гюней*, направо си е дълбока обида  Laughing
Скрит текст:
За кой затвор иде реч, тя още нищо не е извършила за затвори..  ooooh! Нали разбираш, че с тези предстоящи събития съвсем объркахме негледалите??

# 72
Ми Про, Heart Eyes кво да ти кажа...
Скрит текст:
той така си мислеше, че Джема ще се разочарова, Кузей нема припари до нея и той ше я рути на спокойствие... Laughing
А, за менте ПТП-то...еми щото е мишок... Whistling

# 73
Айде и от мен лека, мацки, че то ако го почнем Гюнчо, край няма  Hug

# 74
Абе, консумиран или не, брак си е, еле па в Турция  Mr. Green Пък те си го изконсумираха достатъчно, ама тескерето пречи  Crossing Arms
Про, сега, тва не е хубава приказка, защитници, ние само си разсъждаваме, щото, в тоя филм никой не е нито черен, нито бял, навсякъде има нюанси. А *фенка на Гюней*, направо си е дълбока обида  Laughing
Скрит текст:
За кой затвор иде реч, тя още нищо не е извършила за затвори..  ooooh! Нали разбираш, че с тези предстоящи събития съвсем объркахме негледалите??
Аз като гледам вече никой не пише в спойлер  Peace Защо се обиждаш на защитници и на фенки, то е ясно като бял ден, че има два лагери в добрият смисъл на думата, ако смяташ, че ще ви е по-спокйно хич няма и да пиша, само ще ви чета, стига и това да не ви пречи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт