На нас ни сложиха вчера първият прием на 2-те ваксини, леко ги понесе, няма температура, но следобяд стана един кисел, направо да не му се мяркаш пред очите. Горките дечица, жал ми е много как се мъчат с тзи игли, но няма как... Днес го водих в Токуда за преглед при детски хирург, уви... предстои ни операция, засега е още малък, ще се ходи пак на консултация, но няма да ни се размине за съжаление. При ортопед (гледам сте обсъждали) го водих тази седмица. Не съм възхитена от прегледа изобщо, точно 10 мин и нищо особено.платих 20лв за ехограф, за да го погледне за секунда. Да сме живи и здрави, нали е добре.
Момичета аз имам наистина проблем обаче с детето си. Не иска да се храни. Вече сме само на Ам (Хип), от няколко дни като е много гладен започва да пие настървено и по едно време почва да бута шишето и да реве неистово. Незнам какво е това, не може да се успокои по никакъв начин и не си дояжда. А това е супер малко...
Ще откача направо. Мисля утре да записвам в една тетрадка за цял ден колко точно ще изяде. Има ли възможност да не му се пие вече мляко? 
Нямам опит с друго дете досега и ми е адски странно. Смених шишетата, не е от тях. И ние сме с МАМ, много съм доволна. Прави го при хранене с всяко шише.
Между другото почнах диетата 90 дневната ( искам да махна 8кг) карам я от миналата сед. понеделник, ефекта е 1кг . Пандичка как е при теб? Или само при мен не действа?

Хубава вечер на всички ви
Спи по 10мин. и после се почва едно мрънкане,дондуркане....ужас..... 

Апропо последното,с което педиатърът ме шокира беше: "Обръщате ли я от корем по гърб и обратно" - "Миии когато се сетя" - " Ооооо ама как? Всеки ден трябва да го правите по 40-50 пъти, че как иначе ще се научи???" 
"Мамо, мамо, вали дъжд, хайде да си пуснем филмче", та са ми се наредили тук.