И ние за никъде не сме се разбързали
.Не смятам да го насилвам да прави нещо за, което не е готов.Каката на 5 месеца и няколко дни сама се хвана за двете страни на количката и седна, ама с него ми се струва, че няма да е така
.Каката ни без проблем си държеше главичката изправена малко след раждането, а на юнака сега му е много зор да си изправя главата.Все иска да си полегне.Много са различни двете ми деца, което за мен е напълно нормално.За хранене говорите, на мен това ми е най-големия зор.Много трудно се храни.Имаше период когато всичко беше идеално, ама това време отмина
.Ние се кърмим, той иска да яде само когато и двамата сме легнали, това прави храненето на вън невъзможно.Освен това от няколко дни сукне малко и пусне, сукне малко и пусне, оглежда се и после пак така
.Засуче ли почва едно цъкане с езика и пак вакуума е развален.Освен това в момента в който засуче и започва да се превива и пъшка, плаче и бута
.Единствено през нощта се харни без проблем и за това го прави по 3-4 пъти
.Денислава, Честит Рожден Ден.Пожелавам ти един незабравим ден
. 
Спа после 2 часа,събуди се сега преди 30мин. и отново заспа. Мрънкащ,кисел. Мислех,че е гладен,но не! Сега ще го изчакам да се наспи и се надявам да по спокоен и да се нахрани добре. Дала съм му и капки,та ще видим....
Омръзна ми вече...през 10 дни купища пари за Био гайя и Абоколикен,ефект..и аз не знам.Ако му дам чай или вода и после му се доразвалва храненето,или вземе че повърне и се отказах да му давам....като стане по-топло ще се пробвам пак.
с пожелания за един страхотен ден. Относно диетата ти 1кг. за седмица ми се струва чудесен резултат. Тамън като почнеш да " захранваш"
няма да си ги върнеш тези кг. И аз искам диетка,но ще правя след като спра да кърмя. Честно казано не искам да пазя диети,искамда ям и да слабея

Картинка!