Каката ми е с пневмония, днес разбрахме
За сега сме вкъщи, но доки каза, че до 2 дни не се ли подобри, ни вкарва в болница. Отложи само заради това, че имам малко бебе. Моля се на Господ да се размине болницата.. Разви пневмония само за 3 дни. От неделя(точно на рожденния й ден) започна с Т, от там хрема, ужасна кашлица и снощи нито тя нито аз съм спала. Плака почти през цялата нощ. Милото ми детенце
сърцето ми се късаше.. И малката кашля, но доки каза, че са и чисти гърдите. Ако вдигне и тя Т, веднага да сме я водили да я преслуша пак. Моля ви за съвет за сваляне на Т. Вдига до 39,39. 5, слагам свещичка и сваля до 38,38.5 и по-надолу не мърда. Побъркала съм се
Овивах китките с кърпи натопени с оцет и вода, слагах от същото и на челото, суров картоф стъргах и пак слагах на челцето, но нищо! Само да кажа, че Нурофен или Панадол НЕ помогнаха и за това слагам свещички. До сега не е боледувала толкова сероизно и направо не знам какво да правя. Цял ден спи, не иска да се храни, плаче и се държи за гърдите.
Изписаха ни Зинат, АЦЦ и Ксизал, но си мисля, че е най-добре да влезнем в болницата. ММ все някак ще се оправи с бебка. Наоплаках ви се и бягам, че Сиска ме вика
Добре си изкарахме, макар че аз накрая забързах за една друга среща, пък Ревльо орева целия парк и се прибрахме скоростно.
Върна се скоростно от работа, но чак към 14 ч, когато трябваше да го храня отново и така в 15 ч. благополучно излязохме и изпуснахме половината от единствения хубав ден за седмицата. А му бях казала изрично, че съм гледала прогнозата и че са казали, че ще е слънчево. Абе, мъже - като си наумят нещо, ние и да си ланкаме отстрани, сме само фон и това е!
. След това са празници, а след тях - надявам се да успея да се видя и с "южните" майки. Вчера имахме уговорка с Тони, но нейната количка я нямаше, освен това - Дребосъчето беше заспало в леглото (случва се ряяядко) и предпочетох да не го будя. Пък и не ми се пътуваше сама толкова дълго с ГТ.
Успех ти пожелавам
Доста поплака и после заспа. Надявам се лекичко да я понесе тази ваксина, да няма странични реакции и всичко да е наред