Пролет, птички пеят- ЯНУАРЧЕТАта гукат и се смеят! Тема 22

• 37 740
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Докладвам от Борисовата градина Wink (някои) пием бира Wink и си бъбрим сладко. Снимков материал после Grinning

Ахаааа! Изчакахте ме да замина, че да не се дразня, нали  Mr. Green

# 616
Докладвам от Борисовата градина Wink (някои) пием бира Wink и си бъбрим сладко. Снимков материал после Grinning

И мен! И мен!  Crossing Arms (аз не пия бира, де  Sunglasses ама едно Самърсби бих опънала  Mr. Green)

# 617
Аз плющя корони с лайм Grinning

# 618

Еее, знаех си, че ще изпусна  Laughing ЯА мъфините само за претекст :
Wink аз пък под дижда нахраних патките в Южния Stuck Out Tongue

# 619
Бейбифейс, аз съм си в БГ, просто сега му извадихме паспорт, да си има. Иначе по целия път до село ни валя адски дъжд, но тук се изваля и сега е едно хубаво слънчице. Дано да се задържи така, че в София знам, че е ужас някакъв.

Браво за срещичката - храбреци сте вие!!!

# 620
  • София
Vilinka__Hug

"И от дъжд не се боим" беше мотото на днешната среща в Борисовата. Мисля, че това беше една от най-яките срещи до момента. Събрахме се на три вълни, разхождахме се, ядохме, пихме и се веселихме. Дъждът не беше сериозен, повечето време дори не валеше. Който не дойде, не знае какво изпусна  Mr. Green

# 621
Здравейте мили мами,
Бих искала да се присъединя към групата Simple Smile Имаме си вкъщи ние януарче, гукащо и смеещо се. Ще се радвам да споделяме опит. Поздрави Simple Smile

# 622
  • София
Здравейте мили мами,
Бих искала да се присъединя към групата Simple Smile Имаме си вкъщи ние януарче, гукащо и смеещо се. Ще се радвам да споделяме опит. Поздрави Simple Smile

Добре дошла. Сега е почивен ден и малко намаляват постовете тук:)

Тонини, ММ каза за някакъв гел за зъби от Гърция, негов колега поръчвал от там за детето си, като никнели зъбките. Бил много ефикасен. Ако искаш да питам, като ходите да си вземеш. Пък може и на мен 1 да донесеш:))))

# 623
  • гр.София
Привет  Simple Smile
Вчера писах,писах и накрая ми блокира тел.и се нервирах и се отказах да пиша втори път.Блазе ви за срещичката,надявам се скоро и аз да се присъединя към вас.И ние се включваме към групата на дразнещите венци,няма такова лигавене,бутане на ръце,дъвчене на език и отскоро смучене на устните,хаха.Аз захранване ще започна към края на 4м.с морков.Ще купувам пюрета,а като стане продукцията на село и не ме мързи и имам време ще му правя.Нали ви казах,че вече сме само на АМ,и онзи ден реших да премеря бебо,и да не ви казвам учудването и притеснението ми,като видях че не само не е наддал,ами и е 50гр.по малко отколкото беше на консултацията.Някой с идея на какво може да се дължи? Яде по 170мл.през 4-5часа,пробвах да му дам повече,но не го пие останалото.Иначе си е добре детето,жизнено,спи си(чак ме е страх да се похваля)!
Някой назад,не помня кой беше писал че няма такъв термин като ревливо бебе,и винаги има причина,просто трябва да се открие.Повярвайте ми има ревящи бебета,и то целодневно и без причина.На ортопед го водих,да не би да има нещо изкълчено,секнато и т.н.,на гастроентеролог,на кардиалог дори,и това след безброй посещения при педиатъра за неспокойствието,неспането и вечното мрънкане и реване.За радост всичко му е наред,и си ми е здрав,но е такъв киселяк и серт.Вече се променя,не смея да се похваля за промяната която виждам в него,но се случи е така от само себе си.Надявам се и по-добре да става,хихи(ех,и алчна съм даже).
И мислех да си замълча,ама немога.Забелязвам,коментари на една личност,няма да кажа коя,но вероятно ще се досетите,в които лично аз виждам само желание за опониране и спор.Много се дразня на това,айде няма нужда.!
Айде Весели празнични дни,гушки и чао за сега! :-*

# 624
Здравей mariq13 за спада в теглото се консултирай с педиатъра Ви,но щом пълни пелените добре и е жизнен най-вероятно няма поводи за притеснение. Знам,че много деините,игриви бебоци или много неспокоините и ревливи качват по-трудно. А и може да си навакса теглото в следващите дни. С моя е ставало така.  Simple Smile . Хубаво,че ревливото положение при Вас се подобрява

# 625
  • гр.София
Офф Тони,дано е така,и аз тая надежда,че ще навакса до консултацията.Незнам дали да се консултирам с педиатъра.,мн.съм разочарована от нея.Миналия месец беше +900гр,и тя ми вика ми малко е качил  #Crazy ,отделно няколко пъти ми отказва преглед,под предтекст че ще слага ваксини,и ми дава направления без да е видяла малкия,и как така прецени на какъв специалист да ни изпрати,още и се чудя .Истината е че предните месеци беше по-ревлив и неспокоен,а наддаваше по килограм,и беше на кърма.А са хем е на АМ,и по добър,а дори е отслабнал,а очаквах да е качил доста заради адап.мляко ooooh! .Ще видим,до 13.05има време,тогава сме на ДК.
Исках да пиша и по др.тема,моя мъник пък не се обръща още,не обича и по корем да стои,бибата си държи,но да си я сложи в устата както Лиза на Пандичка,няма начин за сега.Това,което прави е да си държи играчките и да си ги прехвърля от едната ръка в другата.Ама само здраве да е!Вие мислите ли да кръщавате малчовците и кога.Аз замислям нещо скоро,иска ми се да е докато е по-малък,че после е такова шоу в църквата  Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 10:32 от mariq13

# 626
Здравейте!
Аз малко ви изпуснах с темите,че ми е по-лесно да следя фейса от телефона,но ето че пак си идвам в нашето дворче.
На новите в темата-Добре Дошли! Hug
Милички,как ви се отразяват почивните дни? newsm78 ММ и да почива пак не му виждам очите,та си се гледаме сами с бебка.
Аз се чудя дали да излизаме,че много променливо време е при нас...
На всички пожелавам прекрасен ден.  Peace

# 627
Привет момичета,

много съм изостанала тук от тоя фейс.Гледам за захранване си говорите и тука,аз мисля чак след 6 -ти месец да захраня,няма кво да му бързам,има кърма,човека не се оплаква похапва си добре,иначе как се става 8 кила и половина Joy
Браво за срещата в Борисовата,и аз много искам ей така да има с кой да си организираме срещички ама на....
Вилинка,да се оправяте и повече без проблеми!  bouquet
Покрай нас нищо ново освен,че разбрахме,че можем да се повдигаме и обръщаме  #Crazy ииии докато не станаа тоя човек не се отказа...то викане ,то ядосване хаха,ама как да си чешем зъбите още незнаем.

Оставам ви,че малко трябва да поработя докато юнака спи!
Весели празници на всичкиии!

# 628
Здравейте майчета! Отдавна ви чета...но чак сега набирам смелост да се присъединя към вас. Нашето януарче се казва Максимилиян, роди се на 11.01    3700 гр. 50 см. Надявам се да ме приемете и да обменяме опит с бебоците. И ние като повечето от вас гукаме, викаме, смеем се вече хващаме играчки,за сега се въртим само настрани. Изцяло кърмено бебе на поискаване. Хубав ден на всички.

# 629
Добре дошли на новите мами!

Тук наистина настава пълна липса на активност, представям си лятото какво ще бъде!

Бейбифейс, нямаш проблеми, пиши ми и ще погледна като ходим в края на месеца в гръцко.

за кръщенето - много хубава традиция, особено ако си вярващ. За съжаление ММ не е и не дава. Според него всеки човек сам трябва да направи избора каква религия да изповядва, а на тази възраст не може, тоест да се кръщава едва като порасне. Аз пък не съм от чак вярващите, така че отпорът ми би бил просто ей така, да съм опозиция. Та вероятно ще се разминем без.

моето детенце хич не е от ревливите. Вечер си спи,става само да папка, вече прави малко по-големи паузи от по 5 часа, на 2-3 пъти имах и щастието от 6-часова пауза. Обачееее през деня елате да видите - трябва вечно да бъде занимаван. Изтрайва в активната гимнастика 1 час само и през другото време - шоу и развлекателни програми! Не знам кой ми каза докато бях бременна - използвай времето докато спи като е бебе, за да се отспиш, че после като проходи няма как. Да, ама не - при мен тази радост беше само 1 месец. Докато се окопитя, че изобщо има друг човек, за който трябва да се грижа, освен за себе си, и то свършило!

Общи условия

Активация на акаунт