Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 111 958
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте,
И ние искаме да посетим Сандански с децата, като едното от тях е наложително заради асма.
Искам да попитам за хотел Едиа, който гледаме - може ли лични отзиви. Обслужването, стаите - добре ли са? Има ли занимания за три годишни - гора наоколо, където да се разходим, катерушки, паркове или каквото и да е? Виждам, че е далеч от центъра, но мисля, че това искаме и все пак да не се окаже, че сме на някакъв асфалтов път и няма къде да правим дълги слънчеви разходки с пикници?  newsm78

# 166
  • В.Търново
Разбрах, че на 21,22 юни щяло да има международно състезание по плуване за деца ли...в Сандански и може би ще се използват басейните на Интерната.Нямам представа?Някой знае ли нещо по въпроса?Може би ще е пренаселено 2-3 дена в града тогава.

# 167
  • Sofia
Съмнявам се да е готов детският басейн на Интерната, пък знае ли се.  Thinking

# 168
  • В.Търново
Ти остави детския басейн...ами става въпрос, че ако наистина има състезание ще се използва големия басейн, ще е голяма навалица и няма да се ползва за плаж.  Cry

# 169
Басейнът на интерната работи.
Дори имаше хора, които плуваха в коридорите.
Градските басейни са празни, дори буренясали.

# 170
  • Sofia
Делия, а детският? Той е по-интересен тук.  Simple Smile

# 171
Делия, а детският? Той е по-интересен тук.  Simple Smile

Три басейна видях празни - детският, нормалният и онзи малък, но много дълбок с кулата за скачане. Последният беше така буренясал, че тревите бяха по-високи от мен.

# 172
Ние заминаваме в сряда, може да проверим детския басейн.
Обикновено работи от началото на май. В басейните на хотелите също пускат и външни посетители.

Като деца сме гледали състезание по скокове във вода, точно до градския басейн. Много беше впечатляващо. Дано й сега да има.

# 173
От местните хора разбрах, че басейните са взети на концесия.
И те се чудят дали ще работят това лято, при положение, че вече средата на май мина, а те са в лошо състояние и работата по тях не е започнала.
Езерото с лодките също беше празно, но имаше някаква техника там, нещо се правеше.

# 174
  • София
И езерото си е сменило собственика, разбрах и аз от местните. Нещо се съдели стария и новия собственик, та затова се забавило и то тая година.

Кулата за скоковеве и прилежащия басейн не работеха миналата година със сигурност, май и по миналата.

# 175
  • В.Търново
Аз пак се обърках с тези басейни, кой е на интерната, кой е  градския...?Къде има детски...

# 176
  • Плевен
Здравейте,
четох темата, но моля ако има някой който е ходил в близките два месеца в Интерхотела, да каже отзиви.
Басейните чисти ли са? Топли ли са? Спа центъра как е? Апартаментите как са? Незнам защо, но ми се струва старо обзавеждането. С две думи притеснявам се да не е занемарен хотела.

# 177
Ние ходихме миналата седмица с мъжа ми по работа, но градчето много ни хареса и искаме, живот и здраве, да заведем и децата.
Та, споделете къде е удачно да се отседне за 5-7 дена с две деца на възраст 8-10 год.
Май предпочитам да има и басейн, че на градския ми се струва, че не може да се разчита на този етап.

# 178
Аз пак се обърках с тези басейни, кой е на интерната, кой е  градския...?Къде има детски...
Интерната е непосредствено зад интерхотела - има олимпийски и детски басейни.
Градският басейн е като се продължи още към парка, малко след езерото с водните колела. Отново има детски и голям басейн.

# 179
  • В.Търново
Благодаря ти!Върнах се и в предната тема да прочета коментарите. Simple Smile

Да допълня...по-рано коментирахме аз и някои други потребители, че може за един ден да отскочим до Гърция за разходка.Аз исках до Солун или Аспровалта.Говорих с моя позната, която няколко пъти е ходила до Гърция и каза, че за един ден въобще не си заслужава да се ходи, защото е далеко, трябва да се тръгне рано, за да се върнеш вечерта, остават малко часове за разходка или плаж, зависи.Особено като сме с деца ще е още по-изморително за всички.Мисля да я послушам, пък ще видим.Иначе каза, че пътищата на Гърция са чудесни, не са като нашите.

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 10:30 от rosinau.

Общи условия

Активация на акаунт