Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 111 934
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета,

Има ли някакви ремонти по пътя София- Сандански? За колко време горе долу се стига?   bouquet

# 106
  • Sofia
Ако няма ремонти и отбивки за 1.45- 2.00 часа (не че и за 1.30ч. не сме стигали). Много зависи от натовареността на движението.

# 107
  • В.Търново
Не мога да повярвам за хотел Алекс, та той толкова добре изглежда на снимките в сайта им....мисля, че имаше и добри отзиви за него.

# 108
Не мога да повярвам за хотел Алекс, та той толкова добре изглежда на снимките в сайта им....мисля, че имаше и добри отзиви за него.

Никой не задължавам да ми вярва, когато аз питах за отзиви за хотела пожелаха като дойда в Сандански да пиша за хотела и аз пиша, това е мое мнение, може на някого много да му хареса  Peace

# 109
  • В.Търново
Ти като критика ли прие коментара ми, не си ме разбрала....Simple Smile
Просто съм изумена как хотелиери лъжат хората, които искат една нормална почивка, на чисто и уютно място , а им предоставят мизерия и лекьосани килими без грам капчица срам и вина.

А добри отзиви наистина съм чела за този хотел, но това може да е било от времето, когато всичко е било ново и чисто.

# 110
Хвърлихте ли един поглед на обновените басейни на интерната? Какво са променили?

# 111
  • Sofia
Хвърлихте ли един поглед на обновените басейни на интерната? Какво са променили?
От снимките в нета ми прилича на обновено само, не променено. Обаче живеещите и пребиваващите за момента да кажат подробности.  Simple Smile

# 112
  • София
От снимките в нета ми прилича на обновено само, не променено. Обаче живеещите и пребиваващите за момента да кажат подробности.  Simple Smile

Ако може да кажат и работно време,цени,от кой до кой месец ще работи.

# 113
Благодаря, Морена   bouquet За по кафе ще спрем със сигурност, дано само няма ремонти.

# 114
Моля Ви кажете, налагало ли се е на някой от Вас да търсят лекар за детенце докато са в Сандански? Ние по план ще пътуваме в понеделник, но едното ми детенце от вчера нещо му тече нослето и днес няколко пъти се изкашля. Много ми е притеснено какво да правим, надявам се да не се разболее нещо сериозно. Но ако се влоши ще отложим пътуването. Все пак ме интересува,ако пък докато сме там нещо се разболеят към кого да се обърнем. На първо време към Спешна Помощ, но знае ли човек на какви доктори ще попадне. Затова, ако може някой да ми препоръча добър педиатър в Сандански, за всеки случай. Благодаря Ви предварително.

# 115
Моля Ви кажете, налагало ли се е на някой от Вас да търсят лекар за детенце докато са в Сандански? Ние по план ще пътуваме в понеделник, но едното ми детенце от вчера нещо му тече нослето и днес няколко пъти се изкашля. Много ми е притеснено какво да правим, надявам се да не се разболее нещо сериозно. Но ако се влоши ще отложим пътуването. Все пак ме интересува,ако пък докато сме там нещо се разболеят към кого да се обърнем. На първо време към Спешна Помощ, но знае ли човек на какви доктори ще попадне. Затова, ако може някой да ми препоръча добър педиатър в Сандански, за всеки случай. Благодаря Ви предварително.
В центъра на града има поликлиника. Можеш да ползваш педиатър по ЗК, но трябва да носиш здр.книжка на детето. Аз не я носих, и ползвах частна лекарка, която се намира в поликлиниката. Останах доволна от нея.

Аз пък питам за квартира. Търся стая за мен и детето, около реката.

# 116
  • В.Търново
И аз чакам отзиви за басейна. Simple Smile
Може ли името на докторката на частно и телефона й, която е преглеждала?

# 117
  • Някъде там...
Басейна на интерната е освежен и ремонтиран. Заключено е и няма как да видя вътре, не видях и детския басейн как е. За момента май не пускат външни посетители.
Времето се пооправи. Ние сме в Медите.

# 118
Не си спомням името на докторката. Намира се, когато си с лице към поликлиниката, от дясната страна. Входът е един, и докторката също.

# 119
И аз чакам отзиви за басейна. Simple Smile
Може ли името на докторката на частно и телефона й, която е преглеждала?

Нашата педиатърка тук е Стаматова. Завеждаща е детското отделение, добра е жената, отзивчива и обяснителна. Преглежда в един здравен център Козма и Дамян до паркинга, но също и в болницата. Тази в поликлиниката също знам, че бива, обаче там почти винаги са едни опашки от роми. Тел. 0878172467

А за басейнът никой не знае кога ще отвори и колко ще струва, сигурна съм, че и общината не знаят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт