Математически турнири - 27

• 95 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Излязоха резултатите и в 107мо - София. Закачени са на входа.

Много благодаря!

Резултатите на ЕК от 163-то СОУ - София: http://163ou.org/2014/03/27/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BB%D1%82 … 1%82%D0%B8%D1%87/

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 13:49 от Prizma

# 301
Мога ли да помоля и аз за задачите за Първи клас?
parvanovad@yahoo.com
 много благодаря! Blush

# 302
Не е конкертноо към някой, да няма обидени.... ooooh!
Става въпрос за темата/ тази и края на миналата/- писна ми да чета едно и също.
Голяма истерия със задачите и резултати на 1 и 2 клас.
Не ми се мисли какво ще е след 2-3 години.
Състезанието беше преди една седмица, още ли ви мъчи?

# 303
  • София
писна ми да чета едно и също.

На мен лично като ми писва от нещо, просто не го правя.  Rolling Eyes

Очевидно има и друга гледна точка и други хора, на които не само не им е писнало, но и ги интересува. Не ги "мъчи", а ги вълнува.  Peace

# 304
Вчера бяха догадки без училища, днес е информация Simple Smile
Как да не се, явяват се.
Моето дете миналата година премина първата контрола, но на втората не се справи с 6- и 7-класниците.
Тази година организацията трябва да е същата 2,по скоро 3 контроли между 5, 6 и 7 клас (родени след 1.8.2000)  и най-добрите 8 представят училището.

# 305
Не е необходимо винаги да се търси под вола теле!
Просто ПЧМГ и 125 СОУ са постъпили колегиално и отговорно - отказали са се от едното състезание - ПЧМГ от IMC, а 125 от Кук, за да дадат възможност на повече деца, от повече училища да се докоснат до международни състезания!
Изборът е изцяло в духа на феърплея, нека да не почерняме СМБ  безпричинно!
Друг е въпроса, за тази година този регламент е ОК. Но очевидно, не може да се запази в бъдеще, защото се получава омагьосан кръг, допускащ само едни и същи участници Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 14:13 от kodbg

# 306
На някой да му се намират задачи от Преглед на знанията по математика за 2-ри клас, Варна? Малкия изяви желание да участва, но в МГ Варна казаха, че нямат книжки със задачи от предни години, каквато информация имаше в темата.

# 307
Книжката в МГ е само за четвъртокласници, съжалявам...Потърсете някъде в нет-а.

# 308

ами ние понеже сме с второкласник и четвъртокласник питахме и за двете, нямат...; в нета уж рових, ама май не се намират с изключение 4-ти клас на 2009г.

# 309
Не е необходимо винаги да се търси под вола теле!
Просто ПЧМГ и 125 СОУ са постъпили колегиално и отговорно - отказали са се от едното състезание - ПЧМГ от IMC, а 125 от Кук, за да дадат възможност на повече деца, от повече училища да се докоснат до международни състезания!
Изборът е изцяло в духа на феърплея, нека да не почерняме СМБ  безпричинно!
Друг е въпроса, за тази година този регламент е ОК. Но очевидно, не може да се запази в бъдеще, защото се получава омагьосан кръг, допускащ само едни и същи участници Simple Smile

Ми тогава да живее феърплея  Laughing долу регламентите  Peace

# 310

Ми тогава да живее феърплея  Laughing долу регламентите  Peace

Е... Аз не взимам отношение по решението на ПЧМГ и 125 СОУ, просто допълвам информацията.
Жеста на двете училища е обявен в официалната информация, не е слух или догадка и е редно да се знае за него за да не се изкривява подбора.

# 311
  • Deutschland/HE

ами ние понеже сме с второкласник и четвъртокласник питахме и за двете, нямат...; в нета уж рових, ама май не се намират с изключение 4-ти клас на 2009г.

да, днес и аз минах да питам за нова книжка, но казаха, че още нямат. Другата седмица ще се опитам да сканирам темите за второкласници и ще ги пратя.

# 312
Може ли някой да ми изпрати задачите от Европейското кенгуру за първи клас? ekaterina.t.terzieva@abv.bg

# 313
125СОУ отново залепили резултатите на стъклото при учителската стая, където родители нямат достъп по принцип! Бива ли такова недоумие!  ooooh!

Охраната каза, че уж щели да ги качат тази вечер в сайта, ама аз не вярвам Simple Smile. Та снимковият материал е качен от КрИс на Резултати Европейско Кенгуру 2014 - София, 125 СОУ

# 314
До 4-то място вкл. на кенгуруто дават грамоти ли?

Общи условия

Активация на акаунт