H&M Стари дрехи за нови

• 69 133
  • 167
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, заинтригува ме темата. Знаете ли докога е валидна офертата ?

# 16
  • Варна
Няма краен срок.

# 17
  • София
И от мен един въпрос : ако се връщат например мъжки дрехи, талона само за мъжки дрехи ли е или може да се купи дамска или детска дреха ?

# 18
  • София
И от мен един въпрос : ако се връщат например мъжки дрехи, талона само за мъжки дрехи ли е или може да се купи дамска или детска дреха ?
Няма значение какви са дрехите, изобщо даже не ги гледат. Взимат торбите и дават талончетата за отстъпката. Предупредиха ме, че след това мога да върна дрехата само ако е с дефект (за да я замена с друга), не връщат пари.

# 19
  • Варна
Няма никакво значение какви дрехи връщаш и за какви дрехи ще използваш талонът.

Никой не проверява в чантите, с какво "качество" са дрехите, нито за какъв пол, нито каква марка, нито какво точно е съдържанието на чантата.

На мен ми казаха, че дреха купена с талон, може да бъде разменена само за същата дреха, но друг размер или друг цвят, но не и за друг артикул или съвсем друга дреха.

# 20
  • София
Ами супер ! Много благодаря ! Simple Smile Виждала съм около касите табелата за връщането на дрехите, но никога не съм се интересувала от подробностите.

# 21
Предполагам, че ако имам 2 талона, не мога да ги ползвам за една дреха. Нали така?

# 22
  • Варна
Да Simple Smile

Един талон = една дреха / един аксесоар / един чифт обувки / един чифт гащи... Mr. Green

# 23
  • Стара Загора
Какво се разбира под стандартен размер найлонова торбичка? Размерът, който мисля за стандартен, ми се струва малък  Grinning

# 24
  • Варна
Например, чанта с логото на Кауфланд - може и една идея по-малка.

# 25
Изтече ли вече даването на ваучери?

# 26
  • Варна

Не. Тази кампания е безсрочна.

# 27
Тъкмо влязох да търся къде мога да занеса стари запазени дрехи и попаднах на тази тема.
Много хубава кампания на H&M.

# 28
  • Sofia

Не. Тази кампания е безсрочна.

В H&M найстина ли приемат дрехи постоянно? Сигурно ли е?

# 29
  • Варна
Да, аз регулярно нося.

Общи условия

Активация на акаунт