Проблемът ''Тънка коса''- решения

• 82 579
  • 263
  •   1
Отговори
# 120
Вече съм с дървен гребен. bowuu Да видим как ще се отрази на тънката ми коса.
Чета темата от самото начало, но не помня дали се записах. Косата ми е много тънка и изрусена, но дори когато не се боядисвах пак си бях с тънка коса. От 15 години съм руса. Wink И прическата ми е една и съща- на пластове и не много дълга. Веднъж пробвах на черта, но определено не е за моята коса. Та пластовете правят косата ми по-обемна, но пък ми е трудно като нанасям кристали по краищата и затова избягвам напоследък. Confused
Най-често ползвам продуктите на Алфапарф, тъй като ги взимам на по-ниски цени.

# 121
  • София
аз още не съм си купувала маска, просто в темата тук за фитокод помолих да ми пратят безплатна мостра, която ползвам вече 3 седмици.... в малко шишенце е. Т.е. без да давате първоначално пари можете да прецените дали си заслужава. Аз за себе си съм.
Може ли линк към темата? И аз предпочитам първо да пробвам, че само сменям и нищо не ми харесва...
Темата за PhytoCode

Лилавата топка на Tigi

Мисля, че това е йогурта на Milkshake.

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 00:33 от vanian

# 122
  • София
За тънка коса е подходяща комбинацията от:
- Омега 3
- Масло от Вечерна иглика
- Масло от семената на Черен касис

За Маслото от Черен касис:
- намалява косопад
- стимулира  растежа на косата
- удебелява косъма - с това е известно Simple Smile
- повишава здравина на косата като цяло
- стимулира растежа на нова коса

и още:
повлиява различни симптоми при менопауза, ПМС, болки в гърдите, СЧДискомфорт, повишава на имунитета

# 123
  • София

Лилавата топка на Tigi

Мисля, че това е йогурта на Milkshake.
Tочно това са.Добре че има бързо реагиращи момичета в темата,че мен ако ме чакате  Laughing
Топката е малко специфична,не на всеки се хареса и мненията за нея като цяло са в двете крайности,хората или са влюбени,или им е отвратителна.

Не знаех тези интересни факти за маслото от черен касис.Някой пробвал ли е?Аз масло от вечерна иглика съм ПИЛА,но зареди болезнена менструация и влошаване на кожата на лицето в този период.

# 124
Това с маслото от касис звучи много добре, но аз никъде не съм виждала да се продава такова.
Ей сега хвърлих един поглед в нета и тамне видях нищо конкретно  Confused

# 125
  • в 1001-та нощ
Anna23, нямам възможност да зичета всички страници, може да е споменавано, но все пак  Blush

Дебелината на косъма е генетично заложена, но той може и да изтънява - в резултат на хорномални промени или третиране (механично, химично .....)

Повлияване в желаната посока (в рамките на опр, граници) може да се постигне с прием на АК - Л-цистеин, тя е включена в състава на добрите добавки за коса  Peace и е градивен елемент за формирането на кератина  Peace

Приемът й - ще повлияе само новоизрастващата коса  Peace Косата над скалпа е мъртва тъкан, като израстналият нокът и с добавки, лосиони и т.н. се влияе само на растящата коса.

Вече израсналата коса се третира само външно - с козметика  Peace

# 126
А от кои хранителни добавки за коса сте имали най-добър ефект?
Аз съм пила Фитовал, Калмацин, Дермабион, Герикапс. От Фитовала като че ли имаше най-голям ефект, два пъти ми помогна за косопад в комбинация с шампоана, но може и да е спрял от самосебе си, не знам. А Калмацина ми подейства супер на кожата на лицето и на ноктите, за косата като че ли нямаше толкова голям ефект.
Трябва ми нещо без йод, не мога да примемам заради проблем със щитовидната жлеза, а в почти всички комбинирани добавки има...

# 127
Anna23, нямам възможност да зичета всички страници, може да е споменавано, но все пак  Blush

Дебелината на косъма е генетично заложена, но той може и да изтънява - в резултат на хорномални промени или третиране (механично, химично .....)

Повлияване в желаната посока (в рамките на опр, граници) може да се постигне с прием на АК - Л-цистеин, тя е включена в състава на добрите добавки за коса  Peace и е градивен елемент за формирането на кератина  Peace

Приемът й - ще повлияе само новоизрастващата коса  Peace Косата над скалпа е мъртва тъкан, като израстналият нокът и с добавки, лосиони и т.н. се влияе само на растящата коса.

Вече израсналата коса се третира само външно - с козметика  Peace

Да,напълно съм съгласна,просто сътворих тази тема,за да може всеки да сподели индивидуално как ''се бори'' с тънката коса,все пак за жените това си е голям дерт...поне на мен много ми тежи,не е ли стилизирана и механично обработена,стои всеки път ужасно и много често ме базикат ''Бе,среши се''...а то не е до ресане,просто стои хвърчаща и никаква една  ooooh! ooooh!  bouquet  bouquet  bouquet

# 128
Aз от всичко изпробвано съм най - доволна от шампоан + балсам, или в краен случай само балсама на tigi bed head volume, от топката ми се омазняваше много косата, също и един техен серум имам за обем, когато я изправям ползвам него. За обем в корените ползвам преса със ситни вафли + пудрата на dust it osis schwarzkopf.

# 129
Denis, би ли споделила как използваш маслото от черен касис? Слагаш го в маска или си мажеш косата newsm78

# 130
  • София
Denis, би ли споделила как използваш маслото от черен касис? Слагаш го в маска или си мажеш косата newsm78
Маслото от черен касис се приема  през устата.
Самата комбинация: Масло от семена на черен касис + Масло от вечерна иглика + Омега 3  е много добра за косата
Аз залагам първо на добавките за коса, след това на  серумите и маските преди измиване /домашни/, маслата след измиване ...  и накрая на шампоана - освен, ако не е за косопад

# 131
Самата комбинация: Масло от семена на черен касис + Масло от вечерна иглика + Омега 3  е много добра за косата
Аз залагам първо на добавките за коса, след това на  серумите и маските преди измиване /домашни/, маслата след измиване ...  и накрая на шампоана - освен, ако не е за косопад
Г
Благодаря  bouquet

# 132

Denis,би ли посочила от iherb кое е добро?

# 133
  • София
ioioto0 
В момента това е на много изгодна цена
2х1 след хранене, на един прием с др. ЕМК

# 134
ioioto0 
В момента това е на много изгодна цена
2х1 след хранене, на един прием с др. ЕМК

bouquet  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт