Проблемът ''Тънка коса''- решения

• 82 557
  • 263
  •   1
Отговори
# 150
добре, а каква е идеята на това второто слагане на пресата, нали тя си прави хубави дълбоки чупки, защо да се слага по-надолу и да се извива навътре, това не мога да го разбера.
Така не се ли разваля дълбочината на вафлите направени първия път
първата вафла не се пипа,прави се една вафла по-надолу Simple Smile

# 151
моята преса е широка, не е от тесните, които вие сте показали.
Няма да е удачно да направя втора вафла, защото тя ще отиде буквално под ухото ми.
Трябва с една да се оправям

# 152
Няма да е удачно да направя втора вафла, защото тя ще отиде буквално под ухото ми.
Тогава направи лека чупка,да има извивка,повече обем става Simple Smile

# 153
Тогава направи лека чупка,да има извивка,повече обем става Simple Smile
И като се слага лак за коса,никога по цялата коса,само над ухото,за да може да се разресва следващите дни...не се ли разресва,стои по-тънка.

# 154
под лека чупка имаш в предвид да извия пресата към главата така ли

# 155
под лека чупка имаш в предвид да извия пресата към главата така ли
м да,докато кичурът е вътре в пресата я извиваш навътре,докато се обърне леко Simple Smile

# 156
  • Germany
Добре дошла  Hug Hug Hug От месец и повече вече съм само на бадемово масло и масло от жожоба,а косата ми порасна много и изглежда много по-плътна,така че аз открих своите малки тайни. Сега чак ме е жал и връхчетата да клъцна  Laughing

Как слагаш бадемовото масло -само в корените ли? Затопляш ли го предварително? Колко време седиш с него преди да измиеш и завиваш ли главата с нещо (например кърпа)? newsm78
Аз не съм правила домашната маска отдавна и косата ми пак взе да се скапва. Доста ме помързява, та търся по-лесно решение, затова са многото въпроси за бадемовото масло. Laughing

# 157
Добре дошла  Hug Hug Hug От месец и повече вече съм само на бадемово масло и масло от жожоба,а косата ми порасна много и изглежда много по-плътна,така че аз открих своите малки тайни. Сега чак ме е жал и връхчетата да клъцна  Laughing

Как слагаш бадемовото масло -само в корените ли? Затопляш ли го предварително? Колко време седиш с него преди да измиеш и завиваш ли главата с нещо (например кърпа)? newsm78
Аз не съм правила домашната маска отдавна и косата ми пак взе да се скапва. Доста ме помързява, та търся по-лесно решение, затова са многото въпроси за бадемовото масло. Laughing

Ааа, и аз съм така напоследък. Много е лесна процедурата. Втривам в корените първо бадемово масло,после масло от жожоба. След това слагам и от едното,и от другото в ръката малко и краищата разтривам хубаво. Стоя си повечко от час и се мия Simple Smile

# 158

Ааа, и аз съм така напоследък. Много е лесна процедурата. Втривам в корените първо бадемово масло,после масло от жожоба. След това слагам и от едното,и от другото в ръката малко и краищата разтривам хубаво. Стоя си повечко от час и се мия Simple Smile
Нищо не затоплям,само така си седя...Но може би голямо значение оказва и фактът,че никога не я връзвам Simple Smile

# 159
  • Germany
И при мен се скапва много от връзването - изтънява и започва да пада. Сега като казваш, наистина започнах да я връзвам пак. Почвам маслото и спирам връзването. Нямам от жожоба, но предполагам бадемовото ще свърши някаква работа. Peace
 До колкото разбрах не я завиваш с кърпа или нещо друго?

# 160
И при мен се скапва много от връзването - изтънява и започва да пада. Сега като казваш, наистина започнах да я връзвам пак. Почвам маслото и спирам връзването. Нямам от жожоба, но предполагам бадемовото ще свърши някаква работа. Peace
 До колкото разбрах не я завиваш с кърпа или нещо друго?
Ако имаш шапка от тези от боите-добре,ако ли не-не е толкова голяма разликата.Преди слагах само такава шапка,но вече не. Само се мажа хубаво и си седя, Даже като се намажа косата бухва страхотно,оня ден ходих и по магазините и никой дори не разбра,че съм с масла  Grinning ама трябва да се нанасят хубаво,не по цялата коса и в тонове- важно е качеството,не количеството тук.

# 161
И аз съм от "късметлийките" с тънка коса. Хареса ми идеята, която прочетох като коментар, че " няма лоша коса, има лошо подържана коса". Ще ми се наистина да е така и макар нашите грижи да са повече с фината коса, все пак да изглежда максимално добре. Това, което аз правя за моята включва често масажи преди баня с масла - много е добра комбинацията кокосово масло с капки етерично лавандула / проверено, че иначе вреди повече отколкото да помага /. Лавандулата помага за поникването на нова коса. Може да се замести или допълни и с други масла, но това се използва и без да се е разтворило напълно в базовото кокосово. Затова го предпочитам като бързам. Правя си чай от бръшлян за последно изплакване на косата. И той е за сгъстяване. Течността държи до 10 дена в хладилник. Копривата е алтернатива. Ползвам само професионални серии за коса, като дотук фаворит ми е Лореал митик ойл. Имам цялата серия и, наистина, съм доволна. Сега след толкова време използване на шампоана, косата ми леко привикна и скалпа се поизсуши. Днес си купих от златната рибка шампоана на Керастаз - зеления, за който прочетох само хубави отзиви. Дано не ме рачоварова, че цената едва ми се отдели от сърцето  Crazy Има още какво да се желае от косата ми въпреки големите грижи. Не използвам стилизанти, защото я утежняват и изсушават. Само леко гел. Не ползвам и преса, че цъфва за седмица. Няма вид на коса от каталог и все още търся идеалните продукти и аз  Blush

# 162
        Аз също съм от вашата група  Mr. Green и ще ви споделя,че съм пробвала много стилизиращи продукти за коса,но откакто ползвам топката на TIGI не поглеждам към други продукти. Само една капчица слагам върху мокра,подсушена леко с хавлия коса,след това суша и оформям.Придава плътност ,обем и тежест на косата, за да не хвърчи във всички посоки.
А за подхранване  ползвам основно масла-жожоба,кокосово,на Икаров маслото......и така  Simple Smile

# 163
Не помня дали съм споменала,но при мен свърши и 1удесна работа безамонячната боя на Лореал Кастинг,като внимателно подбраният цвят много ми помага- а именно синя слива-косата хем е тъмна,хем не съвсем. Моята естествена коса е светло кестенява,което обуславя да прозира повече и да личи,че е тънка...с тази боя и този цвят това се промени. След наслагвания няколко месеца,започна да се отмива много по-бавно (иначе първият път се отми с две измивания,сега държи повече от месец) и много ми уплътни косъма  newsm68 newsm10

# 164
Момичета,
пробвали ли сте ампулите срещу косопад и тънка коса на Vichy? Малко са ми скъпи и искам да знам дали имат резултат? В аптеките ги намирам за 85 лв

Общи условия

Активация на акаунт