През АПРИЛ ще гушка вече, всяка мама своето човече

• 46 162
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София
babyboopk Честито бебенце! Живо и здраво и много да слушка малката душичка  Heart Eyes
Аз ще раждам в Тина Киркова с избор на екип - д-р Красимир Стерков( ако случайно ти е минало през ушите това име), но засега нямаме индикации за секцио, дано да мога нормално, но никога незнае човек... та би ми било интересно да разкажеш това- онова и за самата болница, отношение на акушерките, кога ти дадоха бебето? Благодаря ти предварително!!!  Peace Бързо възстановяване на теб и повече почивка ти пожелавам!  Hug

# 421
  • в 1001-та нощ
Г-жа Гертруда Смехуркова  Hug мисля те, откакто сподели, че завърташ в порочния кръг на цедене и кърмене  Blush Радвам се, че има светлинка в тунела, но защо цедиш? Даваш ли със шише или просто, за да не преливат гърдите  Rolling Eyes

До преди да взема малкия - и при мен гърдите бяха ужас 0 вкаменяваха се бързо, ставаха болезнени, макар да цедях - много бързо се пълнеха. Честно казано се чудих в каква схема ще влизам, като си вземем Руни у дома, но реших да не цедя и може би в първия ден да имаше напасване и от тогава - никакъв дискомфорт, не съм цедила изобщо  Peace

Момичета, след малко ще добавя новите две бебенца отпред и моля, ако съм изпуснала някого да сигнализира  Blush Там, където липсват данни, поставям звездички  Peaceю

При моите две раждания - всички решения са взимани от лекаря, може би зависи от болницата  Peace

# 422
Mariela, elipopova, gery-gb, babybook, честито, да са ви живи и здрави бебенцата и много щастливи!

Толкова много нови бебенца, чудесно е:)

Gery-gb, жалко, че си преживяла такова отношение в такъв специален момент, но важното е, че всичко с теб и бебето е наред.

# 423

gery-gb, babybook Mariela, elipopova
Честити бебенца
Здрави и щастливи
Прегръдки  Hug

# 424
Честито на новите мамчета! Здрави и усмихнати бебчета!

Настинала съм и искал да попитам, ако не оздравея до момента на раждане, до какви усложнения може да се стигне. Много ми е притеснено, но дано всичко мине както трябва.

# 425
  • София
И аз съм със сутиен на Медела и ми е много удобно.
Като родя планирам да взема още някакви.

# 426
И аз съм настинала от няколко дни и съм притеснена, но нищо конкретно не ми каза лекарката. Да пия чай, мляко с мен, стрепсилс с мед и лимон и така. Да ама 5 ден съм така, а беба няма и намерение да излиза. Вчера бях да ми мерят тоновете в Окръжна болница (София), мисля там да раждам без екип. Единственото, което чух от ,,някоя си,, лекарка (показа си главата на вратата, акушерка ми мери тоновете) беше...какво правиш тук...не са минали 14 дни след термина  Shocked.
Наистина ли толкова трябва да чакам? Утре пак ще ходя на запис, но този път шефката на АГ ще е там и ще ме прегледа и прецени. Дано имам повече яснота, че вечееее  newsm78

# 427
yo@n@,ударна доза лимони,чайчета и горещ душ на мен ми помогнаха много преди седмица като бях настинала.И моя момък май хич не мисли да излиза скоро.Не знаех,че трябва да се чака 14 дни след термин.Бях говорила с моя доктор и беше казал,че се чака седмица,след това пристъпвали към индуцирано раждане.Чета,че някой беше споделил ежедневно следене на тонове след термин.На този въпрос отговора беше-Ама за какво?Той ако закъснява да излезе,значи му е добре  ooooh!
Пожелавам на всички,които са понастинали бързо да се оправят и скорошна среща с нашите слънца  Simple Smile

# 428
  • София
Аз мисля че след термина се чака според практиката на лекаря и твоето състояние, разбира се... Аз ще раждам с избор на екип и според мен повече от седмица надали ще ме чака доки  да си бременея. newsm78 Надявам се бебка да се реши вече да излиза, че освен че ми е много тежко  вече и това очакване  ме изнервя ...днес ли ще е, това сега болка ли е... контракция ли е... а и доколкото разбирам предизвиканото раждане със системки ужасно боли. Не искам да ми се случа и дано бебка помисли за майка си и е така добро дете и тези дни да благоволи да се запознаеме.  Praynig Peace Heart Eyes

# 429
Много бебенца са се появили  Simple Smile. Честито на мамчетата, да са ви здрави, щастливи и спокойни! Hug

И аз нещо се опитвам да се разболявам, сутрин вземам по една с.л. сусамов тахан, чай с лимон и това е.
Относно Тина Киркова /първото раждане беше там/и макар, че си платих секцио, не съм доволна от условия, чистота и отношение на лекарите. В деня на раждането в предродилна зала бяхме няколко момичета и ми стана много жално за едно момиче, което явно не си беше платило и не я поглеждаха. Бебето и беше застанало напречно, с кървене, цяла нощ на системи и чакаше благословията на някой лекар да се сети да и направи секцио, защото повече от ясно беше, че няма как да роди нормално.
Моята лекарка, която бях избрала, най-нагло дойде само при мен и другите не ги погледна, позволи си да каже на едно момиче, че ако беше я избрала, до сега щеше да е родила...нахалство, нямам думи...Държаха се така, все едно сме им длъжни с нещо..Както и да е, това е моя опит в Тина Киркова.
Все пак си зависи и от лекаря и неговото отношение като цяло към професията, която е избрал.

За това сега съм избрала Токуда, поне като си плащаш да заеш за какво.
Успеш на всички неродили мамчета, леко раждане и само позитивни емоции  Hug
.....на нас малко ни остана, вече нямам търпение да видим нашето момиче  Simple Smile

# 430
Честити бебчета на всички мами да са ви живи и здрави.

Мамчета много съм объркана бебчето не се обръща а имам една седмица до термин.Утре ме искат под наблюдение,но на мен ми се иска да не ме мъчат,да седя само там.Незнам дали не е късно за екип,да попитам ли докито утре?!То така или иначе си е от самото начало с дупето надолу.Секциото не ми мърда.В главата ми е пълна каша.Хемероидите ме започнаха от 3 дена не мога да седна,да се движа мажа се с гел който ми е препоръчан от докито.Мия се с студена вода.Направо незнам,а освен това ще ми е много мъчно за малката ми дъщеричка която е на 1 година и 3 месеца Simple Smile Thinking Thinking Thinking Thinking

# 431
И ние се изчакваме вече доста време... 5 дни станаха. Тоновете са чудесни, на бебока му е добре. Имаме малък напредък с контракциите, но нищо особено. Относно изчакването, лекарят преценява според състоянието на плода, плацентатат, водите... но, от няколко места чух за максимум седмица. Моят АГ ме предупреди същото- максимум седчица след термин. Моля се оставащите три дни, бебчо сам да разреши въпроса и да си спестим химикали, болки, секцио... Стискам палци на всички. А, добрата страна на преносването е, че сме били осигурили на бебчовците много комфорт  Hug Heart Eyes малко позитивизъм в изнервящото чакане.  Wink

# 432
има ли тема за родените от априлските мами деца?

# 433
Честити бебенца момичета, да са ви здрави и много щастливи.Бързо възстановяване на мамите !!!
geri-gb    Хубаво е, че всичко е минало добре, като изключим отношението на доктора, който задължително трябва да бъде споменат, за да знаят другите момичета . А всеки се надява поне като си платиш да ти обърнат внимание,то почти ясно, че не платиш ли - няма добро отношение.Явно си е до лекар,не всички са го обърнали на бизнес и печалбарство.
Ние също сме си още 2в1 ,но и така трябва да е ,има още време за да расте момчето и да се роди живо и здраво.Е ,тежи ми вече доста,ноооо ще чакам Simple Smile

# 434
Честити бебчета на всички мами да са ви живи и здрави.

Мамчета много съм объркана бебчето не се обръща а имам една седмица до термин.Утре ме искат под наблюдение,но на мен ми се иска да не ме мъчат,да седя само там.Незнам дали не е късно за екип,да попитам ли докито утре?!То така или иначе си е от самото начало с дупето надолу.Секциото не ми мърда.В главата ми е пълна каша.Хемероидите ме започнаха от 3 дена не мога да седна,да се движа мажа се с гел който ми е препоръчан от докито.Мия се с студена вода.Направо незнам,а освен това ще ми е много мъчно за малката ми дъщеричка която е на 1 година и 3 месеца Simple Smile Thinking Thinking Thinking Thinking

И моето бебе не се е обърнало и вече е ясно, че ще съм със секцио за 10, а термина ми е на 15

Общи условия

Активация на акаунт