"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 29 192
  • 742
  •   1
Отговори
# 285

Като имам предвид мисленето на турските сценаристи да изкарват жените патици и аз мисля, че баяджа народ в темата ще се наложи да се извинява на Яман за предварителния превантивен hahaha hahaha hahaha тупаник. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И да не се скатавате, ейййй...  Whistling Whistling От всички - извинение  Naughty

# 286
  • близо до брега на морето
Наде Hugаз пък епси заемам страната на кардото  Mr. Green.Много ми хареса клипчето с песента на Тойгар-тя ми е в любими.Дани Hug, Бойче Hug, Ники Hug и за всички други къзларки отново  Hug Hug Hug

# 287
Ники Hug Бойче HugРени HugНаде HugГаби HugДани HugPepittto Hug

Ивче, мило, ти що така стреляш по Мира.. Ама не може само Яман да сочи с пръст и да вика Ръката, която съм хванал аз, ако някой друг я хване, аз тази ръка бих я счупил.Или пък да удря така хубаво с главичка..А, неееее Naughty Naughty Naughty Naughty Сега е ред на Мира да ревнува..Но ако пак издивее от ревност и  нарани с една или друга реплика като: Тук не е Тозлудере, която реплика все още не съм й простила..Боже, толкова плаках с Яман тогава! Виж, нещата ще вземат друг обрат.Веднага ще се въоръжа с най-тежкото снаряжение и почвам да стрелям по нея..Но не вярвам вече да се повтори това..

Няма да каже нищо подобно повече Мира  Naughty Naughty Иначе сме я убили  hahaha hahaha hahaha

Ани,  Hug Hug Hug

Аз пък съм на страната на Мира права/крива все съм на нейната страна ама в този филм Серенай (Мира) и тя е чиста като сълза както споменахте за Яман ...

И двамата са толкова чисти, че направо са родени един за друг просто  Blush   Heart Eyes Blush

Наденце  Hug Hug Hug Hug

# 288
Скрит текст:
Къде набарахте вагона? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

P.S. ВидОх го!
Ивче, кого сложи на поста стражар.. newsm78 newsm78 newsm78

Милаааааа... Hug Hug Hug

Ча си има двама стражари  Naughty - Вени и Рени  Joy Joy Joy Joy
А Бризчето е апаша  Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
 bouquet  bouquet  bouquet

Рени с Вени са охрана
за глупавата Ивина забрана.
В устата щели те Яман да зяпат
или пък пред вратата му да чакат.

Ще го пазят те от Бриз
да не поднесе сюрприз
някоя тава с татлъ
от пазара Капълъ.

Бриз била апаш,
а не Яманков страж,
ала тя ще го нахрани
напук на всичките забрани!
 Joy Joy Joy Joy Joy

Честито Благовещение, момичета.
 Нека се множат благите вести за вас, за домовете ви, за вашите близки и приятели, за всички, които обичате!

Бризче Hug Hug Hug

Супер стихче пак  bouquet  bouquet  bouquet

Няма страшно..Ти ще му даваш сладко да яде, а ще му стъкмя едни гьозлеми и мантъта..Видяхме, че обича мантъто, така сладко си ядеше от онова на лудата леля на Селим..Те така нашето момче ще си го охраним ний..Ама той на толкова фронта се раздава горкото..Нуждае се от много калории..

Мила, от теб не съм очаквала удари под кръста Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И мантъ, и гьозлеми  Crazy Crazy  ooooh! ooooh!

Ама, миличка, ти си много строга с диетите.. Laughing Laughing LaughingМалко още да го поохраним и ще го оставим намира..
Аз Чаатай като килограми, като оформено тяло, като прическа си го харесвам от времето на  ПЕ, сега не ми се търсят снимки..Ама тогава всичко си му беше таман..И сега много го харесвам, много си е якъшъклъ, но слаби и изпити бузки не му вървят много, и кат си е слабичък се изгърбва..

А, забравих да кажа, че още и къпани баници ще му правя и едни милинки с домашно сирене..Ха, така!

# 289
Яманчи и да я хареса Ада поне малко, тя май си хареса Крачо  newsm78 един път и той да спечели  hahaha hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Party Party

А тук може и да не я спасява, кара й се нещо  Mr. Green Mr. Green щото е жИлезен  Naughty

newsm78 newsm78 както и се кара и така я гледа  ooooh! ooooh!

Е със затворени очи ли да се кара?  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Да я гледа по-строго  hahaha hahaha hahaha

Имам нужда от някой романтичен епизод като 9 еп или 22 еп например  Praynig Praynig Praynig
Първо да се оттървен от Ада... и тогава ама то пък лошото е , че като се оттървен от Ада, Лейлято или Тан ще дойде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама все пак да се оттървен от единия с нетърпения го очаквам  bowuu bowuu bowuu

Ани, Дани, Ивче, Ники, Мими, Лили, Бризче и всички други няма да изреждам повече за да не пропусна някого  Hug Hug Hug

# 290
  • Яко в Матрицата...
Здравейте момичета, не знам дали сте обсъждали преводите на епизодите, но тук https://www.facebook.com/notes/we-love-%C3%A7a%C4%9Fatay-ulusoy/ … s/641962302523707 има 26 и 27 епизод с английски субтитри. Няма ли начин да ги разпределим тези преводи и да ги преведем и Ивето / мисля, че тя редеше субтитрите, ако греша да ме извини/ да ги нареди.  newsm78

Ами тя Ивето ги беше сложила тези линкове  Peace не знам, аз не мога да превеждам от английски .. ако искате някой да пише на Тинчето. Ако искате аз ще и пиша.  Hug

Аз мога да превеждам, но с целите серии малко ще се поозоря от към време. Ако нещо се реши аз съм за

Аз също съм за, стига да има след това как да се качат преводите.

# 291
Здравейте момичета, не знам дали сте обсъждали преводите на епизодите, но тук https://www.facebook.com/notes/we-love-%C3%A7a%C4%9Fatay-ulusoy/ … s/641962302523707 има 26 и 27 епизод с английски субтитри. Няма ли начин да ги разпределим тези преводи и да ги преведем и Ивето / мисля, че тя редеше субтитрите, ако греша да ме извини/ да ги нареди.  newsm78

Ами тя Ивето ги беше сложила тези линкове  Peace не знам, аз не мога да превеждам от английски .. ако искате някой да пише на Тинчето. Ако искате аз ще и пиша.  Hug

Аз мога да превеждам, но с целите серии малко ще се поозоря от към време. Ако нещо се реши аз съм за

Аз също съм за, стига да има след това как да се качат преводите.

Писах на Тинчето по този въпрос  Peace Но не знам как ще става превода при това положение.  newsm78 не е като във вики да е сегментирана серията  newsm78 не знам .. нека да изчакаме  Hug Hug Hug

# 292
Яманчи и да я хареса Ада поне малко, тя май си хареса Крачо  newsm78 един път и той да спечели  hahaha hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Party Party

А тук може и да не я спасява, кара й се нещо  Mr. Green Mr. Green щото е жИлезен  Naughty

newsm78 newsm78 както и се кара и така я гледа  ooooh! ooooh!

Е със затворени очи ли да се кара?  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Да я гледа по-строго  hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 293
  • Варна

Бризче Hug Hug Hug

Няма страшно..Ти ще му даваш сладко да яде, а ще му стъкмя едни гьозлеми и мантъта..Видяхме, че обича мантъто, така сладко си ядеше от онова на лудата леля на Селим..Те така нашето момче ще си го охраним ний..Ама той на толкова фронта се раздава горкото..Нуждае се от много калории..

Мила, от теб не съм очаквала удари под кръста Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue

Вчера Ивето постанови:
"Тук Яман ще се следи!
Да не стане гардероб
20 лакътя широк!"

И започнаха забрани
все за ястия отбрани-
чая и кафето- шекерсиз
къФ бил тоя му каприз?!

Даже и охрана
пред вратата му застана.
Аман, бе, всичко е ясак
но Яманко има си ятак.

Бризчето охраната му ще приспи,
тайно, тайно ще го посети
с баклава ще го нахрани,
от диети ще го брани.

И на Лили гьозлемето
ще похапне, знам, момчето
че калории му трябват
Лили, Бриз  и Мими да се радват!

# 294
  • близо до брега на морето
Лили, уж вечерях а устата ми се напълни със слюнка, като чуя за баници.Сложи и за абла парче Hug.Ивче, запомни мило-и после писмени извинения от всички.Ша му ги пратя да знаити  Mr. Green

# 295

Ама, миличка, ти си много строга с диетите.. Laughing Laughing LaughingМалко още да го поохраним и ще го оставим намира..
Аз Чаатай като килограми, като оформено тяло, като прическа си го харесвам от времето на  ПЕ, сега не ми се търсят снимки..Ама тогава всичко си му беше таман..И сега много го харесвам, много си е якъшъклъ, но слаби и изпити бузки не му вървят много, и кат си е слабичък се изгърбва..

А, забравих да кажа, че още и къпани баници ще му правя и едни милинки с домашно сирене..Ха, така!

Лилиии ти ме уби  hahaha hahaha hahaha hahaha по-лоша си от Бризчето  Joy Joy Joy

Всякак е хубав Чачко, но на мен сега в този си вид и с това си поведенение след случката с наркотиците най-много ми харесва!  Peace Изглежда си добре, не е натъпкан с гадости  Naughty Naughty и не се появява постоянно навсякъде  Naughty Naughty да го питат разни неща  hahaha hahaha hahaha и не се обяснява  Peace Новият Чачко ме кефи повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 296
Скрит текст:
Къде набарахте вагона? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

P.S. ВидОх го!
Ивче, кого сложи на поста стражар.. newsm78 newsm78 newsm78

Милаааааа... Hug Hug Hug

Ча си има двама стражари  Naughty - Вени и Рени  Joy Joy Joy Joy
А Бризчето е апаша  Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
 bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Рени с Вени са охрана
за глупавата Ивина забрана.
В устата щели те Яман да зяпат
или пък пред вратата му да чакат.

Ще го пазят те от Бриз
да не поднесе сюрприз
някоя тава с татлъ
от пазара Капълъ.

Бриз била апаш,
а не Яманков страж,
ала тя ще го нахрани
напук на всичките забрани!
 Joy Joy Joy Joy Joy

Честито Благовещение, момичета.
 Нека се множат благите вести за вас, за домовете ви, за вашите близки и приятели, за всички, които обичате!

Бризче Hug Hug Hug

Пиши ги ти, пиши, ей сега ще дойда  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy и до Яманко няма да стигнат  hahaha hahaha

Аз съм го писала вече 100-ина пъти, но пак може Joy Joy Joy  - Ча никога не е бил по-по-красив от сега  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 297
# 298
Лили, уж вечерях а устата ми се напълни със слюнка, като чуя за баници.Сложи и за абла парче Hug.Ивче, запомни мило-и после писмени извинения от всички.Ша му ги пратя да знаити  Mr. Green

Naughty Naughty Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Бризче Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue

Вчера Ивето постанови:
"Тук Яман ще се следи!
Да не стане гардероб
20 лакътя широк!"

И започнаха забрани
все за ястия отбрани-
чая и кафето- шекерсиз
къФ бил тоя му каприз?!

Даже и охрана
пред вратата му застана.
Аман, бе, всичко е ясак
но Яманко има си ятак.

Бризчето охраната му ще приспи,
тайно, тайно ще го посети
с баклава ще го нахрани,
от диети ще го брани.

И на Лили гьозлемето
ще похапне, знам, момчето
че калории му трябват
Лили, Бриз  и Мими да се радват!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дани, честит празник и на теб, мило!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде,
  Hug Hug Hug

# 299
  • между морето и небето
 Hug Hug Hugза всички, които празнуват!

Лили   bouquet

Имам нужда от някой романтичен епизод като 9 еп или 22 еп например  Praynig Praynig Praynig
Първо да се оттървен от Ада... и тогава ама то пък лошото е , че като се оттървен от Ада, Лейлято или Тан ще дойде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ooooh! няма да е 28 епизод. Ако бързо се разберат, кой кого ревнува и от кого, може след 1-2 да се надяваме на повече близост, истински целувки, нежност и подкосяваци в коленете думи. Повече    надали  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт