"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 29 189
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна

Бризче Hug Hug Hug

Няма страшно..Ти ще му даваш сладко да яде, а ще му стъкмя едни гьозлеми и мантъта..Видяхме, че обича мантъто, така сладко си ядеше от онова на лудата леля на Селим..Те така нашето момче ще си го охраним ний..Ама той на толкова фронта се раздава горкото..Нуждае се от много калории..
Ан тъй, Лили! Чооок шюкюр! От теб    chef  соленкото от мене     chef  сладкото и нали ме обявиха за апаш     tiptoe  ще си заслужа прозвището и ще се намъкна при него да го понахраня!  tongue
Joy Joy Joy Joy Joy

Като имам предвид мисленето на турските сценаристи да изкарват жените патици и аз мисля, че баяджа народ в темата ще се наложи да се извинява на Яман за предварителния превантивен hahaha hahaha hahaha тупаник. Joy Joy Joy

# 271
Честит Праник!  Hug

Според Библията на този ден Архангел Гавраил донася на Дева Мария благата вест, че тя ще роди Спасителя на човечеството, сина Божий Иисус Христос.
Ани,мерси за темичката!   bouquet
Лилиии Hug Hug Hug,толкова много се радвам да те видя,благодаря за превода  Heart Eyes
Наденце,клипа ти е страхотен отново,продължаваш да радваш очите ми  Heart Eyes
Бризче  Hug
Бойче,много бойна го раздаваш  Mr. Green,уТрЕпА народа  hahaha
Иве  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вени,Вики,Мими,Ники  Heart Eyes Hug Heart Eyes
На всички  Hug Hug Hug,аз незнам как да гласувам в анкетата  Rolling Eyes,нещо немога да го харесам Кенан  newsm78,не ми вдъхва добри помисли и ще видя какво ще реша  Thinking.Фрагмана е много динамичен,но не виня Мира  Naughty,щото когато брачеда беше тука,Яманчи как викаше ВАР,ааа забрави май  Crossing Arms
п.с.май се по олях  Crazy  Mr. Green

# 272
Здравейте момичета, не знам дали сте обсъждали преводите на епизодите, но тук https://www.facebook.com/notes/we-love-%C3%A7a%C4%9Fatay-ulusoy/ … s/641962302523707 има 26 и 27 епизод с английски субтитри. Няма ли начин да ги разпределим тези преводи и да ги преведем и Ивето / мисля, че тя редеше субтитрите, ако греша да ме извини/ да ги нареди.  newsm78

Ами тя Ивето ги беше сложила тези линкове  Peace не знам, аз не мога да превеждам от английски .. ако искате някой да пише на Тинчето. Ако искате аз ще и пиша.  Hug

# 273
Скрит текст:
Къде набарахте вагона? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

P.S. ВидОх го!
Ивче, кого сложи на поста стражар.. newsm78 newsm78 newsm78

Милаааааа... Hug Hug Hug

Ча си има двама стражари  Naughty - Вени и Рени  Joy Joy Joy Joy
А Бризчето е апаша  Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
 bouquet  bouquet  bouquet

Рени с Вени са охрана
за глупавата Ивина забрана.
В устата щели те Яман да зяпат
или пък пред вратата му да чакат.

Ще го пазят те от Бриз
да не поднесе сюрприз
някоя тава с татлъ
от пазара Капълъ.

Бриз била апаш,
а не Яманков страж,
ала тя ще го нахрани
напук на всичките забрани!
 Joy Joy Joy Joy Joy

Честито Благовещение, момичета.
 Нека се множат благите вести за вас, за домовете ви, за вашите близки и приятели, за всички, които обичате!

Бризче Hug Hug Hug

Супер стихче пак  bouquet  bouquet  bouquet

Няма страшно..Ти ще му даваш сладко да яде, а ще му стъкмя едни гьозлеми и мантъта..Видяхме, че обича мантъто, така сладко си ядеше от онова на лудата леля на Селим..Те така нашето момче ще си го охраним ний..Ама той на толкова фронта се раздава горкото..Нуждае се от много калории..

Мила, от теб не съм очаквала удари под кръста Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И мантъ, и гьозлеми  Crazy Crazy  ooooh! ooooh!

# 274
Ники Hug Бойче HugРени HugНаде HugГаби HugДани HugPepittto Hug

Ивче, мило, ти що така стреляш по Мира.. Ама не може само Яман да сочи с пръст и да вика Ръката, която съм хванал аз, ако някой друг я хване, аз тази ръка бих я счупил.Или пък да удря така хубаво с главичка..А, неееее Naughty Naughty Naughty Naughty Сега е ред на Мира да ревнува..Но ако пак издивее от ревност и  нарани с една или друга реплика като: Тук не е Тозлудере, която реплика все още не съм й простила..Боже, толкова плаках с Яман тогава! Виж, нещата ще вземат друг обрат.Веднага ще се въоръжа с най-тежкото снаряжение и почвам да стрелям по нея..Но не вярвам вече да се повтори това..

Няма да каже нищо подобно повече Мира  Naughty Naughty Иначе сме я убили  hahaha hahaha hahaha

# 275
Честит Праник!  Hug

Според Библията на този ден Архангел Гавраил донася на Дева Мария благата вест, че тя ще роди Спасителя на човечеството, сина Божий Иисус Христос.
Ани,мерси за темичката!   bouquet
Лилиии Hug Hug Hug,толкова много се радвам да те видя,благодаря за превода  Heart Eyes
Наденце,клипа ти е страхотен отново,продължаваш да радваш очите ми  Heart Eyes
Бризче  Hug
Бойче,много бойна го раздаваш  Mr. Green,уТрЕпА народа  hahaha
Иве  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вени,Вики,Мими,Ники  Heart Eyes Hug Heart Eyes
На всички  Hug Hug Hug,аз незнам как да гласувам в анкетата  Rolling Eyes,нещо немога да го харесам Кенан  newsm78,не ми вдъхва добри помисли и ще видя какво ще реша  Thinking.Фрагмана е много динамичен,но не виня Мира  Naughty,щото когато брачеда беше тука,Яманчи как викаше ВАР,ааа забрави май  Crossing Arms
п.с.май се по олях  Crazy  Mr. Green

Дани,  Hug Hug Hug   newsm51 newsm51 newsm51

И на тебе миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 276
Нали Ивче, както има един лаф-Късно е, мандалото лопна -аз не го намирам за виновен. Само Мира дано има цетка на устата и не го засегне отново, че тогава падна коня у ряката.И да не риве после пак като съдрана-разбра че не прощава лесно и не се знае колко заман ще му трябва този път. Кахраманчето ми то-севиорумвам  го чок бе-аз ша забегвам.Имам богата филмова седмица-и не ядосвайте кардото-ша ви гърмя яяяя Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10  Naughty   Joy Joy Joy

# 277
Яманчи и да я хареса Ада поне малко, тя май си хареса Крачо  newsm78 един път и той да спечели  hahaha hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Party Party

А тук може и да не я спасява, кара й се нещо  Mr. Green Mr. Green щото е жИлезен  Naughty

newsm78 newsm78 както и се кара и така я гледа  ooooh! ooooh!

Е със затворени очи ли да се кара?  ooooh! Mr. Green Mr. Green

# 278
  • Плевен
Здравейте момичета, не знам дали сте обсъждали преводите на епизодите, но тук https://www.facebook.com/notes/we-love-%C3%A7a%C4%9Fatay-ulusoy/ … s/641962302523707 има 26 и 27 епизод с английски субтитри. Няма ли начин да ги разпределим тези преводи и да ги преведем и Ивето / мисля, че тя редеше субтитрите, ако греша да ме извини/ да ги нареди.  newsm78

Ами тя Ивето ги беше сложила тези линкове  Peace не знам, аз не мога да превеждам от английски .. ако искате някой да пише на Тинчето. Ако искате аз ще и пиша.  Hug

Аз мога да превеждам, но с целите серии малко ще се поозоря от към време. Ако нещо се реши аз съм за

# 279
  • между морето и небето

Погледът на Мира ми е познат  Stop Stop Stop не знам дали ще е пак Тозлудере,ама ще каже нещо на Яман,което си го заслужава този път  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Хайде стига се е правил на Робин Худ  Naughty Naughty Naughty

няма да го обиди този път  Naughty Naughty научи си урока.  Joy Joy само не може да се превбори с ревността си Мира, ама той и Яманчи е ревнив  ooooh!  сигурно ще ревнува Мира, ще се скарат .. после ще се появи Тан  Mr. Green и ще има пак битти пренсес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тан е психическа и физическа заплаха  Naughty. Предпочитам да се появи някой симпатичен и чаровен конкурент, да му закипи на Яманчи и да се осъзнае малко, че не може да се бори и защита всичко що мърда, а да разбере, че Мира не е даденост. Крачола беше лесна битка, защото  Мира избра Яман.  

кога успяхте докато жключа осветлението да напишете 12 нови отговора.

# 280

Ивче, мило, ти що така стреляш по Мира.. Ама не може само Яман да сочи с пръст и да вика Ръката, която съм хванал аз, ако някой друг я хване, аз тази ръка бих я счупил.Или пък да удря така хубаво с главичка..А, неееее Naughty Naughty Naughty Naughty Сега е ред на Мира да ревнува..Но ако пак издивее от ревност и  нарани с една или друга реплика като: Тук не е Тозлудере, която реплика все още не съм й простила..Боже, толкова плаках с Яман тогава! Виж, нещата ще вземат друг обрат.Веднага ще се въоръжа с най-тежкото снаряжение и почвам да стрелям по нея..Но не вярвам вече да се повтори това..

Няма да каже нищо подобно повече Мира  Naughty Naughty Иначе сме я убили  hahaha hahaha hahaha

Ани,  Hug Hug Hug

Аз пък съм на страната на Мира права/крива все съм на нейната страна ама в този филм Серенай (Мира) и тя е чиста като сълза както споменахте за Яман ...

И двамата са толкова чисти, че направо са родени един за друг просто  Blush   Heart Eyes Blush

# 281
Дани и на теб Честит празник  Hug Hug Hug Hug

Наде  Hug Hug

# 282

Ивче, мило, ти що така стреляш по Мира.. Ама не може само Яман да сочи с пръст и да вика Ръката, която съм хванал аз, ако някой друг я хване, аз тази ръка бих я счупил.Или пък да удря така хубаво с главичка..А, неееее Naughty Naughty Naughty Naughty Сега е ред на Мира да ревнува..Но ако пак издивее от ревност и  нарани с една или друга реплика като: Тук не е Тозлудере, която реплика все още не съм й простила..Боже, толкова плаках с Яман тогава! Виж, нещата ще вземат друг обрат.Веднага ще се въоръжа с най-тежкото снаряжение и почвам да стрелям по нея..Но не вярвам вече да се повтори това..

Мило, ще я стрелям,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire   щото той нищо не е направил.  ooooh! ooooh!

Айде станаха на кълбо  Mr. Green Mr. Green Mr. Greenскоро не беше го бъхтил  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  ама да си хаби силите заради Ада  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Това няма да е заради Ада  Naughty

Аййй, кви са готини  Crazy Crazy Party

# 283
Яманчи и да я хареса Ада поне малко, тя май си хареса Крачо  newsm78 един път и той да спечели  hahaha hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Party Party

А тук може и да не я спасява, кара й се нещо  Mr. Green Mr. Green щото е жИлезен  Naughty

newsm78 newsm78 както и се кара и така я гледа  ooooh! ooooh!

Е със затворени очи ли да се кара?  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Да я гледа по-строго  hahaha hahaha hahaha

# 284
  • Яко в Матрицата...

Лили  Hug благодаря за превода  bouquet  bouquet  bouquet Аз също не съм й простила на Мира за Тузлудере. За мен това е една от най-силните сцени в сериала, изиграна перфектно от Чачи!

Общи условия

Активация на акаунт