"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 29 169
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Лилииииии

Ивче,  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и превода на репликите..

Мира:Дано да е на хаир! Целувката беше малко, но гледам, че въздействието й е било голямо.
Яман:Не говори глупости!
Ада: Ада Савашер..
Мерт: И голямата среща се осъществява.
Суде:Както в живота ви досега не съществуваше човек на име Ада и отсега нататък, докато вие не го пожелаете, пак няма да има такъв човек в живота ви.
Мира: Ясно е, че вие сте свикнали да ви обръщат внимание, но тук няма човек, в чията сфера на интереси да попаднете..
Ада: Но вие тук сте се събрали доста странно общество..Някои от вас са топлосърдечни повече от необходимото, а други са дистанцирани повече отколкото трябва..
 Мира: Друга освен мен е забранена за теб..Устните, докоснали се до тези устни, аз бих ги изтрила от лицето ти!
Рейхан: Не искам да се  виждаш повече с хората, с които се срещна тази вечер..
Ада: Ти какво вземане- даване имаш с тези хора?
Репортерката: Г- н Ашк, вие незаконно дете ли имате?
Репортерката: Г-жо Рейхан?
Ада: Какво говорят тия?
Ада: Знаеше, нали? Всичко знаеше!
Яман: Ада!
Мира: Ада ли? Тя там ли е?
Яман: Да! Да ти се обадя ли малко по-късно?

Май тази вечер на път е било и другото вагонче.. newsm78 newsm78 newsm78Така пише във фейса
Браво на Мира ! smile3501 smile3501 smile3501
И тя има вече култува реплика, както на Яманко за  ръката, която държи!
Хич даже не и се сърдя, че и нагледно му показва как ще изтрие тези устни от лицето му! newsm10

# 211
# 212
Горкият, как я гледа в началото, а после му се стъжни.

# 213
Почнаха да молят Стар тв да пуснат озета  Joy Joy а, дано, че да добием повече яснота, че този Хакан чо като го знам как ги сглобява ремаркетата ooooh! ooooh! ooooh!

# 214
Същото изражение като в 15-и епизод  Shocked   ooooh! ooooh!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
След малко вадя пушката  Naughty Naughty

А тези устни са за целуване, не за грубо мачкане с пръсти  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Момичета  Hug Hug Hug
Тези устни още носят чуждият допир и мирис-на Ада  Naughty Naughty Naughty

# 215
Лили,   Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

"Целувката беше малко, но гледам, че въздействието й е било голямо."  Shocked Shocked

Ееееееее, прекалява!   ooooh! ooooh!
Ще я стрелям,  Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

а ако с нещо ме изненада в петък, ще й се извиня  Mr. Green Mr. Green

Изчакай до петък бе милоо  Hug Hug Hug Hug мисля, че този път Яман ще е за стреляне  ooooh! ама като не мога да го стрелям беееееееее  Mr. Green Mr. Green

Яман никога няма да е за стреляне  Mr. Green Mr. Green Crazy
Но Мира до петък ми е на мушката  Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire струва ми се, че и след това ще е  Whistling Whistling

# 216

"Целувката беше малко, но гледам, че въздействието й е било голямо."  Shocked Shocked

Изчакай до петък бе милоо  Hug Hug Hug Hug мисля, че този път Яман ще е за стреляне  ooooh! ама като не мога да го стрелям беееееееее  Mr. Green Mr. Green
Ох и аз така, хем мисля, че той ще е за бой, хем не мога да го стрелям. Ама аз и Мира не мога, тъй че ще го отнесе Ада  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И все пак предпочитам Мира да ревнува без повод и после да се извинява на Яманко, отколкото да се окаже права.  Sad Sad Sad Sad Sad

# 217
Офф бе нищо хубаво не ни чака  ooooh! дано поне този път Мира пак не изпусне някоя реплика за Тозлудере  ooooh! ooooh! ooooh! Тогава вече ..  ooooh! ooooh! ooooh!

Изчакай до петък бе милоо  Hug Hug Hug Hug мисля, че този път Яман ще е за стреляне  ooooh! ама като не мога да го стрелям беееееееее  Mr. Green Mr. Green
Ох и аз така, хем мисля, че той ще е за бой, хем не мога да го стрелям. Ама аз и Мира не мога, тъй че ще го отнесе Ада  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И все пак предпочитам Мира да ревнува без повод и после да се извинява на Яманко, отколкото да се окаже права.  Sad Sad Sad Sad Sad

давай по Ада и по Крачо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 218
  • близо до брега на морето
 Hug Hug HugСтига сте яли кардото яяяяя Mr. GreenСелим точно за това му помогна-защото виждаше себе си.И той не е престанал да помага и защитава онеправданите и да се бори със несправедливостта все още-но Ендер си го обича и го е приела такъв.Затова и Мира да свиква-Яманчи няма да се промени-така че ще има доста неразбирателства около тях.Нито ще забрави брат си и майка си,нито ще престане да помага на нуждаещите се.Нека си го обича само да не му пили на главата-ми целувката не беше по негова вина.Мира да си го целува и да не мрънка,че ме изнерви Mr. Green Joy Hug Hug Hug

# 219
Същото изражение като в 15-и епизод  Shocked   ooooh! ooooh!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
След малко вадя пушката  Naughty Naughty

А тези устни са за целуване, не за грубо мачкане с пръсти  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Момичета  Hug Hug Hug
Тези устни още носят чуждият допир и мирис-на Ада  Naughty Naughty Naughty

Но не заради Яман  Naughty Naughty

# 220
Много е хубав тука, ама да стои далеч от тая Ада  smile3515

# 221
Hug Hug HugСтига сте яли кардото яяяяя Mr. GreenСелим точно за това му помогна-защото виждаше себе си.И той не е престанал да помага и защитава онеправданите и да се бори със несправедливостта все още-но Ендер си го обича и го е приела такъв.Затова и Мира да свиква-Яманчи няма да се промени-така че ще има доста неразбирателства около тях.Нито ще забрави брат си и майка си,нито ще престане да помага на нуждаещите се.Нека си го обича само да не му пили на главата-ми целувката не беше по негова вина.Мира да си го целува и да не мрънка,че ме изнерви Mr. Green Joy Hug Hug Hug

Е, да но Яманчи гледа доста интересно Ада  ooooh! ooooh! ooooh! Иначе си права за Селим, но той не е толкова красив и не му се лепят като на кардото ти  Joy Joy Joy Joy

# 222

Naughty Naughty А, кажи им, Мимче.  Hug Hug Hug

# 223

Ади пак  Crazy Crazy Crazy smile3544 smile3544

Крачо кво ли го вбеси  Mr. Green Mr. Green

# 224

Е, да но Яманчи гледа доста интересно Ада  ooooh! ooooh! ooooh! Иначе си права за Селим, но той не е толкова красив и не му се лепят като на кардото ти  Joy Joy Joy Joy
И Мира говори за въздействието от целувката.  smile3515 smile3515
Оф не искам предварително да се навивам, ама и тоя Хакан едно ремарке е натоварил  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт