"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 29 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
# 301

Ама, миличка, ти си много строга с диетите.. Laughing Laughing LaughingМалко още да го поохраним и ще го оставим намира..
Аз Чаатай като килограми, като оформено тяло, като прическа си го харесвам от времето на  ПЕ, сега не ми се търсят снимки..Ама тогава всичко си му беше таман..И сега много го харесвам, много си е якъшъклъ, но слаби и изпити бузки не му вървят много, и кат си е слабичък се изгърбва..

А, забравих да кажа, че още и къпани баници ще му правя и едни милинки с домашно сирене..Ха, така!

Лилиии ти ме уби  hahaha hahaha hahaha hahaha по-лоша си от Бризчето  Joy Joy Joy

Всякак е хубав Чачко, но на мен сега в този си вид и с това си поведенение след случката с наркотиците най-много ми харесва!  Peace Изглежда си добре, не е натъпкан с гадости  Naughty Naughty и не се появява постоянно навсякъде  Naughty Naughty да го питат разни неща  hahaha hahaha hahaha и не се обяснява  Peace Новият Чачко ме кефи повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани  newsm10 newsm10 newsm10
И аз го харесвам сега  Peace Peace Peace  сега е естествен и точно прилича на млад мъж,а не както преди-охранен и тестотеронест инструктор по бодибилдинг  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега си е тамам и на външен вид,и на излъчване,и на сексапил  smile3503 smile3503 smile3503
А пък и сега си има принсес  Hug Hug Hug

# 302
Hug Hug Hugза всички, които празнуват!

Лили   bouquet

Имам нужда от някой романтичен епизод като 9 еп или 22 еп например  Praynig Praynig Praynig
Първо да се оттървен от Ада... и тогава ама то пък лошото е , че като се оттървен от Ада, Лейлято или Тан ще дойде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ooooh! няма да е 28 епизод. Ако бързо се разберат, кой кого ревнува и от кого, може след 1-2 да се надяваме на повече близост, истински целувки, нежност и подкосяваци в коленете думи. Повече    надали  Naughty

Дано, Габи   Hug Hug Hug

# 303
  • между морето и небето

Лилиии ти ме уби  hahaha hahaha hahaha hahaha по-лоша си от Бризчето  Joy Joy Joy

Всякак е хубав Чачко, но на мен сега в този си вид и с това си поведенение след случката с наркотиците най-много ми харесва!  Peace Изглежда си добре, не е натъпкан с гадости  Naughty Naughty и не се появява постоянно навсякъде  Naughty Naughty да го питат разни неща  hahaha hahaha hahaha и не се обяснява  Peace Новият Чачко ме кефи повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 newsm10 newsm10

# 304
  • между морето и небето
:
Сега си е тамам и на външен вид,и на излъчване,и на сексапил  smile3503 smile3503 smile3503

Точно на сексапил  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 305
Здравейте момичета, не знам дали сте обсъждали преводите на епизодите, но тук https://www.facebook.com/notes/we-love-%C3%A7a%C4%9Fatay-ulusoy/ … s/641962302523707 има 26 и 27 епизод с английски субтитри. Няма ли начин да ги разпределим тези преводи и да ги преведем и Ивето / мисля, че тя редеше субтитрите, ако греша да ме извини/ да ги нареди.  newsm78

Ами тя Ивето ги беше сложила тези линкове  Peace не знам, аз не мога да превеждам от английски .. ако искате някой да пише на Тинчето. Ако искате аз ще и пиша.  Hug

Аз мога да превеждам, но с целите серии малко ще се поозоря от към време. Ако нещо се реши аз съм за

Аз също съм за, стига да има след това как да се качат преводите.

Писах на Тинчето по този въпрос  Peace Но не знам как ще става превода при това положение.  newsm78 не е като във вики да е сегментирана серията  newsm78 не знам .. нека да изчакаме  Hug Hug Hug

Разбирам добрите ви намерения, но аз субс няма да правя.  Stop Stop Mr. Green

# 306

Всякак е хубав Чачко, но на мен сега в този си вид и с това си поведенение след случката с наркотиците най-много ми харесва!  Peace Изглежда си добре, не е натъпкан с гадости  Naughty Naughty и не се появява постоянно навсякъде  Naughty Naughty да го питат разни неща  hahaha hahaha hahaha и не се обяснява  Peace Новият Чачко ме кефи повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 newsm10 newsm10

# 307
Аааааа, момичета, да се разберем Naughty Naughty Naughty Naughty

Аз Чаатай всякак си го харесвам..Ама всякак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСамо казах, че по времето на ПЕ си ми беше най- на сърце.. Сега да не вземете да ме избутате от клона, на който сме накацали заради него..Няма да ви простя да знаете newsm53 newsm53 newsm53

# 308
Здравейте момичета, не знам дали сте обсъждали преводите на епизодите, но тук https://www.facebook.com/notes/we-love-%C3%A7a%C4%9Fatay-ulusoy/ … s/641962302523707 има 26 и 27 епизод с английски субтитри. Няма ли начин да ги разпределим тези преводи и да ги преведем и Ивето / мисля, че тя редеше субтитрите, ако греша да ме извини/ да ги нареди.  newsm78

Ами тя Ивето ги беше сложила тези линкове  Peace не знам, аз не мога да превеждам от английски .. ако искате някой да пише на Тинчето. Ако искате аз ще и пиша.  Hug

Аз мога да превеждам, но с целите серии малко ще се поозоря от към време. Ако нещо се реши аз съм за

Аз също съм за, стига да има след това как да се качат преводите.

Писах на Тинчето по този въпрос  Peace Но не знам как ще става превода при това положение.  newsm78 не е като във вики да е сегментирана серията  newsm78 не знам .. нека да изчакаме  Hug Hug Hug

Разбирам добрите ви намерения, но аз субс няма да правя.  Stop Stop Mr. Green

ooooh! ooooh! ooooh! Шегуваш се нали?   love001  love001  love001

# 309
Аааааа, момичета, да се разберем Naughty Naughty Naughty Naughty

Аз Чаатай всякак си го харесвам..Ама всякак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСамо казах, че по времето на ПЕ си ми беше най- на сърце.. Сега да не вземете да ме избутате от клона, на който сме накацали заради него..Няма да ви простя да знаете newsm53 newsm53 newsm53

Joy Joy Joy Joy всички сме на клона  Joy Joy Joy Joy и няма да изпадаме скоро  Joy Joy Joy

# 310
Ивче, миличка, ти само ми ела тук..Аз теб така ще те нагостя, че ще те охраня и теб за броени часове Hug Hug Hug Hug

# 311

Ама, миличка, ти си много строга с диетите.. Laughing Laughing LaughingМалко още да го поохраним и ще го оставим намира..
Аз Чаатай като килограми, като оформено тяло, като прическа си го харесвам от времето на  ПЕ, сега не ми се търсят снимки..Ама тогава всичко си му беше таман..И сега много го харесвам, много си е якъшъклъ, но слаби и изпити бузки не му вървят много, и кат си е слабичък се изгърбва..

А, забравих да кажа, че още и къпани баници ще му правя и едни милинки с домашно сирене..Ха, така!

Ани  newsm10 newsm10 newsm10
И аз го харесвам сега  Peace Peace Peace  сега е естествен и точно прилича на млад мъж,а не както преди-охранен и тестотеронест инструктор по бодибилдинг  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А пък и сега си има принсес  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За мен този Чачи е най-прекрасен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и вярно си има пренсес и това му се отразява също.  Heart Eyes Но май започна да пълнее след като станаха гаджета със Серенай  ooooh! Тя каква е слабичка, а него явно го храни добре  Joy Joy Joy

# 312

Скъпите ми  Hug Hug Hug вместо да се обичат и се радват един на друг,пилеят нерви и време за
ненужни хора и проблеми  smile3511 smile3511 smile3511

# 313
Ивче, миличка, ти само ми ела тук..Аз теб така ще те нагостя, че ще те охраня и теб за броени часове Hug Hug Hug Hug

И аз искам мантъ  Laughing Laughing обаче аз съм го чувала това ядене като бебек  newsm78 все едно бебета в пелени  hahaha hahaha Или това е друго? По описанието на рецептата останах с впечатление,ч е е същото.  Hug Hug Hug

# 314

Скъпите ми  Hug Hug Hug вместо да се обичат и се радват един на друг,пилеят нерви и време за
ненужни хора и проблеми  smile3511 smile3511 smile3511

Ники, без драми няма да минем  Mr. Green Mr. Green но поне ще се надяваме на горещо сдобряване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт