"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • Стара Загора
Дени,  Hug Hug Hug

Много ти благодаря, много   bouquet  bouquet  bouquet

Защото искам да се снимам много със Серенай дано ми послужат тия карти , благодаря ти  newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 txtloves txtloves txtloves

Успех  Hug Hug крадни един автограф от Чачи за мен  Praynig Mr. Green Heart Eyes

# 736
Ай сиктир бееееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Котакът с пиратската шапка пак е в канала ми  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Нарязала съм само 1-и епизод и те ме разкостиха  ooooh! ooooh! ooooh!
На почивки  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy вярно ли?  Mr. Green Ама те те набелязаха тези хора  Joy Joy Joy

И пак оная грозна анкета,   Mr. Green Mr. Green дето три пъти ми я зарежда  Shocked Shocked и аз 2 верни отговора  Joy Joy Joy Joy Joy

Що все аз, яяяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

Иве Hug Hug Hug,не само ти,мила. Joy Аз спрях да качвам каквото и да е от Меджезира в единия канал,защото имам последно предупреждение. Rolling Eyes
Ани Hug Hug,ако Яман беше постъпил така и първия път щяха да си спестят драмата 5 серии.Но...филм да става. Grinning И този път така- ако не е някой "летен дъжд" драмата ,която очакваме отидоха пак пет серии ooooh!,две- ще се карат,една -ще се разминават и другите две- ще се сближават пак. Joy Joy Joy.Най-добре драмата да почне и да свърши другата серия/или поне в по-следващата , и този  любовен пожар да го гасят в леглото.Като гледам фрагмана Мира е готова tooth,остава да завлече Яман там  Wink

Тъкмо сега като се поскарат - не в 28-ма, ами в 29-30 серия .. след това 3-4 серии ще са сърдити .. и то ще останат 3-4 серии до финала на сезона  Mr. Green Mr. Green и точно ще се стопли и Мира ще го завлече в палатката  hahaha hahaha hahaha

# 737
Дени,  Hug Hug Hug

Защото искам да се снимам много със Серенай дано ми послужат тия карти , благодаря ти  newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 txtloves txtloves txtloves

Успех  Hug Hug крадни един автограф от Чачи за мен  Praynig Mr. Green Heart Eyes

Ще го помоля, пиши на лични какво искаш да пише на афтографа сериозна съм  Hug Hug Hug

Ама да знаеш, че ще ходя на 10 април  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ако някой друг иска афтограф от Серенай и Чаатай да пишат на лично  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 738
Ай сиктир бееееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Котакът с пиратската шапка пак е в канала ми  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Нарязала съм само 1-и епизод и те ме разкостиха  ooooh! ooooh! ooooh!
На почивки  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy вярно ли?  Mr. Green Ама те те набелязаха тези хора  Joy Joy Joy

И пак оная грозна анкета,   Mr. Green Mr. Green дето три пъти ми я зарежда  Shocked Shocked и аз 2 верни отговора  Joy Joy Joy Joy Joy

Що все аз, яяяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

Иве Hug Hug Hug,не само ти,мила. Joy Аз спрях да качвам каквото и да е от Меджезира в единия канал,защото имам последно предупреждение. Rolling Eyes
Ани Hug Hug,ако Яман беше постъпил така и първия път щяха да си спестят драмата 5 серии.Но...филм да става. Grinning И този път така- ако не е някой "летен дъжд" драмата ,която очакваме отидоха пак пет серии ooooh!,две- ще се карат,една -ще се разминават и другите две- ще се сближават пак. Joy Joy Joy.Най-добре драмата да почне и да свърши другата серия/или поне в по-следващата , и този  любовен пожар да го гасят в леглото.Като гледам фрагмана Мира е готова tooth,остава да завлече Яман там  Wink

Тъкмо сега като се поскарат - не в 28-ма, ами в 29-30 серия .. след това 3-4 серии ще са сърдити .. и то ще останат 3-4 серии до финала на сезона  Mr. Green Mr. Green и точно ще се стопли и Мира ще го завлече в палатката  hahaha hahaha hahaha

32-а ще е  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

# 739
Дени,  Hug Hug Hug

Успех  Hug Hug крадни един автограф от Чачи за мен  Praynig Mr. Green Heart Eyes

Ще го помоля, пиши на лични какво искаш да пише на афтографа сериозна съм  Hug Hug Hug

Ако някой друг иска афтограф от Серенай и Чаатай да пишат на лично  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде, на моя да пише - за бъдещата г-жа Улусой  Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

# 740
Дени,  Hug Hug Hug

Наде, на моя да пише - за бъдещата г-жа Улусой  Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

И най - много Серенай да ме срита до вратата  Joy Joy Joy

# 741
Дени,  Hug Hug Hug

И най - много Серенай да ме срита до вратата  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

Е ти тайно му го кажи
  Mr. Green Mr. Green

# 742
Иве,не знам колко грешки ти остават. Joy Аз имам за Меджезира 3 предупреждения,но и от преди имам няколко за други клипове.Не се сещам вече колко бяха. newsm78
Вени,права си,че тук е много красиво замислена любовната история на Яман и Мира.И Чаатай,и Серенай много добре я пресъздават.Получава им се да показват топли и нежни отношения. Такова нещо в ОК изобщо нямаше.Затова казвам понякога,че любовната история на Мира и Яман е най-хубавата част от ПО.Мен лично тя ме "хвана"да стоя пред компа и хубавата синергия между Чаги и Сери.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ай сиктир бееееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Котакът с пиратската шапка пак е в канала ми  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Нарязала съм само 1-и епизод и те ме разкостиха  ooooh! ooooh! ooooh!
На почивки  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy вярно ли?  Mr. Green Ама те те набелязаха тези хора  Joy Joy Joy

И пак оная грозна анкета,   Mr. Green Mr. Green дето три пъти ми я зарежда  Shocked Shocked и аз 2 верни отговора  Joy Joy Joy Joy Joy

Що все аз, яяяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

Ани Hug Hug,ако Яман беше постъпил така и първия път щяха да си спестят драмата 5 серии.Но...филм да става. Grinning И този път така- ако не е някой "летен дъжд" драмата ,която очакваме отидоха пак пет серии ooooh!,две- ще се карат,една -ще се разминават и другите две- ще се сближават пак. Joy Joy Joy.Най-добре драмата да почне и да свърши другата серия/или поне в по-следващата , и този  любовен пожар да го гасят в леглото.Като гледам фрагмана Мира е готова tooth,остава да завлече Яман там  Wink

32-а ще е  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

Peace
 PraynigДано да е не по-далеч от 32 серия,въпреки,че и тя ми се струва много далеч.Но нека вече да е в палатката сдобряването... PartyИли в някое бунгало на плажа.В ОК имаше и такова. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт