След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 161

• 31 573
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Велико Търново

# 721
  • Велико Търново

# 722
  • Велико Търново

# 723
# 724
# 725
# 726
Здравейте, прекрасни! Hug Hug Hug

Напразнувахте ли се?  Simple Smile

Диме, оф... аз пък ич биля не я преглъщам Джансуто до Мурат Joy Joy Joy Joy Ами те ще трябва да му дадат на Яска обувките, пък Джансуто трябва да е по терлици hahaha hahaha hahaha hahaha

Една рускиня във ФБ ми се закача на турски, защо фотката била стара, пък правя колаж с нея и аз затова направих още един  Joy Joy Joy Joy

# 727
Танче Hug колажчето ми харесва много  smile3521.Тя фотката може да е от миналия септември ама за нас феновете си е новичка и плюс това Мурат изглежда мнооооого добре  smile3521
А Джансуто да хич да не е бая е височка  smile3521.Аз нея като актриса я харесвам -добри роли направи и в Езел и във ВВ ,а от клипчетата от Съла също ми се струва че и там се е справила добре   smile3521.Обаче от лайф стаил предаванията с нея  нещо не ми харесва ,но може би не я познавам добре и затова такова мнение  имам за нея .

# 728
Танче, колажът си е супер - ич не се коси! Peace
Те рускините от вчера и двата варианта на фотката си ги менкат из сайтове.
А Мурат са го олигавили от главата до петите с цАлуФки,близалки и темп подобни.

Ама не й се оглеждай толкУ на Джансуто - верно - височка си е,ама няма да й слагат ония танкове с високите токове и баш ще са си таман.
Я Бергюзар като игра с Халит в Нощите - все пантофки носеше ,ама им се получи филма и то какъв филм - още ми държи влага Peace
Пък й ,ако ролята й е като в Езел - проклета,ама Флюбена - ще я изтърпим нянак си.Няма момата сега да я оставим без работа,я!

Ени Hug  bouquet

# 729
Дими, Соня, Hug Hug

Танче, Hug, но ти не пусна първия колаж

А рускинята да си гледа руския! Спомням си есента какъв скандал се заформи, защото админите лъжели, това не било Бурчин, те били разделени....и т.н. Дори една вече питаше коя е новата фаворитка на Мурат /той нали ги менка на месец -два  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy/. Направо интер. фейса гръмна. Сега пак проблем - вече не могат да кажат, че не е Бурчин, затова се заяждат - стари снимки били! "Фенове"!!! Основният им проблем и обект въобще не е Мурат.

Скрит текст:

Но пък той е толкова хубав тук!

newsm46 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep

# 730
Дими, Hug Hug Hug

Харесвам Джансу, но не ми стоят много заедно. Ама вече на всичко съм съгласна, с малки изключения.......

# 731
  • Велико Търново
Танче newsm51Дими newsm51

Марти newsm51Ени newsm51

http://www.vbox7.com/play:ce43e62b

,момичета

# 732
                                         Добро утро, къзлар!

http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=4&w=600&h=338 

Един красив изгрев ви предлагам да погледате. Поспаланките няма да могат, защото всичко е в реално време.  smile3503 Но там по всяко време на деня е прекрасно. Нашата хубавица вече си пие чайчето там.  smile3503

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 07:30 от ~Hrisi~

# 733
  • На юг от тук
За форума съм ранобудна.Пък от страх,че ще заемат местата до любимците ми за кафе или чайче-хоп първа наредена. Joy Joy Joy
За работа може и да закъснея,но за красивите изгреви от Пиер Лоти-йок.

Бурчин добре се забавлява с приятелки,ама да води и Мурат със себе си,че да го зърнем. Май калта му дойде в повече и си почива.

Диме,като за толкова години не направиха сериал,поне на нивото на ЛиН,че да ни заплени-ще си стоим в темата и ще чакаме,ама какво newsm78 newsm78

# 734
  • На юг от тук
И други като нас.......

Общи условия

Активация на акаунт