Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - VI тема

• 48 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Съни в Емили винаги ми е имало нещо съмнително  Grinning Най-добрата уж, най-милата.. Обаче както знаем, тихите води са най-дълбоки...

# 16
Мерси за темата!

Ох, бе хора, за какво пишете в скрит текст 1 седмица след епизода! 1 ден е достатъчен, няма да се съобразяваме чак пък и седмица!

Аз съм сигурна, че не е Джейсън. Друго не знам.

# 17
Съни в Емили винаги ми е имало нещо съмнително  Grinning Най-добрата уж, най-милата.. Обаче както знаем, тихите води са най-дълбоки...

Да ..  Grinning
Трябва да вкарат близначката вече..тя ще е ключа към доста отговори.   Twisted Evil

# 18
Благодаря за темичката   bouquet

# 19
И аз благодаря за темата! Едвам дочаквах да дойде сряда, а сега няколко месеца ще се чудя и мая.  ooooh!

# 20
Мерси за новата тема   bouquet

# 21
Благодаря за темата!   bouquet

# 22
Благодаря за темата   bouquet
Да се надяваме този сезон да е последният, да не го разводняват, а да бъде изпълнен с динамика. И разбира се най-накрая да разберем кой е "А" Mr. Green

# 23
Той е последен сезон, така чеее надявам се всичко бързо да се изяснява!

# 24
А нали и Ноел беше при Али, когато се видя тя с момичетата? Къде изчезна той? Само той може да е дочул какво казва Али на момичетата и ако предположим, че е влюбен тайно в нея, може той да е убил майка й. Или да е А?
Не се задълбочавам толкова в нещата, но с интерес следя всички теории. Аз повечето от нещата отдавна съм ги забравила.
Прегледах набързо съобщенията от А от първата страница и ми направи впечатление, че написаното на огледалото към Али (което всъщност се явява едно от първите съобщения изобщо) е с различен почерк от останалите съобщения.

# 25
Запиис.  Hug

Да се надяваме този сезон да е последният, да не го разводняват, а да бъде изпълнен с динамика. И разбира се най-накрая да разберем кой е "А" Mr. Green

Мда, бе. Надали ще разберем скоро.

# 26
Да , наистина къде зачезна Ноел  newsm78

# 27
И аз се записвам. Нищо не очаквам вече от този сериал, само се надявам да не ми убият Езра. Rolling Eyes

# 28
Той е последен сезон, така чеее надявам се всичко бързо да се изяснява!
Въпреки че не е официално обявено, според продуцентите ще има сезон 6.  Peace
Ретингите са много високи, а от ABCF се интересуват само от това... (още тъгувам за Рейвенсууд)
Между другото, не се следи само зрителския интерес, но и всички публикации в социалните мрежи. Например сега PLL е номер едно телевизионно предаване за 2014 в Twitter.  Grinning

# 29
И аз се записвам. Нищо не очаквам вече от този сериал, само се надявам да не ми убият Езра. Rolling Eyes
И аз така  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт