Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - VI тема

• 48 031
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • В две мънички очи...
Надали ще го върнат, по скоро, като спомен на някой, ще присъства в сериала, но няма, да е жив.
Кой е на снимката?

Джейсън - от сезон 3

# 46
Какво мислите за Сиси, дали е добра или лоша?
Лоша. И мисля, че не е случайно това с жълтите потници.  Thinking

Преди коментирахме сцената, когато Ашли откри в стаята на Алисън торба с дрехи. После Хана и Емили ги търсиха, но вече ги нямаше. Тогава Спенсър видя как г-жа Д даде нещо на някого.
В следващия епизод Сиси беше облечена със същите дрехи.
Явно Сиси е важна за майката на Али (може заради нея Джесика е погребала дъщеря си жива).
Колкото и глупаво да звучи, може би Сиси е близначката...

# 47
  • В две мънички очи...
Според мен Сиси знае важна част от това което се е случило в ноща в която са се опитали да убият Али, но не я споделя с никой.
Интересно как другото момиче е попаднало в Розууд, че и да забележат че има прилика с Али и да я убият и я погребат  newsm78
Как никой не е видял Грюнвалд ли беше в градината да вади Али  newsm78
Все си мисля че в от предните сезони може да се намери отговор.

# 48
Според мен Сиси знае важна част от това което се е случило в ноща в която са се опитали да убият Али, но не я споделя с никой.
Интересно как другото момиче е попаднало в Розууд, че и да забележат че има прилика с Али и да я убият и я погребат  newsm78
Как никой не е видял Грюнвалд ли беше в градината да вади Али  newsm78
Все си мисля че в от предните сезони може да се намери отговор.
Не прави грешката да търсиш там.  Crazy
Аз колко пъти гледах, превъртах, записвах и накрая - нищо.
Сценаристите пишат сезон за сезон (както всеки друг сериал, де), но вместо да разплитат малко от малко мистериите, те вкарват нови персонажи и събития.
Тази, която извади Али от гроба, я включиха, за да направи мост между спин-оф-а и МСЛ.
Всеки сезон уж разкриват А, правят ретроспекции, които да се вържат с първи сезон, но в крайна сметка не получаваме никакви отговори.

# 49
Другото момиче е най - вероятно съвсем случайно убито, защото убиеца си е мислил, че това е Али.

# 50
  • В две мънички очи...
Ноел също в началото е бил помощник на А  (тогава Мона)  newsm78, как така изведнъж е минал на страната на Али  newsm78
Във филма и ма толкова много странични персонажи че трудно бихме могли да познаем кой ще бъде истинският А.

# 51
Това за връщането на Иън го гледах в едно интервю на Марлийн Кинг. Каза че като го поканили да участва във финала на пети сезон, той бил много изненадан, казал че умрял още във втори сезон и му е странно да се връща, а тя му била отговорила да се подготви и за участие в 5-ти сезон. Отново ви казвам, не знам дали ще е жив или ще е като спомени. За Мая и това че е жива го четох в спойлери, в които пишеше и за финала на 4-ти сезон и всичко което пишеше наистина стана. Така че вероятно и Мая е жива, явно никой който е умрял, всъщност не е умрял. Но според мен накрая ще се изумим кой е А.

# 52
  • В две мънички очи...
Нещо им се губи връзката на сценаристите - надяват се зрителите да не помнят всички подробности че да си измислят сценария накъде ли не...
В първа серия когато откриват Али - казват че е правена аутопсия и е разпозната от близките. После изведнъж излезе че само по жълтия потник е била разпозната и сега не знам какво ще измислят.
В първа серия казват че когато Али е изчезнала са правели беседка родителите и, а после тялото е намерено при "реконструкция на къщата" - което явно е вътре в къщата, защото беседка не е направена.  newsm78. От друга страна ако е било скрито в мазе или знам ли къде нямаше ли да се усети по някакъв начин - нали все пак се разлага.  newsm78 Много искам да чуя цялата история как ще я завъртят заедно със всички помощници на А - защото те не са никак малко - Джена, Ноел, Мона, Лукас, Гарет, Мелиса, Иън, Спенсър, Тоби, Езра, Сиси и др. С какво е накарал всички тези хора да му сътрудничат  newsm78

# 53
Или накарала Grinning И аз мисля че понякога се бъркат сценаристите.
Много се изненадах г-жа Д. като каза че е било достатъчно да види жълтият потник, а точно както каза Ysabell като намериха тялото казаха че е направена аутопсия... И на мен ми е интересно как ще ги завъртят.

# 54
Те сценаристите още не са решили кой ще е А  Mr. Green hahaha

# 55
Те сценаристите още не са решили кой ще е А  Mr. Green hahaha
newsm10  hahaha

В началото точно крими елементите ме запалиха по сериала, но сега просто чакам да свърши .Тотално оплетено е всичко и няма смисъл да се търси връзка, защото такава просто няма   33uu

# 56
  • В две мънички очи...
Обожавам кримките и затова толкова се паля. Но тук просто няма една линия. Имам чувството че във всеки сезон има по един А. В първи са Ноел и Мона, втори - Мона, трети - Тоби, четвърти - Езра.
Като врътнах назад по сезоните откривам все повече въпроси които до сега не са изяснени. Или просто са започвали нещо и са зарязвали линията и е оставало само като пълнеж.
Иън трябва да има някакви обяснения в пети сезон - той и Алисън са имали връзка, тя самата е споделила на Спенсър че се среща с доста по-голямо момче което си има приятелка, ден преди да се завърне в Розууд са били заедно в апартамент в голф клуб където ги е открила Мелиса. Али е копирала филмчетата на НАТ клуба и на следващият ден се е върнала в Розууд. Вечерта Иън е казал на Джейсън и Гаред за копирането на филмчетата и явно затова са били в стаята на Али. Мелиса явно е наясно с НАТ клуба и неговите тайни затова също е била там. Не е ясно откога е връзката на Джена с Гаред - все пак в нощта в която Али изчезва и Джена се появява пред къщата, а ако правилно съм ги свързала същият ден Али трябва да е посетила Джена в болницата.
До тук съм свързала

# 57
  • Варна
То имало нова тема   bouquet  bouquet  bouquet
А дано в тази да разберем кой е А.

# 58
Според мен си знаят кой е А. още от началото на филма. Нарочно ни объркват и насочват към други персонажи, за да ни бъде интересно. Обаче винаги могат да извъртят нещата. Те имат цялата власт, да си измислят, каквото и да е. Ако на края кажат Кейлъб е А., защото е бил влюбен в Али и еди си какво, или Али е А. , всичко е цирк, било е инсценирано и дъра бъра.  Joy

Ysabell Ако Иън е отишъл и казал на НАТ клуба, че Али има записите, то най - вероятно някой от тях се е опитал, да я убие. Възможно е, да е Мелиса или Джейсън. По - вероятно, да е Джейсън, че г-жа Ди, да го прикрива.

# 59
Имаше много интересно мнение, че накрая момичетата ще се събудят и ще се разбере че всичко това е било сън  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт